User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
123 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Siz ne yapardınız!

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 dk önce çekmeköyde çekiçi üzerinde bir siyah type r gördüm acaba sizinkimi hatta direk bura aklıma geldi...pardon şimdi gördüm yazdıklarınızı sizin araçmış.geçmiş olsun

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Enes manyak manyak işler yapıosun Allah korusun düz duvara çaksalar tamam dicen böyle gitmez bu işler ya biraz diş göster yada Mehmetin dediği gibi ağzı laf yapan dişini gecircek birini kap git yazık günah ben delirdim burda sen hala sakin sakin konuşuyosun.iş başka ustanla dostluk başka opücük vermiyosun adama bir ton para harcadın
    1881 - 193

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes sen peşini kovalamazsan kımse umursamaz ıs sende bıtıyor dostum.bırak arabayı bole bole de tertemız ıstıyorum de.sonuc olarak haklısın onlar senı sevıyorsa zaten memnun edıceklerdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes şu anda aracını çekiciyle servise götürüyor.. gerekli herşey yapılacak.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnce al ustayı yanına bu başlığı okut
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en güzeli sal üstlerine Olgar ı .. uğraşssın dursun ordakiler..
    Ayisigina atom bombasi atsan daha iyi kendimi biliyorum oyle konusuyorum

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araci biraktim servise , sali gunu sorunu garantiden halledip teslim edecekler.Ilgilendi Ibrahim usta.Her zamanda ilgileniyor zaten. benim sitem ettigim konu farkli,kimseyi yargilamakta istemiyorum.bu arabayi nekadar sevdigimi ne kadar ilgilendigimi ne sartlarda yaptirdigimi herkes biliyor,sorunsuz sikintisiz binmek istiyorum bugun c.tesi hava gunesli ve kendi arabam yerine ceaser in dandik evosuyla geziyorum

Kalp kirici mesajlar atilmamasini rica ediyorum beyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım cok yumusak yuzlu iyi niyetli adamsın işin özü ortada biraz suistimal var. ben olsam cok pis cingar cıkarırdım ayrı konu paramızla rezil oluyoruz arkadaş.

[/B]
    Alıntı LegenD-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mahkemeye verelim asalım keselim hakem heyeti getirelim japonyaya yazalım . Ben ayışığından İbrahim usta enes arkadaşımızın külbütör somunu tam sıkılmadığı için düşmüştür bunun telafizi yapılmıştır o somunu sıkmayan arkadaşın yerine defalarca özür dilemişimdir.Dün kendisiyle yüz yüze konuşmuşumdur bir sıkıntı varmı diye sormuşumdur abi saal bi problem yok deyip akşamda buralara birsürü şey yazmıştır . takılan parçada problem varsa titreme yapıyorsa garantiden değişir ama bunlar buralara yazarak değil buraya gelip konuşularak çözülür bizim tarafımızdan bu arkadaşa olumsuz hiçbirşey yapılmadı kimse buraya konuyu bilip bilmeden yazmasın.
    mahkemeye verse haklı değil mi? japonyaya yazsa haklı değil mi? işinin ehli bir usta nasıl olurda kulbutor kapagının vidasını sıkmaz? ya yatak sarsa nolucak hadi sarmadı diyelim gomlekler cizildiyse ne olacak 5000 km sonra bu motorun basına bi is gelse ne olacak? bu adamın magduriyetini kim karsılayacak?

ayrıca siz bi aracın işlerini hallettikten sonra tecrube etmeye cıkmıyormusunuz?

yaw herseyi gectim adam buraya yazmakla sonuna kadar haklıyken siz birde burda savunma moduna geciyor enesi sucluyorsunuz sonuna kadar haksızsınız.

enesi biraz tanıyorsanız ne kadar iyi niyetli duzgun bi insan oldugunu bilirsiniz siz sormussunuz oda duzelir diyerekten bi sorun yok demis buda gayet normal.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse beyler hadii konu kapandıı... daha fazla uzamasın.

ersin_srndg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun kardeşim,umarım biticek bu sıkıntılar artık.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun enes inş biranonce çıkar aracın ama sabrına hayran kaldım ben daha konu açmadan servisteydim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

crxvtec
    Misafir
    arabayı servıste bırakırım bu arbayı azna s.ctıgınız gıbı duzeltın yada dava ise dava mudurle konusmasa konusmak her turlu hallederdım.

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enesim çok geçmiş olsun okuyunca insan sinirlenmemek için zor tutuyor kendini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşırı derecede canım sıkkın sizlerlede paylaşmak istiyorum gözüme uyku girmiyor çünkü sinirden.Bunları burda paylaşmak istemezdim ama artık sabır kalmadı bardak taştı.

Arabamın baskı balatası eskimişti , o konuda da çok hassasım , kaçırma vs. olmadığı halde herşey mükemmel olsun diye yetkili servisin yolunu tuttum.Exedymiş oymuş buymuş orjinal olmayan bi parça tercih etmedim sırf sorunsuz olsun yumuşak olsun diye yetkili servisten dünyanın parasını vererek oem aldım.Neyse baskı balata değişimi olurken 3-4 senkromenç ve triger zincirinide değiştirelim dedim yine yetkili serviste.Planlar gayet güzel herşey orjinal herşey oem hepsi yetkili servisten pahalı olsun önemli değil sıkıntısız olcak diye düşünülerek alındı.

Normalde bu işler 2 iş günü sürer maksimum.2 oldu 3 oldu araya hafta sonu girdi vs. bi dahaki hafta içi aradılar biraz servis yoğun sarkıtsak olur mu diye hiç önemli değil yeterki sorunsuz olsun dedim.Aradan bi kaç gün geçti servisten ustamız aradı şanzımanla alakalı bi parça sökerken yalama olmuş sıfırı 15 günde gelirmiş çıkma bul getir dedi, sağolsun bi arkadaşımız temin etti bu sayede araba toplanmış oldu.Arabayı 1 hafta sonunda teslim alabilmiştim.İlk arabaya bindim titreme var ufaktan tam kavrama noktasında alışır düzelir dendi peki dedim.

Buraya dikkat
    Arabayı servisten aldığım akşam uzun uzun kullandım test için ataşehir shellde durduğumda arabadan dumanlar yükselmeye başladı,dumanların dinmesini bekledik bir baktık motor yağ içinde yağ filtresi mi sıkılmadı ne oldu diye araştırdık ettik ,gördüğümüz tablo hayret vericiydi külbütör kapağının civatalarından bi kaç tanesi ortada yok ve yağ ordan motora boca olmuş.Çekici servis ertesi gün motor yıkandı yağ tamamlandı arabayı teslim aldım tek bir kelime dahi etmedim özür dilendi eyvallah dedik.Akşam arabayı kitlerken alarmın sesi değişmiş Motor yıkanırken alarmıda bi güzel yıkamışlar ve bozmuşlar.Onada bi neyse çektik.

Ve bu gece o ilk günkü titremeden eser yok adeta deprem oluyor arabada vites küçültürken kalkarken debriyaj tam kavrarken motor yerinden çıkıcakmış gibi. bu sıkıntıları yaklaşık 2500 tl karşılığı satın almış oldum yetkili servisten.

EVET beyler bayanlar soruyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız
    çok sabırlıymışsın abi,motoru o yağlı halde gördüğüm gün gidip basardım o servisi böle bişey çünkü tamemen onların sorumsuzluğu paramıda geri alırdım azıma geleni sayardım,en son olaydada artık git abim 2500 tl ni al başka servise götür onuda onlar karşılasın onların problemi

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankacım cok yumusak yuzlu iyi niyetli adamsın işin özü ortada biraz suistimal var. ben olsam cok pis cingar cıkarırdım ayrı konu paramızla rezil oluyoruz arkadaş.

[/B]

enesi biraz tanıyorsanız ne kadar iyi niyetli duzgun bi insan oldugunu bilirsiniz siz sormussunuz oda duzelir diyerekten bi sorun yok demis buda gayet normal.
    İbrahim ustanında insanlığını herkes bilir.sitede biçok kişi tanır biçok kişiyede yardımı dokunmuştur.enesle aralarındaki muhabbette zaten farklı o yüzdende ibrahim abinin sitem etmesi normal.enes ibrahim abi ile görüşmüş sanırım detayları yazar ...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enescim geçmiş olsun, dediğin gibi iş ayrı dostluk ayrı bir şey. Bir hata olmuşsa gereken yapılmalı tabi ki.

İbrahim ustayı bende severim, arabamı gönül rahatlığıyla bıraktığım tek insandır normalde başka nerede olursa olsun başında dururum. Sağolsun Muharrem ve senin tavsiyenle gitmiştim iyi ki gitmişim. Gerekeni yapacaktır mutlaka.

Edit: Takma kafanı araba dediğin metal parçası boşver gitsin her şeyin çaresi var

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim geçmiş olsun

Her yetkili servis aynı degildir bunu da unutmamak lazım

Muhtemelen volantın taşlatılıp ayarlanmamış o yuzden titreme oluyordur tekrar şanzumanı söktürcen yani cünkü eger böle devam edersen o debriyaj da biticek yakında

hee ben ilk sayfayı okudumda mesaj yazdım konu kapanmış beni kaale almayın

enes TPS ne oldu dedigim gibi denedinizmi ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet volana dokunulmadı demişti enes

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes cok gecmıs olsun
    Ilk basta eger Honda Turkıye ye bır yazı yazacaksan ve eger o servıste tanıdıgın bırısı varsa
    Dıkkatlı ol sevdıgın kişiyi İŞİNDEN EDEBİLİRSİN...

Yetkılı servıs dıye bence genellememek gerek sonucta ortda calısan teknısyen egıtım alıyor ama el becerısıne baglı.ama yetkılı servıste olmaması gereken bı durum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)