sen üçgen meydanından geçmişindir( büyük ortasında havuz olan yer) benim ev biraz yukarda kalıyor istesemde duyamam ama yolun düşerse görüşelim
Printable View
aga bileydim denizliden geçiceğini yolda sana karşılama töreni düzenlerdim ben yaw :D:D
Bursa için bi hareket yok mu :D
biz dragta soğuk kanlıyızdır,merak etme akşam bende vardım zaten canlı olarak izleyenler arasında tanınmış insanlarda vardı şahit olarak bayırmış ovaymış darmış uzunmuş kısaymış.görünen köy klavuz istemez sonucu herkez gördü.yarış için arayan sizsiniz.zorla yarıştırmadık seni sl 55 amg ile.zorla olmadığına göre sessiz kalacaksın.
geçildin bukadar basit....
yok eylencesine denenmiş bi olay...güldük eglendik...ama bu akşam typer ve s2klarla tecavüz edicez...dün aceleye geldi :D
yarış kaçta nerde hangi mevkide hangi polisler eşliğinde kim tarafından?:D gelelim..
akdeniz sanayi nin önündeyiz typer lar cosworth s2k vs vs çeşit çok yakın olan kaçırmasın 15dk ya kalkarız ;:d
konunun takipcisiyim merakla bekliyorum
Antalya'dan son haberler geldi E30 M3 Evo, Type-R'ları baya bi üzmüş hayırlı olsun :D A.R.P Garage'ımıza da hayırlı olsun :) Videolar gelecektir.
eyvallah kardeşim :) güzel bir gece geçirdik bol ekşın lı bol denemeli bol polisli :D bir geceydi deneyen arkadaşlara teşekkürler videoları yarın eklicem inş. :D uyku vakti
eray abi şu turbo serçe olayını biraz açarmısın :D:D hala gülüyorum :D:D
beklemedeyiz videoları
izmirde durmadın heralde, aramadın birdaha çünkü?
we are waitinig...