arda imkan varsa kursa gitmen en güzeli olur bir kaç arkadaşım girdi bayağa zorlandılar... her sınavda 1-2 puanla kaybettiler... ama idareten giricem diyosanda al kitapları çalş askerede götür kitapları orda zamanın olduıkca calısır geldiğnde sınava daha hzır girersin
inş ilk sınavı kazanırsın.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Askerdeyken smmm gibi sınavlara girilebiliyormu acaba ?
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
smmm sataj sınavına yani son sınav 2 temmuz 2011 tarihinde girdim sonuçların acıklanmasını bekliyorum
ewde çalışmakla olacak bir iş değil dersanenin cok faydası oluyor birebir yakaladıkları sorular oluyor zaman kaybı yaşamaman için dersane diyorum
Bir şeye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Ben okulu bitirip askere gitmeden önce çalıştım ve sınava girmedim. O zamanlar aklımız biraz havalardaydı. Sana nacizane tavsiyem askere gitmeden önce mutlaka sınavı al. Şartlarını bilmiyorum ama askerdeyken stajı dondurma imkanın olabilir.(Odaya danış) Böyle birşey varsa kullan. Askerde ders çalışırım sınava girerim falan bunlar zor. Askerliğimi TK. K olarak yaptım bir çok kısa dönem askerim girmesi gereken sınavlarına giremediler. Sebep o gün komutanın keyfi yoktur, üst rütbeli birisi gelecektir vs.. derken gidemezsin. Ordaki hayat zaten ders çalışmana engel bir durum teşkil edecek gidince göreceksin. Hedefini şimdiden belirle bence. Kısa bi zaman yok ama çok uzun da değil. Temel bilgin fena değil anladığım kadarıyla. Sana bahsetiğim kombinasyonla çalışırsan (ki ben 10 gün çalıştım) hakkını vererek ilk seferde olmaması için hiçbir neden yok. İnşallah kasımda sınavı kazanırsın.
iki setide aldım bakalım Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inş
Elit SMMM Staja Başlama Muhasebe Dersleri Komple Görüntülü Eğitim Seti 18 DVD (Deha Deneme Sınavları Kitap Hediye) - Elit SMMM Staja Başlama Muhasebe Dersleri Komple Görüntülü Eğitim Seti 18 DVD (Deha Deneme Sınavları Kitap Hediye) Satış - Elit SMMM
Deha SMMM Staja Başlama Konu ve Soru Bankası Kitabı Kazandıran KAMPANYA - Deha SMMM Staja Başlama Konu ve Soru Bankası Kitabı Kazandıran KAMPANYA Satış - Deha SMMM Staja Başlama Konu ve Soru Bankası Kitabı Kazandıran KAMPANYA fiyat - SMMM Deha Yayınl
valla benim bi arkadas askere gitmeden hemen once girmişti gecen sene yada ondan onceki sene. onunda babası smmm büroları var. okuldan mezun oldu askere gıderken nasılsa bu ısı yapcam dıyıp oyle deneme amaclı gırdı sınava kazandı. askerden geldı dırekt saldırmaya devam.
fakat artık sınavlardan zıyade ınternetten yapılan ara sınavlardan bahsedıyordu tam bı bılgım yok ama surelı bı sınavmıs..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ben bu sınavı ÖSS ye benzetiyorum. Üniversiteye girerken önümdeki en büyük engel öss idi. Şükür bu engeli atlatıp bu günlere geldik. Nitro Oxide kardeşim (ismini bilmiyorum kusuruma bakma) linkini verdiğin kaynaklar tamı tamına benim yararlandığım kaynaklar. DVD leri şiddetle tavsiye ederim.İşitsel kaynaklar her zaman insan zihninde daha kalıcı yere sahip olmuştur. 2. Linkteki konu anlatım kitabından Muhasebe denetimine sağlam çalış. Sınavda çok belirleyici bir rolü var bence. 1. linkteki deneme sınavları olan kırmızı kitap bu işin anahtarı sayılır çünki içerisindeki denemelerde geçmiş yıllara ait soruların tamamı ve fazlası var çok çok faydalı. Mavi olan soru bankasına çok bakmamıştım açıkçası. Bir de Dehanın özet kitabı var nokta atışı bilgiler mevcut bulabilirsen onu bul olmadı bana ö.m at ben sana kargolarım. İyi çalışmalar.
Kursa gitmenin faydası insanı öğrenci pisikolojisine sokuyor, daha bi azimli çalışıyorsun...
Ama ben evde de ciddiyetle çalışırım diyorsan, Çok zor bir sınav değil...
Başarılar...
Dipnot : Bela bir meslek seçmişsin kendine, Allah kolaylık versin...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Arkadaşlaar ben de deha'ya yazıldım bugun ama smmm staja giriş sınavı için. Ufacık kitaplar verdiler onlar yetcekmiş tabi ders esnasında da birçok kaynak veriliyormuş falan filan. 3 ay hayattan koparak ona odaklanacağım. Kazanacağım Allahın izniyle. Şans dileyin![]()
konuyu yakınen takip edeceğim benim eşimde dehadan kitap seti almış şimdi ufaktan çalışmaya başladı peki önümüzdeki ilk dönem sınav için başvuru ve kayıt tarihi ayrıca ücretleri nedir bilgisi olan varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)