aftermarket birşeye ihtiyacınız yok.Sadece kilitsiz araçlarla katılıma izin verilmeyecek.mesela 3.30 ,S13 .
Printable View
aftermarket birşeye ihtiyacınız yok.Sadece kilitsiz araçlarla katılıma izin verilmeyecek.mesela 3.30 ,S13 .
Anıl bir işe başlıyorsam düzgün ve standartları baştan oluştumalıyım diye düşünüyorum.Çünkü bunun asla ilk ve son olmamasını istiyorum.Bu buluşma ne kadar başarılı olursa diğerleride aynı şekilde olur.Kötüden iyiye gitmek zordur.Benim derdim iyiden daha iyiye varmak.Belki diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız içinde örnek bir drift buluşması olur.Böylece her yerde kaliteli buluşmalar ve adıne drift diyebileceğimiz organizasyonlar yaşanır.
Ben belime kadar battım , dönüş yok bana artık gayri :)
işşallah çok gzl bi organizasyn olur kardeşim. sen gerçek anlamda bişiler olması için çabalıyosun takdir edyrm seni ama şu tokyo drift filminden sonra fln ortalık fena bizim yeşilköye fln gelsen herkez driftçi oldu herkez çok süper drift yapıyo fln yani acaib kötü oldu. işşallah istediğin şeyleri el edersin kardeşim bizde seviniriz senin adına
tamam mustı ozaman sorun yok bızı yaz dedıgım gıbı
Aslına bakarsan bu ülkede basketbol adına güzel şeylerde dizilerle başladı.O yüzden film olayın reklamı açısında iyi oldu.Bu iş sponsorsuz yürüyecek birşey değil çünkü.Bilmeyende zamanla öğrenir.Yeterki imkan ve olanakları olsun.En baştan birşeye start vermek gerçekten güç.O yüzden benim için sevinmeyeceksiniz , bana destek olacaksınız.Buna ihtiyacım olacak.
tamam kardesım sagolasın :)
ewt bu şekilde yardımcıda olabilir gelişimine ama çok boş adam ve çok boş muhabbette oluyo ki bu çoğu bu işi seven gerçekten prof yapan insanı soğutuyo bence her arkadan itiş araba alan drift çi oluyo çıkıyo birden sonra ortalarda boş muhabbet dönüp duruyo ben bunu sölemek istemiştim ztn sorsan drift nsl oluyo onlara göre çok farklı bi muhabbet o köşe başında yanlamayı drift olarak görüyo ztn:).. sana destek oluruz kardeşim ama yürüyerek artık arabamız yok biliysn :):) hoş olsada bizimkiyle pek drift olmuyodu :):):)
Sen migros arabası ile bile yapacak adamsın.Şimdi yoksa sonra olacaktır.Uzak durma :)
İzleyiciyim tabikide :) Kaçabilecek bir gün olduğunu düşünmüyorum.Ama gerçekten tarih çok önemli.
Böyle bir organizasyonu düzenlediğin için teşekkürler Mustafa Abi.
ah be Mustafa gemiye gitmeden önce olsa ben de gelirdim abi :D ama önce biliosun şu intercooler boruları işlerini halletmem gerekio :( bi de beyin programı lazım tabi :)) gerçi ben bu ayın sonunda gemideyim , artık bi ihtiyacınız olursa maile liste atarsınız ;)
Stadın otoparkı gercekten iyi..asfaltıda guzel..1takım lastik getirin yanınızda fazladan:) ZX'i brz daha toparlarsak getiririz insallah:)
abi valla buna yetişemem bi dünya evrak işim fln var bi de yurtdışına şirketle görüşmeye fln gidicem o nedenle azcık kastırıcam bu aralar. ama sanırım ekim ayından sonra böyle bi organizasyon yapılırsa gelirim kesin , hem widebody de eklensin ;) daha doğrusu haftasonu olması benim için ters oluo :( yolcu gemisi haftasonu zaten sefer atıo abi haftaiçi yatıştayım. ama isterseniz rusyada uygun biyerde drift yapabiliriz :hahaha:
güncell...:)
dıreksıyon ıcın sart ve guzel bır fıkır ınsallah hayata gecer ınsalla benım ıstanbulda olacagım tarıhe denk gelırr..bodrumda benzınlık ıcınde donmeye devam yoksa :s :D