User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
192 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Önümüzdeki ay ARKADAN İTİŞLİLER GÜNÜ .

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aftermarket birşeye ihtiyacınız yok.Sadece kilitsiz araçlarla katılıma izin verilmeyecek.mesela 3.30 ,S13 .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa bu iş için hep çabalıyosn helal olsn kardeşim ama türkiyede drift biraz kötüye gitti biliysn sende ama helal olsun gerçek insanları toplamaya çalışıysn işşallah istedin gibi olur kardeşim
    Anıl bir işe başlıyorsam düzgün ve standartları baştan oluştumalıyım diye düşünüyorum.Çünkü bunun asla ilk ve son olmamasını istiyorum.Bu buluşma ne kadar başarılı olursa diğerleride aynı şekilde olur.Kötüden iyiye gitmek zordur.Benim derdim iyiden daha iyiye varmak.Belki diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız içinde örnek bir drift buluşması olur.Böylece her yerde kaliteli buluşmalar ve adıne drift diyebileceğimiz organizasyonlar yaşanır.
    Ben belime kadar battım , dönüş yok bana artık gayri

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl bir işe başlıyorsam düzgün ve standartları baştan oluştumalıyım diye düşünüyorum.Çünkü bunun asla ilk ve son olmamasını istiyorum.Bu buluşma ne kadar başarılı olursa diğerleride aynı şekilde olur.Kötüden iyiye gitmek zordur.Benim derdim iyiden daha iyiye varmak.Belki diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız içinde örnek bir drift buluşması olur.Böylece her yerde kaliteli buluşmalar ve adıne drift diyebileceğimiz organizasyonlar yaşanır.
    Ben belime kadar battım , dönüş yok bana artık gayri
    işşallah çok gzl bi organizasyn olur kardeşim. sen gerçek anlamda bişiler olması için çabalıyosun takdir edyrm seni ama şu tokyo drift filminden sonra fln ortalık fena bizim yeşilköye fln gelsen herkez driftçi oldu herkez çok süper drift yapıyo fln yani acaib kötü oldu. işşallah istediğin şeyleri el edersin kardeşim bizde seviniriz senin adına

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam mustı ozaman sorun yok bızı yaz dedıgım gıbı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işşallah çok gzl bi organizasyn olur kardeşim. sen gerçek anlamda bişiler olması için çabalıyosun takdir edyrm seni ama şu tokyo drift filminden sonra fln ortalık fena bizim yeşilköye fln gelsen herkez driftçi oldu herkez çok süper drift yapıyo fln yani acaib kötü oldu. işşallah istediğin şeyleri el edersin kardeşim bizde seviniriz senin adına
    Aslına bakarsan bu ülkede basketbol adına güzel şeylerde dizilerle başladı.O yüzden film olayın reklamı açısında iyi oldu.Bu iş sponsorsuz yürüyecek birşey değil çünkü.Bilmeyende zamanla öğrenir.Yeterki imkan ve olanakları olsun.En baştan birşeye start vermek gerçekten güç.O yüzden benim için sevinmeyeceksiniz , bana destek olacaksınız.Buna ihtiyacım olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam mustı ozaman sorun yok bızı yaz dedıgım gıbı
    Selçuk ilk sayfada dahil ettim sizi zaten.Bi daha söylemene gerek yok senin

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardesım sagolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslına bakarsan bu ülkede basketbol adına güzel şeylerde dizilerle başladı.O yüzden film olayın reklamı açısında iyi oldu.Bu iş sponsorsuz yürüyecek birşey değil çünkü.Bilmeyende zamanla öğrenir.Yeterki imkan ve olanakları olsun.En baştan birşeye start vermek gerçekten güç.O yüzden benim için sevinmeyeceksiniz , bana destek olacaksınız.Buna ihtiyacım olacak.
    ewt bu şekilde yardımcıda olabilir gelişimine ama çok boş adam ve çok boş muhabbette oluyo ki bu çoğu bu işi seven gerçekten prof yapan insanı soğutuyo bence her arkadan itiş araba alan drift çi oluyo çıkıyo birden sonra ortalarda boş muhabbet dönüp duruyo ben bunu sölemek istemiştim ztn sorsan drift nsl oluyo onlara göre çok farklı bi muhabbet o köşe başında yanlamayı drift olarak görüyo ztn.. sana destek oluruz kardeşim ama yürüyerek artık arabamız yok biliysn hoş olsada bizimkiyle pek drift olmuyodu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen migros arabası ile bile yapacak adamsın.Şimdi yoksa sonra olacaktır.Uzak durma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen migros arabası ile bile yapacak adamsın.Şimdi yoksa sonra olacaktır.Uzak durma
    saol kardeşim allah razı olsun teşekür ederim ama artık uzakta duruyoruz işşallah siz en iyilerini yaparsınız bizde izleriz yeterki gzl organizasyn olsn yani

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzleyiciyim tabikide Kaçabilecek bir gün olduğunu düşünmüyorum.Ama gerçekten tarih çok önemli.

Böyle bir organizasyonu düzenlediğin için teşekkürler Mustafa Abi.

borarx7
    Misafir
    ah be Mustafa gemiye gitmeden önce olsa ben de gelirdim abi ama önce biliosun şu intercooler boruları işlerini halletmem gerekio bi de beyin programı lazım tabi ) gerçi ben bu ayın sonunda gemideyim , artık bi ihtiyacınız olursa maile liste atarsınız

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı borarx7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah be Mustafa gemiye gitmeden önce olsa ben de gelirdim abi ama önce biliosun şu intercooler boruları işlerini halletmem gerekio bi de beyin programı lazım tabi ) gerçi ben bu ayın sonunda gemideyim , artık bi ihtiyacınız olursa maile liste atarsınız
    babacım zaman uyarsa mutlaka gel, bi daha böyle rahat rahat fırsat bulunmaz..
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Stadın otoparkı gercekten iyi..asfaltıda guzel..1takım lastik getirin yanınızda fazladan ZX'i brz daha toparlarsak getiririz insallah
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

borarx7
    Misafir
    Alıntı killererkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babacım zaman uyarsa mutlaka gel, bi daha böyle rahat rahat fırsat bulunmaz..
    abi valla buna yetişemem bi dünya evrak işim fln var bi de yurtdışına şirketle görüşmeye fln gidicem o nedenle azcık kastırıcam bu aralar. ama sanırım ekim ayından sonra böyle bi organizasyon yapılırsa gelirim kesin , hem widebody de eklensin daha doğrusu haftasonu olması benim için ters oluo yolcu gemisi haftasonu zaten sefer atıo abi haftaiçi yatıştayım. ama isterseniz rusyada uygun biyerde drift yapabiliriz

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncell...

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sız mılletın onunde yanladınıs yıllarca mıllette gaza geldı napsn cok gormeyın ıyıdr drıfttcı gencler aama beyaz mx5lı ggencı takdırle ızlıyorm gelecekte bı yere gelcek oo cocuk ...

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Smile

Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sız mılletın onunde yanladınıs yıllarca mıllette gaza geldı napsn cok gormeyın ıyıdr drıfttcı gencler aama beyaz mx5lı ggencı takdırle ızlıyorm gelecekte bı yere gelcek oo cocuk ...
    +313...
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Muvaffak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıreksıyon ıcın sart ve guzel bır fıkır ınsallah hayata gecer ınsalla benım ıstanbulda olacagım tarıhe denk gelırr..bodrumda benzınlık ıcınde donmeye devam yoksa :s
    http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg

JDMWorks
    PHOTOWORKS
    Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)