zaten domla ilk göz göze geldiklerinde dedim bunun bakış bakış değil diye![]()
güzel güzel,iyiki buradan bakıpta gitmişim yoksa kesin çıkmıştık filmden sonra.
2 defa gittim 2sindede salonda mıllet coştubu arada detailingci olarak yuh diyorum filmin sonunda sahilde kumun içine girerek durdu dom chargerla 5dk sonra araba kendiliğinden cilaya batırılıp cıkartıldı lastikler falan hauuahuahua
mustangler o kadar çarpışmadan sonra dahi parıl parıl parlarsa,charger kuma girsede parlar tabiki)
Ne sase varmis mustanglarda ole direkleri,binalari yikti kasa arabalar cillopbiraz fazla abartili ve amacindan sapmis bi filmdi ama herseye ragmen Torettoyu(Vin Diesel) seviyoruz
![]()
modifiyeden bıraz uzak kalmış ama yinede macere ve akiyon ve birazcık modifiye bakımından süperdi.. bitişinden anladığım kadarıyla 6.da yolda gibi..hızlı ve öfkeli Turkey istiyoruz bütün ülkelerde çekildi Türkiyedede çekilsin
![]()
FatihÖztürk..
elsa fenaydı, ekıptekı uzun boylu mankenımsı olandacok ıyıdı, el ızı alma sahnesıne bittim
gt3rs ı ne kullandılar be.
tek araba kasayı cekmeye calıstı son sahnede nos fılan ne varsa dayadı orda acıdım baya arabaya..![]()
Bugün izledim toplasan salon 10 kişi var yok daha keyifli oldu.
Modifiye otomobil yarışları temasından uzaklaşıp saf aksiyona dönüşmüş güzel olmuş ama.Ayrıca
4 charger'ın kapışmasına bittim ışıklarda.Bu kadroyla film kötüleşebilir diyordum çünkü hepsi ikon
baş karakterlerde zamanında filmde on numara olmuş.Filmin sonunda Eva Mendes ablanın gelip 6.flmi haber vermesi iyi olmuş.![]()
eyvalalh iyi oldu bu
bu hatunu 4.filmde farkedemediğim için kendime kızdım şimdigece bi daha izlicem
çatılarda koştur koştur helikoptere atlaaynen öyleydi..
sen tek başına gittiysen çok da keyif alamamış olabilirsin ama biz 8 kişi gittik canalperen, merttepe,fatih,engin,murty,celal falan eski egetuning tayfası,çıkışta da cep de muhabbet ettik tam eski tadı verdi
![]()
o sahne efsane oldu artık makina kafa kaldırdı falan![]()
tork olduğu için mi çekti acaba ahuahuha
ben beğendim filmi gayet iyi olmuş,cuma akşam 21.45 seansına gittik,filmin sonuna koca salonda sadece bizim ekip kaldı tiyo almışlar gündüz seansında
en sonda eva mendez çıkınca ayağa kalkıp alkışladık![]()
beklemek ne zor ya şimdi 2 sene beklicez 6 gelsin diye..
Dünyada heryerde arabalar toplanınca kopuyolar onu anladık bizde yazın S taraflarında, hatta körfez pistinde ilk iş çekirdek çitlemek oluyor
Fİlm'de daha çok araba olsa en iyisiydi, bukadar adamı bir araya getirip üstüne güzel senaryo süper, ama otomobil filmi değil artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)