User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
105 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: SM Mali Müşavirlik sınavları hakkında..

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurs daha önceki msj da yazdığım gibi mutlaka faydalı olur. Ama fayda /maliyet yönünden baktığında rasyonel gliyorsa git derim. Kendimden bahsedeyim sana örnek olsun. ilk 2 girişimde çok çalışmadım sadece geçmiş yıl soruları. Son girişimde (umarım kitap ismi vermek yasak değildir) dehanın konu anlatımlı kitabı var + soru bankası 15 deneme sınavı + Son hamle diye bi özet kitabı var bu üçünden günde ort. 2 saat kadar çalıştım 10 gün boyunca. Son sınavda (02. Tem. 2011) 11 Gy -Gk 80 - 84 arası alan netim var. Kursa gitmedim aman aman da çalışmadım. Okuldan sonra iş askerlik derken 3 yıl geçti (2008 mezunuyum - işletme) hafızamdaki bilgilerde çokkuvvetli değil. Deha konusunda şöyle birşey var 70 + civarı soruyu birebir çıkartıyorlar sınavlarda o açıdan yararlı olabilir. Zaten geçmiş yıl sorularını çözdüğünde sen de göreceksin aynı soruların bikaç yıl ara ile sınavlarda geldiğini. Hakkında hayırlısı olsun umarım başarılı olursun.
    Yani şimdiden dehanın 3 lü setini alıp calısmaya baslasam bu iş olucak gibi

dehanın gecmiş yıl sorularını cozmeye baslıcas ozaman baska care yok

sende iyi net cıkartmıssın valla tebrik ederim , tesekkurler
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda imkan varsa kursa gitmen en güzeli olur bir kaç arkadaşım girdi bayağa zorlandılar... her sınavda 1-2 puanla kaybettiler... ama idareten giricem diyosanda al kitapları çalş askerede götür kitapları orda zamanın olduıkca calısır geldiğnde sınava daha hzır girersin

inş ilk sınavı kazanırsın.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arda imkan varsa kursa gitmen en güzeli olur bir kaç arkadaşım girdi bayağa zorlandılar... her sınavda 1-2 puanla kaybettiler... ama idareten giricem diyosanda al kitapları çalş askerede götür kitapları orda zamanın olduıkca calısır geldiğnde sınava daha hzır girersin

inş ilk sınavı kazanırsın.
    Benimde niyatim ilkinde vermek ama olumsuzunuda dusunmek gerek en kotu ole yapıcam zaten serkan saol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerdeyken smmm gibi sınavlara girilebiliyormu acaba ?

srk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smmm sataj sınavına yani son sınav 2 temmuz 2011 tarihinde girdim sonuçların acıklanmasını bekliyorum

ewde çalışmakla olacak bir iş değil dersanenin cok faydası oluyor birebir yakaladıkları sorular oluyor zaman kaybı yaşamaman için dersane diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    smmm sataj sınavına yani son sınav 2 temmuz 2011 tarihinde girdim sonuçların acıklanmasını bekliyorum

ewde çalışmakla olacak bir iş değil dersanenin cok faydası oluyor birebir yakaladıkları sorular oluyor zaman kaybı yaşamaman için dersane diyorum
    Siz dershaneye gittinizmi? yada hangisine gittiniz diyim.kimse sorsam deha diyor

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerdeyken smmm gibi sınavlara girilebiliyormu acaba ?
    Bir şeye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Ben okulu bitirip askere gitmeden önce çalıştım ve sınava girmedim. O zamanlar aklımız biraz havalardaydı. Sana nacizane tavsiyem askere gitmeden önce mutlaka sınavı al. Şartlarını bilmiyorum ama askerdeyken stajı dondurma imkanın olabilir.(Odaya danış) Böyle birşey varsa kullan. Askerde ders çalışırım sınava girerim falan bunlar zor. Askerliğimi TK. K olarak yaptım bir çok kısa dönem askerim girmesi gereken sınavlarına giremediler. Sebep o gün komutanın keyfi yoktur, üst rütbeli birisi gelecektir vs.. derken gidemezsin. Ordaki hayat zaten ders çalışmana engel bir durum teşkil edecek gidince göreceksin. Hedefini şimdiden belirle bence. Kısa bi zaman yok ama çok uzun da değil. Temel bilgin fena değil anladığım kadarıyla. Sana bahsetiğim kombinasyonla çalışırsan (ki ben 10 gün çalıştım) hakkını vererek ilk seferde olmaması için hiçbir neden yok. İnşallah kasımda sınavı kazanırsın.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şeye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Ben okulu bitirip askere gitmeden önce çalıştım ve sınava girmedim. O zamanlar aklımız biraz havalardaydı. Sana nacizane tavsiyem askere gitmeden önce mutlaka sınavı al. Şartlarını bilmiyorum ama askerdeyken stajı dondurma imkanın olabilir.(Odaya danış) Böyle birşey varsa kullan. Askerde ders çalışırım sınava girerim falan bunlar zor. Askerliğimi TK. K olarak yaptım bir çok kısa dönem askerim girmesi gereken sınavlarına giremediler. Sebep o gün komutanın keyfi yoktur, üst rütbeli birisi gelecektir vs.. derken gidemezsin. Ordaki hayat zaten ders çalışmana engel bir durum teşkil edecek gidince göreceksin. Hedefini şimdiden belirle bence. Kısa bi zaman yok ama çok uzun da değil. Temel bilgin fena değil anladığım kadarıyla. Sana bahsetiğim kombinasyonla çalışırsan (ki ben 10 gün çalıştım) hakkını vererek ilk seferde olmaması için hiçbir neden yok. İnşallah kasımda sınavı kazanırsın.

Askerdeyken stajı dondurma gibi bir olay oluyor evet haklısınız
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağol hocam verdik kitap siparişlerini bakalım hayırlısı sağolasın

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benim bi arkadas askere gitmeden hemen once girmişti gecen sene yada ondan onceki sene. onunda babası smmm büroları var. okuldan mezun oldu askere gıderken nasılsa bu ısı yapcam dıyıp oyle deneme amaclı gırdı sınava kazandı. askerden geldı dırekt saldırmaya devam.

fakat artık sınavlardan zıyade ınternetten yapılan ara sınavlardan bahsedıyordu tam bı bılgım yok ama surelı bı sınavmıs..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim bi arkadas askere gitmeden hemen once girmişti gecen sene yada ondan onceki sene. onunda babası smmm büroları var. okuldan mezun oldu askere gıderken nasılsa bu ısı yapcam dıyıp oyle deneme amaclı gırdı sınava kazandı. askerden geldı dırekt saldırmaya devam.

fakat artık sınavlardan zıyade ınternetten yapılan ara sınavlardan bahsedıyordu tam bı bılgım yok ama surelı bı sınavmıs..
    Ya o ara sınavlar cok mühim değil onemli olan bu sınavı kazanmak sorası Allah kerim

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya o ara sınavlar cok mühim değil onemli olan bu sınavı kazanmak sorası Allah kerim
    valla arkadaş benim onlardan yakınıyodu cok. ama babası kendısı bıde burodakı bırısıyle bırlıkte 3 kısı yapıyolarmıs anca yetısıyoz dedı

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu sınavı ÖSS ye benzetiyorum. Üniversiteye girerken önümdeki en büyük engel öss idi. Şükür bu engeli atlatıp bu günlere geldik. Nitro Oxide kardeşim (ismini bilmiyorum kusuruma bakma) linkini verdiğin kaynaklar tamı tamına benim yararlandığım kaynaklar. DVD leri şiddetle tavsiye ederim.İşitsel kaynaklar her zaman insan zihninde daha kalıcı yere sahip olmuştur. 2. Linkteki konu anlatım kitabından Muhasebe denetimine sağlam çalış. Sınavda çok belirleyici bir rolü var bence. 1. linkteki deneme sınavları olan kırmızı kitap bu işin anahtarı sayılır çünki içerisindeki denemelerde geçmiş yıllara ait soruların tamamı ve fazlası var çok çok faydalı. Mavi olan soru bankasına çok bakmamıştım açıkçası. Bir de Dehanın özet kitabı var nokta atışı bilgiler mevcut bulabilirsen onu bul olmadı bana ö.m at ben sana kargolarım. İyi çalışmalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu sınavı ÖSS ye benzetiyorum. Üniversiteye girerken önümdeki en büyük engel öss idi. Şükür bu engeli atlatıp bu günlere geldik. Nitro Oxide kardeşim (ismini bilmiyorum kusuruma bakma) linkini verdiğin kaynaklar tamı tamına benim yararlandığım kaynaklar. DVD leri şiddetle tavsiye ederim.İşitsel kaynaklar her zaman insan zihninde daha kalıcı yere sahip olmuştur. 2. Linkteki konu anlatım kitabından Muhasebe denetimine sağlam çalış. Sınavda çok belirleyici bir rolü var bence. 1. linkteki deneme sınavları olan kırmızı kitap bu işin anahtarı sayılır çünki içerisindeki denemelerde geçmiş yıllara ait soruların tamamı ve fazlası var çok çok faydalı. Mavi olan soru bankasına çok bakmamıştım açıkçası. Bir de Dehanın özet kitabı var nokta atışı bilgiler mevcut bulabilirsen onu bul olmadı bana ö.m at ben sana kargolarım. İyi çalışmalar.
    Kitaplar eve gelmiş aksam bakıcam.İsmim arda bu arada

Satan adamla telefonla konusup ikna oldum resmen.2 milyar dedi kursa sorada gerek yok dedi

dehanın tam setini ve 18 tane dvd aldım yavastan baslıcam cok az kaldı cunkü

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kursa gitmenin faydası insanı öğrenci pisikolojisine sokuyor, daha bi azimli çalışıyorsun...
    Ama ben evde de ciddiyetle çalışırım diyorsan, Çok zor bir sınav değil...
    Başarılar...

Dipnot : Bela bir meslek seçmişsin kendine, Allah kolaylık versin...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kursa gitmenin faydası insanı öğrenci pisikolojisine sokuyor, daha bi azimli çalışıyorsun...
    Ama ben evde de ciddiyetle çalışırım diyorsan, Çok zor bir sınav değil...
    Başarılar...

Dipnot : Bela bir meslek seçmişsin kendine, Allah kolaylık versin...

Aynen kurs sadece çoban ve koyunları gibi 3 sene gittim pes pese böö geldi resmen

Aldık cd leri kitapları bakalım baslıcas calısmaya

Meslek hakkındaki yorumuna katılıyorum ve amin diyorum

murat şilkan
    Misafir
    Arkadaşlaar ben de deha'ya yazıldım bugun ama smmm staja giriş sınavı için. Ufacık kitaplar verdiler onlar yetcekmiş tabi ders esnasında da birçok kaynak veriliyormuş falan filan. 3 ay hayattan koparak ona odaklanacağım. Kazanacağım Allahın izniyle. Şans dileyin

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu yakınen takip edeceğim benim eşimde dehadan kitap seti almış şimdi ufaktan çalışmaya başladı peki önümüzdeki ilk dönem sınav için başvuru ve kayıt tarihi ayrıca ücretleri nedir bilgisi olan varmı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)