aynı sorun bendede var :) yaş 25 kilo 56 ama nuh diyo kilonun yeri oynamıyor hem cok yerim hemde hızlı oldum olası hep böyleyim ne yaptıysamda olmadı
Printable View
aynı sorun bendede var :) yaş 25 kilo 56 ama nuh diyo kilonun yeri oynamıyor hem cok yerim hemde hızlı oldum olası hep böyleyim ne yaptıysamda olmadı
yedikçe zayıflıyorum ben :D
kışın kafaa taktım kilo alcam kilo alcam die. yememi arttırdım, uykuyu düzen soktum. tiroidi filan ölçtürdüm (normal çıktı) 72 kilodan 71 e düştüm :D yaş 24 boy 1.92
dün tartıldım 69 kiloyum. eriyorum sanırım :D
senin kilo almaya değil kas yapmaya ihtiyacın var....
yanlış anlama ama anladığım kadarıyla üflesek uçacak bi tiptesin.....
benim tamamen yağsız ful kas halim 75kilo civarı boyum 175 olmasına rağmen......
Ahhhh ahhh bı kılo verebılsem :D
bayanlar bu başlığı gorse senı boğazlar gunkut abi :D:D:D
Yemek Yemeği hobi haline getir... arkadaşlarınla her buluştuğunda yemeğe cıkın ... en büyük boy menü yiyin abur cubur yiyin.. akşam geç saatlerde tatlılar yiyin yemek yiyipo keyiff uykuları yapın Kalp krizzinden ölmezseniz kesin şişmanlarsınız...
uehuahsudhuashd :D:D:D
Niye la ? :D
Sigara vs yok hocam sadece alkol var :)
Sırf kemık hocam yag diye birşey yok vucutta :D:D
Hatun varmı ? :D Varsa temel zayıflama sebebi sinir stres herşeyi aşılıyorlar insana sagolsunlar..
Kilolu arkadaslar edinin kesin kilo alirsiniz karsinizda biri lopur lopur yemek yerken bos durani allah sevmez bende yiyim bari diye diye bi sekilde artiyo kilolar :) gecen sene 60 kiloydum bu sene 80 kiloyum boyumda 1.81 :)
aynı dert bendede var :)
Askerde herşey üzenliydi 76 kg kadar çıktım ki biz sürekli operasyonlara gidiyoduk ve çok yoruluyoduk.
Şimdi yine verdi 70 kg yim ve asla alamıyorum tediklerimi kısaca saymak gerekirse
dürüm koca tepside 4 tane adana salata kızarmış biber lavş falan 2 tane içli köfte 1 tane künefe ama yokmarkadaş hala aynıyım yav
Üstüme giydiğim elbiseler askılıkta duruyomuş gibi duruyo:D
nasıl alamıyorsunuz şaşıyorum arkadaş yaa :D
gelin yanıma öğreteyim bişiler :D
mesela düzensiz yiyin kahvaltı yapmayın bol bol ekmek yiyin akşam işten çıkınca hem dışarda hemde eve gelince evde yiyin spor yapmayın :D :D
düzensiz yiyorum kahwaltı yok öğle yemeğinde 1ekmeği tek başıma yiyorum yanında 2 tane but 1tencere makarna felan yani ara öğünleri affetmem kokareç yerim bol bol + double porsiyon beyti felan kaçmaz bende bilosn eve gidip yatıyorum akşamları bitek cuma cumartesi dışardayım arabaylada pek gezmiyorum burası izmir :D çoğu şişman arkadaş sen nası bu kadar yiyosun der hani tipimide bilion kendimi bildim bileli 59 kiloyum sıfır göbek alkol pek kulanmam bitek sigaram var oda 4 senedir damardan felan bişey aldığımda yok cigaralıkta kullanmam işim olmaz öyle şeylerle.ha bide ek olarak epilepsi ilacı kullanıorum doktorum 7sene önce ilaca başladıımda dediki en az 30 kilo alırsın bu ilaçla ben diet veriyorum bu ilaca başlayanlara dedi şuan o bile şokta :D
ha bide haftada 2 kere sıçıyorum maksimum oda ama hala 59 um :D
kaan sende benden çıktın :D
kaan senin tek çaren mustafasilin o zaman :hehe::hehe::hehe:
olum şaka bi yana hakikatten o kadar yiyip nasıl zayıf kalıyosunuz la siz :D demek yemeseniz öleceniz :D
bilmiorum ki kanka yemediğim zaman başım dönmeye başlıyo ofise yığdım şimdi tomarla yiyicek öğle yemeene kadar ne varsa yiorm :D sucuklu menemen yapim bari kendime şimdi bak acıktım :D
bünye meselesi kanka ben çok hareketliyim yerimde duramam bilon :D acaip yürüorm bide doktorlarda şaşkın solucandan şüphelendiler bana bi gün dedi git şu kaba sıç gel dedim sen manyakmsn haftada 2 defa yaptıım şeyi sen benden şimdi yapmamı istion :D ahuahuauh :D
ben ne kadar kahvaltı yaparsam yapiim 1 saat sonrasında açım sabahları :D
mesela 10 gibi yağda yumurta yaptım, 11 gibi ekmek arası ton balığı yaptım, yine açım :D
191 boy 78 kg.
abi ben gündüz pek bişi yemiyorum kahvaltı 10 yıldır yok öğlen şirkette çok az ammaaa akşam çok pis yerim şirketten çıkıp eve gidene kadar bütün büfelere uğrarım :D evde yerim biton abur cubur alır yerim bide yatarken muhakkak girerim dolaba :D
bu iş tamamen bünye meselesi.
bizim şirkette arkadaşlar öğlen salata filan yiyorlar, ben hep çorba + ekmek arası bir şeyler + sütlü tatlı vs. adamlar kilo alıyor, ben sabit.
5 yıl oldu, artık kafaya takmıyorum. kardiyologum da söyledi zaten, zayıf olmak daha iyidir boşver diye. öyle yapıyoruz bakalım :D sen de çok takma yani günkutum. hadcanım.
herkese slm
önce uyku düzenini saglamanız gerekiyor
birde düzenli beslenme
sıkca vitamin kullanınız
b vitamini agırlıklı olsun
konu kapandı galiba günkut. ne oldu, kilo mu aldın dünden bugüne :D
ben de öyleyim 177 boy 57-60 kilo.. ama alıştım artık çok da umrumda değil.. mal bu yan beğenmeyen almasın kızına ;) kilo vermeye uğraşmaktan, onu yemiyim bunu yemiyim diye kendini sıkmaktan iyidir hem boşwer..
gece 1 de yatmadan önce dürümcüye gidilir, 2 dürüm 2 ayran yanında da 1 porsiyon çiğ köfte, zaman kaybetmeden eve gelinir yatılır.
1 haftada 3 kilo garanti veriyorum
abisi reçeteyi yazıyorum ben muştu abi haluk abi cem abi sulhi abi makat takılacaksın bizle hiç üşenmeden mangala geleceksin bak bakalım o 60 oluyormu sana 160 :D
üstadım ben lise 1. sınıfdayken kilo problemim vardı çok olmasa da baya zayıftım boy ölçülerime göre sonra bir dostumuz yüzme kursuna yazıl dedi yüzmeye gittikten sonra abartısız sölüyorum içimdeki hayvan ortaya çıktı :D o günden sonra aşırı kilo almaya başladım iştahım açıldı ne bir hap kullandım ne de başka bişey.şuanki durumum biraz vahim 1.72 boy 78 - 80 kilo arası gidip geliyorum göbek desen aldı başını gidiyor :D sana da tavsiyem bi yüzme kursuna falan yazıl sudan çıktıkdan sonra yediklerin harbiden yarıyor :icon_tup:
benim birader de eski yüzücüdür. sporu bıraktıktan sonra göbeği saldı ama. onun da zararı yok değil :D
mynet'teki ilan gibi ürünleri aman diyim sakın kullanma günkut. acayip yan etkileri olabiliyor. sağlık bakanlığından değil, tarım bakanlığından onaylı bu tip ürünler. sanki besilik hayvanız :)
keşke bndede bu problem olsa su içsem yarıyo :P :D
metabolızma meselesi bazıları yakar bazıları yakamaz..
akşam 6 dan sonra çok yemeye bakın, yatmadan önce yiyin, hamur işi tatlı, fast fooda abanın..
e mutlaka mutlaka hızlı yiyin, doyduğunuzu anlamıcaksınız ve bakmıssınız neler yemıssınız, + duzenlıde yiyin..
ben onceden 5 ogun yıodum, sımdı 3 ogun yıorum ama saglam yıorum, daha cok kılo aldım mesela.. metabolızma yavaşladı...
Şu kilo alamayanların yerinde olmak o kadar çok isterdim ki :D
abi bende 16 yaşında 80 kilo felanım bi 10 kilo alabilirsin benden varsa böyle bi nakil :D
babamın eski çalıştığı işyerinde bi abla 26 yaşında 40 kilo yoktu o bi dünya hap içerdi hala tık yok öküz gibi lahmacun-börek v.s yerdik beraber ama hala tık yokkk 2 kilo bile alamadı
abi bırak zayıf ol kendini rollinglere ver
Ben de 23 yasinda 65 kiloydum simdi 80.. o yuzden sakin kilo almaya calismayin...dunyanin en zararli seyidir kilo..
Cok ayrı yerlerdesınız yav desenız soyle gebzede fılan bulusuyoruz gelınır sızın ıcın :D:D
konuyu actım acalı bunu yapıyorum abi ama inan tık yok sanki bi 200 gr aldım cumartesi tartılıcam işte :D
Vakit olsa iyi yani karı kız filan :D:D
Olsun bozkurt abi göbeksiz türk erkegi düşünemiyorum :D
Valla sorma arkadasım yapmadıgımız iş yutmadıgımız dalga kalmadı yok hep 57 olurmu insan durmak yok yemeye devam :D
İlerleyen yaslarda problem olabilir abi ama yanı bu yastada bıraz sıkı bır vucut olsa fena olmaz bazı arkadaslar body e git filan diyolar uehuahs gittim evet onuda yaptım ama sonuc berbat aynaya bır bakıyorum takır takır kemık sayabılırsın abi :D
bende senin gibiydim herkes az yer kilo alır ben öküz gibi yerdim hiç etkilemezdi ki günlük yaşantımın dışında spor falanda yapmam, birkaç ay önce bir rahatsızlık geçirdim 20 gün yatmak zorunda kaldım ve o zamandan beri deli gibi kilo alıyorum göbek nedir bilmezdim şuan her adımımda jole gibi sallanan bi göbeğim var :D rahatsızlığımın etkisiyle belli bir süre spora başlayamicağım için her geçen gün kilo alıyorum. anlicağın 3ay önce göbek nedir bilmeyen ben şuan şikayet ediyorum. çünkü kilo aldınmı vermesi çok zor...