sadece sağ çamurlukta boya var boyasız kaput takıldı yeni takılan motor 16 bindeüzerindeki malzemede güzel sadece sahibi biraz kıl ucuza arabasını vermiyor hele beyaz gürkanın araba 75 e satılınca benim arabam ondan daha temiz o zaman 80 eder dedi fiyatıda yukarı çekti
edit........
Yanlış post editttttttttt
selçuktaki s2000 benim eski arabam ve aldığımız günü hatırlıyorum.. arabayı bi doktordan aldık adam koltuğa otururken bile kemer gelmesin diye kemeri kapatıyordu.. SZS nin şanzımanında -diff inde aksında ve motorunda en ufak zerre sorun yoktur.. koltuk kenarları soyulmamış ve direksyonu dahi o km de olmasına rağmen zerre soyulmamıştır, aracada o km ye kadar hiçbir modifikasyon yapılmamıştır hatta ve hatta hardtop ile kullanıldığından tenteside çok temizdir.. o arabayı 50 bine çekilse bir Allahın kulu anlayamaz arabanın 50 binde olduğunu... Burada pert kayıtlı düşük km li arabalara millet paralar veriyor.. Honda arabasının motoruna öyle 100 binde falan birşey olmaz.. Zaten arabaları bakın sonra SZS ye bakın diceksinizki ilk sahibi kimse arıyalım araba nasıl korunur ondan öğrenelim
Abartmayı sevmem olduğu gibi söylüyorum .. Beni tanıyanlara sorun aldığım , bindiğim arabaları . Emin olun gözünüz kapalı alırsınız SZS yi o kadar söylüyorum..
Arkadaşlar çoğu düşük kilometreli araçlara bakarsanız hep km düşürülmüş araç 65.000km bakıma girmiş 10 ay sonraki bakımında 43.000km yazıyor komik.
Gelelim 100bin km mevzusuna eski aracımı 70.000km almıştım EZN çoğu kişi bilir şu anda 86.000km aracın nasıl gittiğini herkez biliyor kaliteli yağ ile iyi bakılmış honda motorunu öldüremezsiniz 200.000km banamısın demez.
Aracın genel kondisyonuna bakın.
Bir dk o zaman , FT Tuning - Medos otomotiv de çalışan bir satış temsilcisi Koray diye birisi var hatta 1 ay önce coillerimi alırken görmüştüm çalışanlardan biriyle kavga ediyorlardı dikkatimi çekmişti , Laguna aracı vardı plakası KRY idi satacaktı , satıp bunu almış olsa gerek plakayı da buna geçirmiştir muhtemelen , subay pilot falan olduguna emin misiniz ?
gri olan araca başka forumdan almak için bakmaya gidenler olmuştu hatta ilan kaldırılmıştı ama bakıldıktan sonra cayıldı ve ilan tekrardan yayına koyuldu + olarak aracın ilk sahibi degil araç avrupa yakasından alınma
Sabah araç sahıbıyle gorustuk ılk sahıbıyım bu arabanın tek plakası kry 95 plaka dedı sase no ıstedık tamam soylıcem dedı bunun uzerıne 4 defa aradım hatırlattım her defasında baska bı bahane uydurdu unutmadım kardesım atıcam ıslerım cok yogun, araba uzakta, ruhsat arabada, hastanedeyım tahlıl yaptıryorum vs vs bır suru bahane uydurdu haber alamadık, dolayısıyla şase no sorgulayamadık.
Plakayı sorgulayabildik:
34KRY95 plakalı araca ait 2 adet hasar mevcut
1- 1600kusur tl
2-8500tl
Önceki sayfalarda arkadasların dedıgı dogru sanırım bu araç eski bd plaka ve 2 parça degısenı var daha oncede 50 lı rakamlara satılmıs.
Biz vazgeçtik bu araçtan, düşünen arkadaşlar varsa bilgisine..![]()
Değişende olabilir, boya da, sandık motor da olabilir sonuçta spor araba
Ama bir gün 59 bir gün 62 ertesi gün fiyatı 65 yapıp, iki parça boya var dedikten sonra 2 parça değişmiş ya da 8500 tl hasar çıkınca, insanın midesi bulanıyor. Ya da biz günahını alıyoruz 8.5 milyarlık boya yaptırmış helal olsun.
Biz de kry ye baktık durum bu şekilde idi. Alıcak arkadaşa hayırlı olsun.
bu araç ne oldu kapora alındı opsiyonlandı yazıyordu ?
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)