mamimakinenin belirtigi araç 56 iken bizde bakmıştık. ama ben sana ılanı bulmaya calışırım tabı fovorılerde duruorsa
o szs nin fiyatı düşmüş bence bide onunla görüş o araçta hiç boya yok die biliorum hatta sitededen birindeydi eskiden.
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
Yarın fax ceksin bi kontrol edeli bakalım ama ilk sahibiyim diyor
Ha yok abi, eski ilanı vardı arşivlere bakıyım yazmış selim ben ona dedım bulabılırsen sevınırım dıye
Onada baktım yukarda yazmısıtım cok guzel Maşallah ama ben daha düşük km arıyorum
Jantlar ıcın henüz bana ulaşmadı kendısı
Araca baktır eyer boya değişen yok ise ve servis kayıtları tamsa bu para eder al hemen.
vsa yok bunda gazlıcaksan vsa sız olanlar mod'a daha uygun beyin takabilirsin + gaztepkisi daha iyi.
ilanı bulamadım slınmış yanlız bu araba bu kışıdeykende satıldı denıordu anlamadım ?
Honda S2000 2.0 Vtec 2006 Model 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
Bakalım geldiğim zaman hepsine bakarım
Alla alla satmaktan vazgectı falan da yanlıslıklıklamı satıldı yaptı acaba ilanda yazan numaradakı kısı amcası oluyor sanırım o hıc bısey bılmıyor yegnımın arabası dedı koray beyın numarasını verdi, yarın bı sorayım ona
Fotografların çekildiği yer FT Tuning bu arada
bu araba bi kaç ay önce 34 BD 0099 du..sonra 34 KRY oldu..sahibi orta yaşlarda bir abi sakin sakin geziyor..
yaw bu s2k'larda vti gibi oldu şarap gibi yıllar geçtikçe araba eskidikçe fiyatı artıyo
vsa'sız tavsiye olunmaz hep direksiyonu iki elinle tutamazsın ayrıca her zaman dikkatin üstünde olmayabilir canın istediğinde devreden çıkarabileceğin bi sistem daha güvenli olur. Hani fiyat 10 lira ucuz olur anlıycam ama bu ne vsa'sız 65 lira sıfırını 73'e alanlar yaşamış![]()
Vsa'sız konusunda bu kadar ciddimisinizSizde sanırım önceden s2000,evoX vs araçlarınız oldu bu yorum çok ilginç olmuş
Ben vsa sız s2000 bu kadar kontrolsüz olduğunu düşünmüyorum kişiylede alakalı olabilir bu durum gerçi ama bence gayet kontrollü yoksa kaza her marka model arabada olabiliyor s2000 binen patlıyor diye birşey yok sadece çok göz önünde olan bir araç takip ediliyor
![]()
Bu araçta yeni satıldı 50'li rakamlara sanırım eski bd plaka yani doğal olarak ilk sahibi değil arabanın bende değişen var diye biliyorum bu araçta aynı zamanda hayırlısı olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)