User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: 2. Elde Hayat Yok

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten ikinci el fiyatlari sacmalamis durumda.

bir de bakis acisiyla alakali bu 1000 lira fazla alicam diye 6 ay arabasini satamayan insanlar var, her ay kenara 200 lira koysan 6 ayda daha cok para biriktirirsin 1000 lira asagi ceksen tik diye satilir araba.

gecen gun bir forester bakmaya gittim, arabanin on cami catlak, sol cam calismiyor, tampon cizik, lastikler bitmis, airbag isigi yaniyor. telefonda konustugumuzda sifir masraf dedigi araba bu, 6 aydir satmiyormus 26 veren varmis 26500den asagi bir lira inmezmis. cok garip kafalarda insanlarimiz gercekten.

simdiye kadar en uzun surede sattigim araba vti idi 3 haftada satilmisti, typer sattim megane sattim hepside maksimum 1 haftada gitti. ama hem arabalar temizdi hem de piyasasinin 3-4 milyar ustunu yazmadim. mantikli fiyat yazdim tik diye gitti.

sahibinden.com ve pazarlarda millet biri yuksek fiyat yazdiginda kendi arabasini da sisiriyor da sisiriyor, sonra hep beraber kendi aralarinda agliyorlar vay efendim arabamiz neden satilmiyor.

2 ay once baktigim grand cherokeelere simdi bakiyorum en az 5 milyar zamli, 156 lara bakiyorum en az 4 milyar artmis, foresterlara bakiyorum hepsininfiyatlar 3-4 milyar artmis. bir de bu arabalar zaten ikinci el piyasasi hizli olmayan araclar bu fiyatlara nasil hizli satilmasini bekliyor ki insanlar...

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu niye herkes hondalara takmış durumda anlayamadım, bu memlekette 94 model reno toros 9-10 bin lira ediyorsa onları sorgulamak lazım bence.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm 28e sattığım ve satmak için 4 ay beklediğim 520yi vana götürdü galerici 36ya satttı adam kahroldum walla

piyasanın durgun olması da gayet normal herkes uyanık alan da satanda.. alırken de satarkende kar etme peşinde insanlar.. ben ki sahibinden de yaşıyorum kaç aydır araba bulamıyosam normal değil bu durum, bu fiyatlar..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu niye herkes hondalara takmış durumda anlayamadım, bu memlekette 94 model reno toros 9-10 bin lira ediyorsa onları sorgulamak lazım bence.
    kusra bakmada ac bk sahıbındene 15 lıralık k 1.4ler kaç aydır satılmayı beklıyr alan yok işin boku cıktı artık 98 klımalı 1.4 18 mılayr tamam al sta akr etde 18 nedır abıcım ne satysun 18 e yaptıgı aksesuar 2 lıra bıle deıl cogunun
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

action
    Misafir
    bmw piyasası uçmuş vaziyette 30 liralık e46 lara tutturabildiklerine 32-35 hatta 37 isteyenler var piyasanın ateşi düşer,yakındır......

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kimse kusura bakmasında 2.el satıcıları özellikle yaz aylarını bekliyorlar fiyatları arttırmak için örnek : sen 2 liralık arabayı 5 liraya satmaya çalışırsan kimse almaz sonrada 2.elde durgunluk var derler

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır araçlar bu kadar ucuzken ne gerek var 2. ele ?

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır araçlar bu kadar ucuzken ne gerek var 2. ele ?
    Çok sıra var şahsen benim beğendiğim modellerde..Ne sıfır ne ikinci el araba bulamıyoruz resmen..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)