User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: slr fotoğraf makineleri tavsiyeleriniz

ulaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir şey bende tam tersini duydum canon un lensleri nikon a göre daha uzcuz ve canon gerçekten de kullanması gerçek ten çok kolay makine ve hani derler ya 5-6 ay içinde anca öğrenirsn yalan biraz bilgin varsa 1 haftada olur tabii kide diyafram iso ayarlarını çözmekte biraz uğraşacaksın . ben ilk aldığım günün gecesinde az daha makinayı atıyordm karar size kalmış 550d alacak arkadaşlara 500d yi tavsiye edrm aralarında bir vark yok sadecem megapiksel farkı var o kadar

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle bir şey bende tam tersini duydum canon un lensleri nikon a göre daha uzcuz ve canon gerçekten de kullanması gerçek ten çok kolay makine ve hani derler ya 5-6 ay içinde anca öğrenirsn yalan biraz bilgin varsa 1 haftada olur tabii kide diyafram iso ayarlarını çözmekte biraz uğraşacaksın . ben ilk aldığım günün gecesinde az daha makinayı atıyordm karar size kalmış 550d alacak arkadaşlara 500d yi tavsiye edrm aralarında bir vark yok sadecem megapiksel farkı var o kadar
    sensorler farkli iso performansi biraz daha iyi ve 24p full hd cekim sansi var
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2005 te 350 D ile başlamıştım macerama. Bugünde 7D var. O günde bugünde canonun lensleri Nikona göre daha pahalıydı. Ben lenslerimi hep uzakdoğudan alıyorum. %15-20 civarında fark oluyor ikisi arasında. Nikon bana rengi fazla açılmış televizyon gibi geliyor. Canon daha gerçek renk veriyor gibi. Tamamen subjektif bu yorumum. Kullanımına alışkın olmam ve lens takımımı yenilemek zorunda kalmayacak olmam nedeni ile 7D seçtim. Eğer bugün sıfırdan başlayacak olsam Nikon alıp PS ile renk doygunluğunu düşürmeyi tercih ederdim. Lens maliyetinde %15-20 düşüklük demek toplamda ciddi fark yaratıyor.

SLR makinede fullHd video falan beklentisine girmek bana garip geliyor. Heleki HD kameralar bu kadar ucuzlamışken daha pratik birşeyle video işi çözümlenirse daha doğru olur. "bence"
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

ulaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2005 te 350 D ile başlamıştım macerama. Bugünde 7D var. O günde bugünde canonun lensleri Nikona göre daha pahalıydı. Ben lenslerimi hep uzakdoğudan alıyorum. %15-20 civarında fark oluyor ikisi arasında. Nikon bana rengi fazla açılmış televizyon gibi geliyor. Canon daha gerçek renk veriyor gibi. Tamamen subjektif bu yorumum. Kullanımına alışkın olmam ve lens takımımı yenilemek zorunda kalmayacak olmam nedeni ile 7D seçtim. Eğer bugün sıfırdan başlayacak olsam Nikon alıp PS ile renk doygunluğunu düşürmeyi tercih ederdim. Lens maliyetinde %15-20 düşüklük demek toplamda ciddi fark yaratıyor.

SLR makinede fullHd video falan beklentisine girmek bana garip geliyor. Heleki HD kameralar bu kadar ucuzlamışken daha pratik birşeyle video işi çözümlenirse daha doğru olur. "bence"
    7d bana çok uzak geliyor gti dan supraya binmek gibi

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar canon D 500 için bir sitede kampanya vardı 18-55 lens+ 75-300 lens hediyeli 1900 fiyatı var,bende nikon d 5100 ile arasında kaldım bu makineler arasında fikri olan varmı

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı battalgazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar canon D 500 için bir sitede kampanya vardı 18-55 lens+ 75-300 lens hediyeli 1900 fiyatı var,bende nikon d 5100 ile arasında kaldım bu makineler arasında fikri olan varmı

500dnin fiyat çok iyi gibi geldi ama :s O kadar para çıkarabilsem sanırım onu alırdım, fakat 2.el 450d almak zorunda kaldım bütçeden ötürü
    Instagram: mutusgarage

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500dnin fiyat çok iyi gibi geldi ama :s O kadar para çıkarabilsem sanırım onu alırdım, fakat 2.el 450d almak zorunda kaldım bütçeden ötürü
    Fiyatı güzel yanında hediye olan lens 2oo euro fiyatı var ama nikon almak istiyorum,D 5100 geçen hafta sitenin birinde 1800 e düşmüştü kartın limiti o anda yeterli olmadığı için alamadım kurda yükseliyor bundan sonra indirimde zor olur...Birde D 5000 var mp si düşük ama fiyatı baya uygun media markette 1400 şuan için daha uygunu yok gibi

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı battalgazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatı güzel yanında hediye olan lens 2oo euro fiyatı var ama nikon almak istiyorum,D 5100 geçen hafta sitenin birinde 1800 e düşmüştü kartın limiti o anda yeterli olmadığı için alamadım kurda yükseliyor bundan sonra indirimde zor olur...Birde D 5000 var mp si düşük ama fiyatı baya uygun media markette 1400 şuan için daha uygunu yok gibi

Benim nikon yerine canon almamın 2 nedeni var, biri daha önce kullandığım bi model, 2.si kozmetik olarak canonlar daha çok hoşuma gidiyor
    Instagram: mutusgarage

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu belki bölüyorum ama fujifilm nasıldır bütçeye göre ?
    imzasız..

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K7 cok niyetlendim ama lens bulunamiyor isinma sorunu var servis sikinti gibi seyler duydum

fdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K7 cok niyetlendim ama lens bulunamiyor isinma sorunu var servis sikinti gibi seyler duydum
    pentax da lens bulunması canon ve nikona göre evet daha az ama bu demek değildir ki pentax da hiç lens bulunamıyor, ısınma konusunu hiç duymadım, servis bence düşünmeniz gereken en son şey birçok arkadaşım k7 kullanıyor birçokkez yere düşürdüler, kışın karın içine düşürdüler vs. çok büyük bi sorun olmadığı sürece sağlam makinalar birçok hassas elektronik alete göre
    eğer k5 alabilme durumunuz varsa k5 alın k7 de ki birkac ufak sorun giderildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durmadan konu açmak istemedim buraya yazayım belki yardımcı olacaklar çıkar

Hepsiburada.com : Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi) | Fotoğraf ve Kamera

Hepsiburada.com sürekli bu ürünü indirime sokuyor,yorumlara bakınca herkes memnun makinadan,fotograf işlerine merakım özelliklede aracımın fotograflarını profesyonel şekilde çekmek istiyorum bu yeterli olur mu acabA?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu bilgisi olan
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)