Problemliyiz biraz, aşkımıza ara verdik, ondan aramamıştır.
Printable View
Problemliyiz biraz, aşkımıza ara verdik, ondan aramamıştır.
valla eski kondüsyonundaysa tayyarları şans vermiyordum ben açıkçası :)
bu arada antalya nın typer larına maşallah gerçekten hakkını veriyolar beklediğimden hızlı çıktılar...
nere geldiniz olm ben dün antalya manavgat arası nekadar hızlı araba varsa bastım :D
hv typer ın uykusu gelmiş beklemedi :D yoksa basmaya gidiyodum roll de yani :hehe:
bu arada siyah typer la bütün denemelerimde ben 3.vites o 2.vites bastı napayama kardeşim :D bilgin olsun bide göz kırptıkmı bu iş tamam ;)
öle tabi kardeşim hiç bi önemi yok :D :hehe:
Eray yoksa dostluk mu kazandı yine :D Ne ballıymış şu dostluk hep o kazanıyor :hehe:
abi dostluk lafta kazanıyo hep :D
OO eray bey sl 55 arabayı kıyaslarken 12 silindir diyosun hv ye deneyelım derken benım arabada benım 3 kişi olduğumu gözün görmüyor ilginç bır dostluk anlayışı..
ben sana teke tek deneyelım dediğimde arabama soğusun dıye rica ettin bekledik sonra polis geldı gittik. şimdi burdan böle HV TYPE-R ın uykusu geldi felan diye yazman hoş değil.
biz mısafırlerimize saygıyı eksık etmeyız. antalayada herkezi elek ettım demeyede dayanamayız ama. şu an burdur dayım yarın öğlene kadar dönucem eğer hala antalyada olursan gelır gelmez senle deneleyım
HV TYPE-R her zaman saplıyacak bır m3 için hazır bıladerımm haber beklıyorummm :icon_tup:;)
dün gece iyi gazladık çok eksik vardı ama iyiydi m3 çok atarlı...çok gaz yiyor :D kpro headerslı typerlarla denedik :D biraz daha yüklüleriyle yine denicez...
istanbuldan s2000lerde vardı 2 tane tatile gelmişler :)
dün gece aradık gelmediler , istanbulun s2000lerinede maş güzel gidiyorlar :)
yanlız yarış yerinde kesinlikle iyibir camera gerekiyor,yoksa ...
aaaaahhhhhhhh gazzz teeliiiiii yaktın beniiiii akşam yaktın yoksa iyi bir drag olurdu umıt takma kafana :) gun gelir denersin kardeşim nasıp kısmet herkes neyın ne olduğunu biliyordu.