Musti İle Arkadan Kaktırışlı Günleri![]()
Pazar günü olursa boş olur büyük ihtimal. Gerçi bu aralar hepinizin evine gelen telefon faturalarını telekoma götürüyor . Sadece ankara sevkiyatım tabi. Boş dönüyor
Bu arada ankaradan istanbula gelecek bi şeyiniz olursa haberim olsun. Her ay telekoma boş fatura ve tafura zarfı gönderiyoruz. İzmir adana cart curt hariç onlar kiralik araçla.
Neyse konu dağılmasın.
Boş olursa organize etmeye çalışırım kardeşim.
Malesef abi.Ancak Trtuning in Driftist adlı organizasyonuna katılırsan S14 kullanabilirsin tüm gün.Ben çok eğlendim cidden.
Harika bir organizasyon olacaga benziyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
musti sana yakışır bir organizasyon düzenlemen dileğiyle![]()
mustafa isim yazdırmak falan nedir buyuk ihtimal benim araba bu hafta biticek merayların arabayıda alırız isim yazdırma işi nedir bi açıklarmısın![]()
15 kişi ile sınırlı olduğundan önce gelecekler belirlenecek.Bu yüzden gelecekler bana şimdi isimlerini vermeli.Ok dedikleri zamana göre liste yapıcam.Geç geliyorum diyenlere malesef gel diyemeyeceğim.
Şöyleki 3. hatta bazen 2. viteste bile bazen istemesende kontrolü kaybedebiliyorsun.Uzakta olsa refujlara patlarsam ölümiyeyim sakat kalayım diye.Sizde takacaksınız selçuk![]()
Katılım şartlarını tekrar yazalım o zaman.
1)Herkesin kendi aracı olacak
2)Araçlar yalnızca arkadan itişli (FR,MR,RR) olacak.
3)Tüm araçlarda kilitli difransiyel (LSD) şart.Açık difransiyelliler kabul edilmeyecek.
4)Araç sahipleri otomobilin üstündeki hariç 2 adet yedek jant üstünde lastik getirecek.
5)Katılım ücreti ödenecek.Tam bedel daha sonra belirtilecek.
6)Araç ile piste çıkanlar emniyet kemerlerini bağlayacak.
7)Pistteki otomobile 2 kişiden fazlası binemeyecek.
8)Otomobiller piste sıra ile girecek ve aynı anda pistte 3 den fazla araç olmayacak.
9)Tüm şöförler pist günü kurallarına uyacaklar,aksi taktirde düzensizlikler ve kazalar kaçınılmaz olur.
Tüm bu kurallar düzenli ve zevkli bir gün için arkadaşlar.Kaza ile yada birbirinin hakkını yiyenlerle uğraşacağımıza eğlenmemize bakmak için.
200sx s14 ve s14a nın üstündeki kilit yeterli olur.
mustafa bu iş için hep çabalıyosn helal olsn kardeşim ama türkiyede drift biraz kötüye gitti biliysn sende ama helal olsun gerçek insanları toplamaya çalışıysn işşallah istedin gibi olur kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)