Herkesin kanında bir apaçilik yatar unutma bunu.Stoplara ledlerle LOVE yazmadığıma dua et sen.
![]()
@SbrKync
Kardeşim ben bu işleri kaç sene önce bıraktım acaba arkadaş' a anlatabilir misin ? Birde bu ne zaman başladı bu işlere acaba' da bana kıskanç diyor ?
|ShooteR|
Bu tarihten önce varmıydın pardonda hatırlayamadım, hafızamda yer edinememişsin emre kardeşim ?
Tamam abi, ders verir misin bana ? Quick derslerine ihtiyacım var, sol lastik dönerken sağ lastiği içeride yapmıyorum ben onu nasıl yapacağız ? Birde ben arabayı bastığımda yukarıyı kesiyorum senin gibi kesmemem mi gerekiyordu acaba ? Çok teşekkür ederim abicim![]()
Dostum iyi güzel diyorsun'da bu ülkeyi WTB'da biz temsil ederken senin ileri seviyen neredeydi ? Hiçbir şey bildiğin yok bir şey yaptığında yok yalandan ileri seviyeye gelmişsin boş boş konuşuyorsun. Bende senelerdir giriş seviyesindeyim sen sadece işleri araçlar ile kıyaslıyorsun dostum öyle olmaz bu işler senin photshop bilgin sadece brush tool başka bir bildiğin yok CooLeqenD'da bende BDS'den beri varız, sen sonradan yetme gelipte artistlik yapma boşuna ileri seviyeyim diye otur bence brush tool'unla iyi eğlen ucu kıvraktır dikkat et![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)