bir kaç fotoda benden..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Birdahakine Kağıda Techturkey yazıp camıma asıcam![]()
...
Ben cok yakin arkadasmla geldim tek arac ciktik PY777 s2k yla benm sx bitti sayilir artik bu hafta cikartyoruz kismetse low rider ozgurle ve sonunda yuzyuze tanisabildigimiz efe baris ve dogukanbide aracina bindren ahmete cok tesekkur ederim keyifli ve seviyeli bi organizasyondu yayinda ve yapimda emegi gecen herkeze tesekkurler
![]()
ya gıdıoz kımse kımseyı tanımıyo bıdahakıne tech turkey olarak bıyerde toplanıp hem herkes tanısmıs olur..
ya bıde sosyal msj vereyım oraya gelıp ıcmek ıcın deılde sırf sekıl olsun bız ıcıyoruz olsun dıe alkol tuketenler cok gusel yapıyosunuz bıde dıreksıyon basında sora yola harbı leş bı durum oraya mıllet karısınla kzıınla gelıo yerı gelınce yada ne bılım tv cameraları fln fılan tanıtım amaclı orda oluo arka fon sayelerınde muthıs oluo
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Umarım beklediğiniz , istediğiniz gibi bir gün geçirmişsinizdir.
Artık konteyner'ımızda elektriğimiz de var.Bu soğuk içecek ve yiyecek anlamına geldiği gibi yakın zamanda klima da olacak demek .![]()
Şimdiye kadar hep ayakta izlemiştiniz , artık sandalyelerimiz , masalarımız , şemsiyelerimiz ile daha derli toplu bir ortam yarattık.
Eğitimleri de değiştirdik ve 2 güne indirdik.Daha fazla arkadaşımızın aramıza katılması içinde eğitim rakamını 1.000 TL ye çektik.Geçen hafta 10 tane yeni arkadaşımız eğitim aldı.Yakın zamanda yeni araçlarıyla aramıza katılacaklar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)