Konya - Konya Dn Pilav - Konya Life
KONYA
SADECE KAVURMALI PLAVLA DEGIL
BAMYA CORBASI
YAYLA CORBASI
İRMİK HELVASI
ZERDE
MEŞRUBAAT
HEPSINI ARKA ARKAYA YIYOZ HAHAHAHA :d:d:d
Printable View
Konya - Konya Dn Pilav - Konya Life
KONYA
SADECE KAVURMALI PLAVLA DEGIL
BAMYA CORBASI
YAYLA CORBASI
İRMİK HELVASI
ZERDE
MEŞRUBAAT
HEPSINI ARKA ARKAYA YIYOZ HAHAHAHA :d:d:d
YouTube - Konya Düğün Pilavı
buda vıdeo :D :D :D sabah 8 de başlar 11.30 dedımmı yemek bıter ISTEYEN KISI GELIR
kimsin ne cısın dıye asla sorulmaz
bendede aynı durumdayım.60kg'ım ama tamamen uyku düzeniyle alakalı olduğunu biliyorum.kilo almak istediğimde düzene sokuyorum kendimi.önceki sayfalarda yazmışlar tamamen düzenle alakalı bişey.uyku ve öğünlük beslenme düzenini oturtman lazım.saat kur 3-4 gün 8 de kalk zaten kendi kendine düzene girer bi süre sonra uykun.söylediğine göre zaten iştahlıymışsın.yani pekte zor değil aslında :)
bence evlen kesin kilo alırısın :D
Gonya cok uzak abi yaw :D sen paket yapıp yollasan ben alsam burda yesem :D:D
Hocam iştahlıyım sıkıntı yokta uyku saati diye birşey yok o yüzden alamıyorum büyük ihtimalle sabahları yeri geliyor 6da kalkıyorum yeri geliyor sabaha karsı 3 te kalkıp işe gidiyorum :S
54 kiloyla bb başladım
1. ay 58
2. ay 60
3. ay 62
4.ay 64 civarıydı bıraktım :)
şimdi 57lerde filanım sanırım ama spora başlamadan 15 20guın once sigarayı bıraktım :)
bence bırak 60ı geçme:D bende öyle düşünüyodum şu anda yavaş yavaş camışlaşıyorum kilo 74:D bunu pilav üstü nohuta borçluyum diye düşünüyorum :)
yıl 2006 - kilo 58kg
yıl 2011 - kilo 77kg
2006 yılı kol 27cm
2011 yılı kol 34cm
spor
takviye gıda (protein-weigjht gainer)
yağsız beslen! (ben yapmadım)
1 yılda net sonuç alırsın.
Sırf kilo alabilmek için sigarayı bıraktım snüs denen bi zımbırtı kullanmaya başladım baktım hala kilo alamıorum snüs üde bıraktım ama gene sabit gene sabit kilo ileri gitmio sadece geri gidiyo...
Sigarayı bıraktım dediler sen bira içmiosun biraya başla baştan göbek olur sonra kilo yapar falan saolsunlar şimdi herakşam min 5 bira yapıp yatıorum ama ne göbek ne kilo bişi yok sanırım kasasıyla içsem gene bi işe yaramıycak...
Abi ben kendimi bildiğimden beri sabah kahvaltısında ya et olucak ya pilav olucak dediğin gibi ekmekledeyerim pilavı makarnayı ama sanırım bu bünyesel bi olay kafaya çok fazla takıncada alıcağın varsada alamıosun kiloları düzenli uyku düzenli yemek (öküz gibi yemek koşuluyla) düenli spor kısmı biraz eksikti ama diğerlerinin hepsini denedim yok olmadımı olmuyor arkadaş bende şimdi kendimle barışık yaşamaya başladım sigarayada başladım alkolede devam ama kafa rahat oldu 5 kilo aldım şimdi 59 kilo civarlarındayım en azından roll e cıkınca fln işe yarıyorum mantığı ile rahatlatabiliriz kendimizi sanırım :)))
konuyu bende takip ediyorum kilo alamıyorum bende
aynı sorun bende de var,24 yaşındayım 55 kiloyum,açıkçası pek iştahım yok,gaita tahlili filan yaptırdım parazit vardır diye,temiz çıktı.bir ara iştah açıcı şurup kullandım gerçekten çok yemek yemeye başlamıştım o sıralar ve 1-2 kilo almıştım kısa sürede sonra şurubun yan etkileri beni mahvedince bırakmak zorunda kaldım ama doktorum bana kilon gayet yeridne alıp napıcaksın böyle iyi diyolar da boyumda 1.80 olunca görüntü pek hoş olmuyo bi un çuvalı kadarım kısaca akljsfhsakhfa :D
1 haftada 5 6 kilo aldırcak ilaç var :D prakten çok fena yemek yedirir gece tencere başında makarna kaşıkladıgımı bilirim + çok fena uyutur :D
aslen alerji ilacıdır yan etkisi iştah ve uyku :D ee yiyip yiyip uyuyuncada kilo yapıyo :)
bende aynı şekilde kilo alamıyorum,günde 7 öğün falan rahat..
Ama yediklerimde hep ağır şeyler.
böyle iyide ilerde basımıza sorun açmazsa benim için sorun yok :)
varsa çözümü takip ediyorum :):)
Söyleyene bak :D :D
Yaş 32 Boy 1,69 kilo 57
Düzenli uyku var düzenli yemek var ama yaramıyor çok değil 10 kilo alsam en güzeli ama olmuyor işte ilaçla kilo almak mantıklı değil metobolizmayı bozmaya gerek yok askerde almıştık ama ne olduysa gitti bütün kilolar bi ara 48 kiloya kadar düşmüştüm selçuk la rolling yapcaz diye :D :D Şaka bir yana dert etme şişmanlıkdan daha iyi zayıflık emin ol ;)
2003 55 Kg
2005 60 kg
2007 70 kg
2010 75 kg
2011 80 kg
yani anlıyacağın istemesende kilo alıyorsun
bazı arkadaşlar günde 7 öğün yiyorum çok yiyorum aşırı yiyorum gibi şeyler yazmışlar
benimde bir arkadaşım vardı aynen böyle şeyler diyordu senden çok yiyorum gibisinden
bir sabah beraber kahvaltı yapıcaktık
4 puğaça ona 4 puğaça'da kendime aldım
ben 3. puğacamı bitirmiştimki arkadaşım hala 1. puğaçasını kemiriyodu
yani dicem şu ki çok yiyorum diyen arkadaşlarla bir ocak başında oturup sohbet etmek isterim bakalım nekadar yiyorlar :D
hocam haftalardır kilo vermeye calısıyorum sen kilo almayı deneme bile :D
aşık olmayı dene :D
usta etme eyleme bak bende senın gibiydım 55 kliodaydım çocuk gibiydım len kilo alayım kilo alayım diye ugraştım aldım en sonunda 85 kiloyum suan şimdide 65 düşme planları yapıyorum duba gibi olum o yuzden hiç ugraşma kilo almaya badı ye git hem ye hem spor yap. sonra rolde agır kalırsın
bana da evlenince kilo alırsın demişlerdi, 7 yıldır evliyim. doğru aslında 1 kilo aldım :D :D
euahsuhd bir numaralı zayıflık recetesi :D
Kadır böylede cok körpe kalıyoz aga bir ortama giriyoz tiytililer gibi cıkarken sasırıyorlar bu cocuklar bu arabalarla tüm yakın cevrem aynı :D
Bakalım bozkurt abi askerligi yapayım bende yazarım 3 4 sene sonra :D
benim boy problemim var arkadaşlarıma ve yaşıtlarıma göre çok kısa ne yapmam lazım tech ailesi
Hiç almaya uğraşma bence gerek yok boşuna depresyona falan girersin benim 32 yaşında arkadaşım var 55 kg. 178 cm boyunda.
kilo alamıyorum diye birşey yok test ettim onayladım :D bende sızlanırdım yiyorum yiyorum kilo alamıyorum ne yapsam olmuyo diye.olmuyorsa daha fazla yiyeceksin daha güzel besleneceksin her türlü oluyor.kendimden biliyorum.
Kusura bakmayın ama kilo alamıyorum diyenlere cidden sesli gülesim geliyor. İlla heybetli olmak mı lazım. Zayıf insan kocamazmış derler çok doğru diyorlar bence. Ben 2-3 hafta önce 84 kiloydum bi bıraktım diyeti bastım fast food u hop 88 e zıpladım. Kilo vereyim diye havaların ısınmasını bekliyorum öyle. Keşke zayıf olsam incecik bacaklarım olsa da ufak beden pantolon giyebilsem diyorum. Hiç gerek yok bu kadar kasmaya mutlu olmaya bakınız :)
İlla öneri gelecekse hızlı yiyin derim. Bir lokmanın hemen ardından diğeri gelsin :)
zayıfların halinden kilolular anlamaz :Dayrıca bunun için konu açmanıza gerek yoktu bence vücut geliştirme konusunda size daha iyi yardımcı olacak ağırlıklı olarak o konuyu takip eden üyeler var.o konuda da bende dahil dert yanan bayağı bi üye vardı onlara yapılan tavsiyeleri siz de uygulayabilirsiniz.bende kendimi bildim bileli ne yesem kilo alamıyorum diye sızlananlardandım.daha önce de çokça şöyle yapcam böyle yapcam dediim olmuştu kilo almak için ama istikrarlı olmadığı için sonuç vermedi.bu seferki istikrarlı olduğu için kendimce hazırladığım beslenme programıyla 2 ayda 5 kg aldım. .şuan 61 kg yim.boy 1.73.tavsiyem vücut geliştirme konusunu takip edin.tavsiyelere de dayanarak cevizli ballı falan bi beslenme düzeni kurun.şınav mekik çalışın.
Kendi düşüncem zayıf olmanın kusur olmadığı yönünde bence. Zira kilo almaya başlayıp da önünü alamayanlar var gördüğüm bildiğim.Kendim de 1.74 88 kiloyum ve kilo vermek için öyle uğraşıyorum.Öneri dersen bence öğünleri hızlıca yemek iyi bir yöntem kilo almak için veya benim gibi yemek yemeyi bir hobi haline getirebilirsiniz. :)
Kilo takıntısı olan bie sevgili bulun :) dırdırından zayıflarsınız :(
gün içinde yediğim yemekler
sabah uyandığımda evden çıkmadan bi yarım ekmek sarelle vs
işe geldiğimde 3/5 tane boyoz veya börek
saat 12:30 da kallavi yemek
saat 17 45 te 2 tane çift dürüm
eve geldiğimde anne yemeği
gece yatmaya yakın evdeki abur cuburlar
sonuç 69/70 kilo
Ben parazit kontrolü yaptırdım ve temiz çıktı. yakın zamanda bi de troide baktırıcam
Bu başlığı açmak linç girişimi sebebi :D
184cm 94kg ahahah 17 yaş. :)
Su içsem yarıyor yemin ediyorum 0,5l su içip 1 çocuk menüsü yediğimde bomboş göbek hafiften öne gidiyor :)
Ama iyi yanlarıda var geçen otobüste ayaktayım tek kol tutunuyorum dip gaz dip fren gidiyoruz millet bir sağ bir sola uçup duruyor ben sabitim :D
aynen benim arkadaş var çocuk gözümün önünde 2 tane 1,5 iskender yedi ama 1cm göbek çıkmadı yapıştırıyordum suratına bi tane :D