User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
199 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Bursa-İzmir-Antalya turnesi E30///M3

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nerelere gelmiş 2 aracada maşallah canlı izledim sonucu göremedim ama kalkmalarından belliydi ikisininde birbirinden iyi olduğu bu tartışmaya bence son verilmeli taraflar sonucu kabul etmiyorsa gün kararlaştırılır tekrar denerler olur biter kavgaya hakarete hiçç gerek geçeni bilelim dost kalalım

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksam deneme varsa gelicem yüzyüze tanısalım bak nasıl alevleniyor ortalık 0505 770 24 83 ararsın
    tmm kanki deneme olmasada tanışırız ya slm asl pls hmm ok bye der evlerimize döneriz
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nayn olursa cuma ya olur
    Bugün cuma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftaya cuma
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm ok B'ye

PİYAN
    Misafir
    aksam deneme varsa gelicem yüzyüze tanısalım bak nasıl alevleniyor ortalık 0505 770 24 83 ararsın
    tuğralım gel benimle dene hem sen çamur ben çamur çok güzel olur yaww

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PİYAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuğralım gel benimle dene hem sen çamur ben çamur çok güzel olur yaww
    deneyekte önce bana bi araba bulalım. İmpreza gibisinden gecesi 8 gündüzü 9 olsun, motoru yormasın sanzumanı dağıtmasın bana dayansın rollde ucsun dragta oturtsun
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm kanki deneme olmasada tanışırız ya slm asl pls hmm ok bye der evlerimize döneriz
    28 m antalya müsait olursan ara
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

PİYAN
    Misafir
    deneyekte önce bana bi araba bulalım. İmpreza gibisinden gecesi 8 gündüzü 9 olsun, motoru yormasın sanzumanı dağıtmasın bana dayansın rollde ucsun dragta oturtsun
    birader bugün hem cuma hem kandil belki duaların kabul olur

bulutt
    Misafir
    ahahha o zaman orrtama götürün beni olmuyo böle kuru kuru
    abi bugun kandıl inşallah yarın)

bulutt
    Misafir
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu nerelere gelmiş 2 aracada maşallah canlı izledim sonucu göremedim ama kalkmalarından belliydi ikisininde birbirinden iyi olduğu bu tartışmaya bence son verilmeli taraflar sonucu kabul etmiyorsa gün kararlaştırılır tekrar denerler olur biter kavgaya hakarete hiçç gerek geçeni bilelim dost kalalım
    sonuç kabul edıyoruz sonuçta arabalar belli abicım ama konuşmalar biraz yanlış oldu neyse hepimiz arkadaşız abi kardeşiz yani önemli diğil

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şükrü senidemi forumlarda görcektik yapıştırr bajanak

bulutt
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şükrü senidemi forumlarda görcektik yapıştırr bajanak
    akhisarda yapıştırırız

Whiteside Impreza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.T.I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle aracınız 2200kg değil 1960kg. 240kg önemlidir. M3 1200kgdir. Ayrıca v24 diye bir motor şekli yoktur. 24 valfli motor vardır. Sizin aracınız 8 silindir 24 valf.

Bu kadar problem olacaksa çıkın tekrar resmi bir deneme yapın kameralı kayıtlı. iki taraf içinde dert olmayacaktır.
    Selam ben Selahhatin Yılmaz;

Senin yazdığın stok fabrikadan çıkan boş aksesuarsız arabanın ağırlığı..Aracın üzerinde extralara göre değişir.Bizim araç abc sport max airmatic damper sistemli o yüzden onun ağırlığını hesaplamışsın
    "[3] Boş ağırlık değerleri (yakıt deposu 90% dolu, sürücü ağırlığı 68 kg ve ilave 7 kg yük ile birlikte) 92/21/EC, versiyon 95/48/EC yönetmeliğine göre belirlenmiştir. İlave donanım ve aksesuarlar bu değerleri artıracaktır"

link; Mercedes-Benz Türk - SL-Serisi Roadster - Teknik özellikler

sayın selehattin yılmaz önce teknik bilgileri öğren ondan sonra bişeyler yazmaya çabala burda kendini millete güldürme sen beni geçtin geçmedin demiyorum ama böle çirkefliklere gerek yok daha arabanın kaç silindir oldugunu bilmiyosun biz senle geyiğine kaldırdık bitti gaza gelmene gerek yok eğer gaza gelirim diyosan çok zenginsin ya AKHİSAR DRAG larına gel sl55amg ile orda paylaşalım kozlarımızı çok hızlıya AMG gel görelim.
    4 silindir ile 8 silindiri kaldırdık yazmışım..sen bunu okuyamıyorsan git gerçekten kendine bir hatta iki gözlük al..ben arabamın teknik bilgilerini gayet iyi biliyorum.sen kendine güldürme bence..aracım sl 55 amg v8 MKB performance 11340 seri numaralı paket var..620 hp 800nm tork..çıtır modifiye yazmışsınya!!gör modifiyenin çıtırını linkten.
    link;
    MKB - Products

ayrıca beni siz aramadınız mı deneylim diye,telefonda yok motor kaputu açtırmayız falan filan bir sürü gereksiz polemiklere girdiniz..ben direk sorgusuz sualsiz yemeğimi bırakıp geldim ve seni geçtim..şimdi bunun neresi çirkeflik?ben geçtiğimi burda söylerken çirkef oluyorumda sen geçildiğin için bahaneler üretirken ne oluyorsun bir aynaya bak!!ayrıca ben burda tek bir kelime yazmadan sen yazdın..uzun lafın kısası,araba burda,istediğin vakit zaman tarih aynı yere cıkarız kamerada alırız bir start bir finishe ondan sonra bizim burda bir laf vardır"ak ***,kara *** meydana çıkar"..tamam sıkı kardeşim hadi telefonu biliyorsunuz..

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir hesap ve teknik açıdanda gayet doyurucu bi metin olmuş Selahhatin bey, amma ve lakin diğer araçta da full depo benzin var, diğer araçtada ekstralar var ve şöförü 125kg. Üzerinde Slick lastik vs olmadan gündelik kullanım aracı. Yani sizin aracınız tamam donanımı yürürü ile markalaşmış bir AMG olabilir ama diğer araca boş peynir tenekesi muamelesi yapmayın. O gördüğünüz araçta ki S14 motor yeteri kadar ağır bir cihaz ve lüks bir Coupe/Cabrio ile 86 model Bmw 3 Serisi kıyaslıyoruz sonuçta elbet farklar olacaktır. E30'uda karaladığım yok zaten araç bizim aracımız.

Velhasıl-ı kelam sizi Manisa draglarına dostça bir mücadele için bekliyoruz. Derseniz ki ben AMG'm ile M3'ünüzü kaldıracağım tamam hayhay. Derseniz ki ben yarışta aracımı hırpalamak istemiyorum, ya anlaşır kepezde deneriz yada başka bir yerde. İstemezsenizde konu burda kapanır.

Bağlayacağımız NOS'u ise, bizi sözünün eri saymayıp NOS bastı diyenler için bağlayacağız. AMG geldi sıkışınca NOS bastı değil. İsterseniz sizde takabilirsiniz doğal olarak. İyi geceler.

hakantunali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selahattin yılmaz ve araba hırpalamak ? kontağa basarken yanlamaya başlayan bi adam görmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Whiteside Impreza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam ben Selahhatin Yılmaz;

Senin yazdığın stok fabrikadan çıkan boş aksesuarsız arabanın ağırlığı..Aracın üzerinde extralara göre değişir.Bizim araç abc sport max airmatic damper sistemli o yüzden onun ağırlığını hesaplamışsın
    "[3] Boş ağırlık değerleri (yakıt deposu 90% dolu, sürücü ağırlığı 68 kg ve ilave 7 kg yük ile birlikte) 92/21/EC, versiyon 95/48/EC yönetmeliğine göre belirlenmiştir. İlave donanım ve aksesuarlar bu değerleri artıracaktır"

link; Mercedes-Benz Türk - SL-Serisi Roadster - Teknik özellikler

4 silindir ile 8 silindiri kaldırdık yazmışım..sen bunu okuyamıyorsan git gerçekten kendine bir hatta iki gözlük al..ben arabamın teknik bilgilerini gayet iyi biliyorum.sen kendine güldürme bence..aracım sl 55 amg v8 MKB performance 11340 seri numaralı paket var..620 hp 800nm tork..çıtır modifiye yazmışsınya!!gör modifiyenin çıtırını linkten.
    link;
    MKB - Products

ayrıca beni siz aramadınız mı deneylim diye,telefonda yok motor kaputu açtırmayız falan filan bir sürü gereksiz polemiklere girdiniz..ben direk sorgusuz sualsiz yemeğimi bırakıp geldim ve seni geçtim..şimdi bunun neresi çirkeflik?ben geçtiğimi burda söylerken çirkef oluyorumda sen geçildiğin için bahaneler üretirken ne oluyorsun bir aynaya bak!!ayrıca ben burda tek bir kelime yazmadan sen yazdın..uzun lafın kısası,araba burda,istediğin vakit zaman tarih aynı yere cıkarız kamerada alırız bir start bir finishe ondan sonra bizim burda bir laf vardır"ak ***,kara *** meydana çıkar"..tamam sıkı kardeşim hadi telefonu biliyorsunuz..
    açıklama için teşekkür ederim emrah. konu aslında bitane kendini bilmezin lafı farklı yerlerinden anlamasıyla uzadı ben AMG yi geçtim demedim zaten ordada söyledim uzunda her türlü bu araba beni geçer 200km ye kadar en fazla önde olabilirim diye ve sonuçta bi bakıma öyle oldu hafifliğim ve kısa oranlarım sayesinden kafadan götürüyorum sonra haliyle fark ilerde açılıyo benim için 400metre önemli olan bunu sen benden daha iyi bilirsin. herneyse iletişim kopukluğu iyi değildir başkalarından duyduklarınla değilde direk benle muhatap olursan sevinirim içimiz fesat değil sonuçta arabana maşalaah
    Dr. Ecu

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakantunali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selahattin yılmaz ve araba hırpalamak ? kontağa basarken yanlamaya başlayan bi adam görmedim
    +1903 yanlarken birde makarasına sinyal veriyordu =)

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu neyın savasını verıyorsunuz anlamadımki eray bu sankı tanımıyorsunız. la eray gıt ıstanbula karıstırma antalyamızı rahat dur la get denıze gır yada yanıma gel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)