User Tag List

Sayfa 3/13 İlkİlk 12345 ... SonSon
242 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: S2000 Sorgu ?? Acil

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bu s2k'larda vti gibi oldu şarap gibi yıllar geçtikçe araba eskidikçe fiyatı artıyo
    vsa'sız tavsiye olunmaz hep direksiyonu iki elinle tutamazsın ayrıca her zaman dikkatin üstünde olmayabilir canın istediğinde devreden çıkarabileceğin bi sistem daha güvenli olur. Hani fiyat 10 lira ucuz olur anlıycam ama bu ne vsa'sız 65 lira sıfırını 73'e alanlar yaşamış
    73 sıfırıydı valahi babamla mutluhanda bakmıstık Tr de ikinci el otomobiller fazla değer kaybetmiyor aksine değer kazanıyor S2k,vti,audi,vw,bmw,mini nerdeyse sıfırlarından pahalı 2.elleri

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filitreden su cekip motor kırmıstı die duymuştum bende.
    kaporta olarakda kaput degişti 2-3 parçada boya var die bılıyorum.
    sadece sağ çamurlukta boya var boyasız kaput takıldı yeni takılan motor 16 binde üzerindeki malzemede güzel sadece sahibi biraz kıl ucuza arabasını vermiyor hele beyaz gürkanın araba 75 e satılınca benim arabam ondan daha temiz o zaman 80 eder dedi fiyatıda yukarı çekti

selim bayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenkr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece sağ çamurlukta boya var boyasız kaput takıldı yeni takılan motor 16 binde üzerindeki malzemede güzel sadece sahibi biraz kıl ucuza arabasını vermiyor hele beyaz gürkanın araba 75 e satılınca benim arabam ondan daha temiz o zaman 80 eder dedi fiyatıda yukarı çekti
    alper i aradım kanka şu arabayı bize bagla dedim.
    oda kanka beyaz 75e gitti ali de 80 den aşşagı vermem demeye başladı dedi parayada ihtiyacı yok. ozaman bi fiyat söledi yüksekti tabiki öle kaldı .
    KEYFE KEDER VERİYORUM YANII

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış post editttttttttt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuktaki s2000 benim eski arabam ve aldığımız günü hatırlıyorum.. arabayı bi doktordan aldık adam koltuğa otururken bile kemer gelmesin diye kemeri kapatıyordu.. SZS nin şanzımanında -diff inde aksında ve motorunda en ufak zerre sorun yoktur.. koltuk kenarları soyulmamış ve direksyonu dahi o km de olmasına rağmen zerre soyulmamıştır, aracada o km ye kadar hiçbir modifikasyon yapılmamıştır hatta ve hatta hardtop ile kullanıldığından tenteside çok temizdir.. o arabayı 50 bine çekilse bir Allahın kulu anlayamaz arabanın 50 binde olduğunu... Burada pert kayıtlı düşük km li arabalara millet paralar veriyor.. Honda arabasının motoruna öyle 100 binde falan birşey olmaz.. Zaten arabaları bakın sonra SZS ye bakın diceksinizki ilk sahibi kimse arıyalım araba nasıl korunur ondan öğrenelim

Abartmayı sevmem olduğu gibi söylüyorum .. Beni tanıyanlara sorun aldığım , bindiğim arabaları . Emin olun gözünüz kapalı alırsınız SZS yi o kadar söylüyorum..

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuktaki s2000 benim eski arabam ve aldığımız günü hatırlıyorum.. arabayı bi doktordan aldık adam koltuğa otururken bile kemer gelmesin diye kemeri kapatıyordu.. SZS nin şanzımanında -diff inde aksında ve motorunda en ufak zerre sorun yoktur.. koltuk kenarları soyulmamış ve direksyonu dahi o km de olmasına rağmen zerre soyulmamıştır, aracada o km ye kadar hiçbir modifikasyon yapılmamıştır hatta ve hatta hardtop ile kullanıldığından tenteside çok temizdir.. o arabayı 50 bine çekilse bir Allahın kulu anlayamaz arabanın 50 binde olduğunu... Burada pert kayıtlı düşük km li arabalara millet paralar veriyor.. Honda arabasının motoruna öyle 100 binde falan birşey olmaz.. Zaten arabaları bakın sonra SZS ye bakın diceksinizki ilk sahibi kimse arıyalım araba nasıl korunur ondan öğrenelim
    dedıgın gıbı typer ların motoru 100000 km de bıtmıyosa s2000 de bıtmez zaten araba hıc modıfıye gormedıgı ıcın motor halen ılk gunku gıbı aynı kompresyonunda...km ısıne gelınce 60 tl ye ıstedıgın km ye dusuruyorlar

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar çoğu düşük kilometreli araçlara bakarsanız hep km düşürülmüş araç 65.000km bakıma girmiş 10 ay sonraki bakımında 43.000km yazıyor komik.
    Gelelim 100bin km mevzusuna eski aracımı 70.000km almıştım EZN çoğu kişi bilir şu anda 86.000km aracın nasıl gittiğini herkez biliyor kaliteli yağ ile iyi bakılmış honda motorunu öldüremezsiniz 200.000km banamısın demez.
    Aracın genel kondisyonuna bakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tel da ft tunıngle alakalı bısey demıstı ama unuttum
    Bir dk o zaman , FT Tuning - Medos otomotiv de çalışan bir satış temsilcisi Koray diye birisi var hatta 1 ay önce coillerimi alırken görmüştüm çalışanlardan biriyle kavga ediyorlardı dikkatimi çekmişti , Laguna aracı vardı plakası KRY idi satacaktı , satıp bunu almış olsa gerek plakayı da buna geçirmiştir muhtemelen , subay pilot falan olduguna emin misiniz ?

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir dk o zaman , FT Tuning - Medos otomotiv de çalışan bir satış temsilcisi Koray diye birisi var hatta 1 ay önce coillerimi alırken görmüştüm çalışanlardan biriyle kavga ediyorlardı dikkatimi çekmişti , Laguna aracı vardı plakası KRY idi satacaktı , satıp bunu almış olsa gerek plakayı da buna geçirmiştir muhtemelen , subay pilot falan olduguna emin misiniz ?
    Yilan hikayesine dondu olay aynen adam banada dedi 2. Arabam s2k gunluk bindigim birde lagunam var diye :s f16 egitmeni askeri pilotmus oyle soyledi

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel duruyor valla detayini bilmiyorum ama fiyat cok yuksek

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gri olan araca başka forumdan almak için bakmaya gidenler olmuştu hatta ilan kaldırılmıştı ama bakıldıktan sonra cayıldı ve ilan tekrardan yayına koyuldu + olarak aracın ilk sahibi degil araç avrupa yakasından alınma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı firat_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gri olan araca başka forumdan almak için bakmaya gidenler olmuştu hatta ilan kaldırılmıştı ama bakıldıktan sonra cayıldı ve ilan tekrardan yayına koyuldu + olarak aracın ilk sahibi degil araç avrupa yakasından alınma
    Hmm sase no yollicak onu bekliyorum ordan anlasilir sanirim kacinci sahibi oldugu, km orjinalmi peki biyomusun orj 35.000 mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah araç sahıbıyle gorustuk ılk sahıbıyım bu arabanın tek plakası kry 95 plaka dedı sase no ıstedık tamam soylıcem dedı bunun uzerıne 4 defa aradım hatırlattım her defasında baska bı bahane uydurdu unutmadım kardesım atıcam ıslerım cok yogun, araba uzakta, ruhsat arabada, hastanedeyım tahlıl yaptıryorum vs vs bır suru bahane uydurdu haber alamadık, dolayısıyla şase no sorgulayamadık.
    Plakayı sorgulayabildik:
    34KRY95 plakalı araca ait 2 adet hasar mevcut
    1- 1600kusur tl
    2-8500tl

Önceki sayfalarda arkadasların dedıgı dogru sanırım bu araç eski bd plaka ve 2 parça degısenı var daha oncede 50 lı rakamlara satılmıs.

Biz vazgeçtik bu araçtan, düşünen arkadaşlar varsa bilgisine..

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah araç sahıbıyle gorustuk ılk sahıbıyım bu arabanın tek plakası kry 95 plaka dedı sase no ıstedık tamam soylıcem dedı bunun uzerıne 4 defa aradım hatırlattım her defasında baska bı bahane uydurdu unutmadım kardesım atıcam ıslerım cok yogun, araba uzakta, ruhsat arabada, hastanedeyım tahlıl yaptıryorum vs vs bır suru bahane uydurdu haber alamadık, dolayısıyla şase no sorgulayamadık.
    Plakayı sorgulayabildik:
    34KRY95 plakalı araca ait 2 adet hasar mevcut
    1- 1600kusur tl
    2-8500tl

Önceki sayfalarda arkadasların dedıgı dogru sanırım bu araç eski bd plaka ve 2 parça degısenı var daha oncede 50 lı rakamlara satılmıs.

Biz vazgeçtik bu araçtan, düşünen arkadaşlar varsa bilgisine..
    iddaa edmıyorum ama o araba dedıgım gıbı bd plaka ..gercı artık alan dusunsun

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değişende olabilir, boya da, sandık motor da olabilir sonuçta spor araba

Ama bir gün 59 bir gün 62 ertesi gün fiyatı 65 yapıp, iki parça boya var dedikten sonra 2 parça değişmiş ya da 8500 tl hasar çıkınca, insanın midesi bulanıyor. Ya da biz günahını alıyoruz 8.5 milyarlık boya yaptırmış helal olsun.

Biz de kry ye baktık durum bu şekilde idi. Alıcak arkadaşa hayırlı olsun.

selim bayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç ne oldu kapora alındı opsiyonlandı yazıyordu ?
    Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
    KEYFE KEDER VERİYORUM YANII

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç ne oldu kapora alındı opsiyonlandı yazıyordu ?
    Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
    opsıyonlanmıs sonra ısınlanmıssss

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)