gecmis olsun benim de surekli lastiklerimi indiriyor ibnenin bitanesi yakalarsam anasini mikecem![]()
geçmiş olsun .yazık günahtır ya milli servet çizdin de eline ne geçti serefsiz herif.
Uz Vtec
HKA Typer
dostum gecmiş oldusn polısh le falan kurtulmazmı acaba ınce rütüş ustune polisaj mucize yaratabilir iyi boya koruma yapan bı yer halledebilir belki cizik durumuna bağlı tabi
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
çok geçmiş olsun benim aracımda kapıda tekme sol arka çamurlukta boydan çizik kaputta yumruk izleri var ben yaptırmaktan bıktım onlar içine etmekten bıkmadı sizi çok iyi anlıyorum
böyle şerefsizler için bir swf vardır bilen bilir, doğuşun sarfettiği doğuşun kullandığı...
allaha havale etmek lazım böylelerini, cana geleceğine mala gelsin; o şerefsizin yaptığıda yanına kalmaz inşallah
Geçmiş olsun, oturduğun sokakta kayinvalidem oturuyor görüyorum bazen arabanı orda boş yer bulmak piyango gibi neden boş görünce direk koyduğunu anlıyorum. Geçmiş olsun tekrardan
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Tolga çok geçmiş olsun, okadar gözün gibi bakıyorsun bir şerefsiz geliyor bütün sinirini alt üst ediyor. inanılmaz üzüldüm
74 model sehpa...
Tolga abim çok geçmiş olsun... Ama yapacak birşey yok memleket o.ç. kaynıyor mallesef... benimde TEGin başına bu tarz çok şey geldi arabanın üstüne bişiler düşürenmi bilerek kaputunu yumruklayanmı heryerini çizenmi saysam bitmez... onun için seni çok iyi anlıyorum... ama ben bunlar yaptırkca arabayı yaptırmaz hale geldim kafayı yedim dellendim ve aracı o halde sattım... hani boya ve kaporta konusundada çok kılımdır ya bozuk binerim yada boyatacaksam dünyanın en kıl boya kaportacısıyla çalışmak isterim... sende abi boya için illaki servislere başvurman gerekmez dışardad aistanbuld açok iyi ustalar var... ama yinede Birol abiye bir danış tabiki o mutlaka sana bir çıkış yola ve usta bulacaktır....
çok geçmiş olsun tekrar....
abı gecmıs olsun kesınlıkle yetkılı servıste yaptır boyasını
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Çok çok geçmiş olsun..
Hırsın da hırslının da gözü çıksın.. Bu nedir ya düzgün arabaya binmek suç resmen.. Ceza kesmişler kendilerince..
Boyacı konusunda ise, genel kanı yetkili servis yönünde ancak açık konuşayım yetkili serviste boyanmış çok iyi araba ben pek görmedim.. İşçiliğine güvendiğim boyacım var, ben olsam ona boyatırdım, siz de iyi bi araştırma yapmadan "yetkili" diye herhangi bi servise vermeyin bence..
Gecmiş olsun. Kansız çok çalişarak emek vererek elde edemedikleri şeylere çekemeyip böyle zarar veriyolar o.c
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
sağolun arkadaşlar olan oldu yapacak bir şey yok artık, boyadıktan sonra hemen boya koruma yaptırmak mı gerekir yoksa belirli bir süre geçtikten sonra mı ?
geşmiş olsun geçenlerda bizimde bi arkadaşın başına geldi arabayı çizxmekle kalmamış resim yapmış resmen heryerine serefsizler nasıl bi ruh halı var bunu yapanların anlayamıyorum arkadaşlarında dedigi gibi servise veya kasko şirketine boyatman daha mantıklı olur ilerde satarken kayıt açısından tekrar geçmiş olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)