mükemmel bir tırmanış var saat 11 olmasına rgmen 101 leri gördü akşamı bence 103 leri zorlar....
Printable View
mükemmel bir tırmanış var saat 11 olmasına rgmen 101 leri gördü akşamı bence 103 leri zorlar....
peki bu çıkış devam edermi yoksa bugun aksam bozdurayımmı bi miktar zararına. biraz nakit lazımda :D
:D:D:D 1.5 kilo altın alıp satmak biraz yaşlandırır be kardeşim. Bol şanş, rüzgar hep arkanda olsun. :icon_tup:
11.25 itibari ile son durum;
1700 görmeden rahat etmemişti 1800 görmeden de etmez gibi. 1700 lerden alanlar 1800 lerden kar realize edebilir. Satıcılar da cesaretlenebilir. Kısaca gerisini 1800 lerdeki hareket belirleyecek... Hayırlısı.
http://b1108.hizliresim.com/11/8/26/6794.png
hadiii hadiii fondip fondippp :D
aşagı dogru 1700 destegini kıramadı sanırım ,bundan sonra ibre uzayı gösterir yine :D
Selamlar, öğretmenlik son mesleğim :) Öğrenciyken turizm, üni bittikten sonra dış ticaret ve en son da bankacılık yapıp öğretmenliğe geçmiştim. Ordan kalanlar ve kişisel ilgi diyelim ;)
Şimdi,
Ben grafik açıklamaları için sana teknik analiz linki veriyorum oradan anlayabilirsin ama nette teknik analiz diye arattırıp kaynaklardan daha kapamlı çalışabilirsin.
Trading 212
bol şans.
az önce kredi çektim araba için.parayı altınamı bağlasam :D kar edermiyiz
an itibari ile 101,23 ten 40gr altın aldım ,yürüüüü be koçum kim tutar seniii :D
valla kardeşim sana gir deme riskine bence kimse giremez ama şahsen ben bu durumdaken iki dkk bile durmazdım çünkü her saniye zarar yazar he gerçi kaç paradanda bahsediyon bilmiyom ama biraz takip ettiğimden dolayı ben girerdim derim, dahada tecrübeli arkadaşlarımız var onlar ne derler bilemem hayırlısı işallah.
Ben su an bagladim altina tahminim bugun cikar bakalim kismet :)
Kredi, borç vb ile bu tip işler çok riskli arkadaşım. Bu tip paralarla sağlıklı alım satım kararları veremeyebilirsin.
Derler ki; "Riskli yatırıma ayıracağınız para, gözden çıkardığınız ve kaybederseniz umursamayacağınız miktarda olmalıdır".
Ama sansına turnayı gözünden vurma ihtimalin var, olur mu olur:D
altın uzun vadede hep kazandırmıştır hiç kaybeden görmedim
krediyi ne için çektin bilemiyorum ama 2-3 ay vaktin varsa koy paranı 24 lira olarak geri alabilirsin diye düşünüyorum..
1.4429 dan eur/usd aldım 525 adet bi türlü 1.4430 demiyor satıcam yaaaa kilitlendim hahahahahahah cs den beter bu :D
1.5 saatlik streess 14.02 eur kazandım mhhauhuahueahu hayali tabiki bu yok abi çelilicek dert değil yahu
Evet öyle bir şey var. "Karşıt Yatırım Teorisi" deniyor. Bazı durumlarda işe yarayabilir ama sadece ona göre yatırım yapılamaz. Şöyle düşünelim; Altın uzun zamandır yükseliyor, tam tersini yapmak mantıklı olmaz. Ama geçen hafta 1900 lere doğru giderken hani forumda arabasını, evini satıp altına girmeyi düşünenler vardı ya, işte onlar karşıt yatırım olabilir ama yine de uygulaması zor.
Bülençim ne zamandır seni arayacağım ama yüzüm yok artık aramaya :o Borsa konusunda ise, onunla ilgilenmeyi 4-5 yıl olmuştur, Şu an hangi seviyede onu bile bilmiyorum malesef:confused:
Eheh öyle deme yaw, duyanda seni beyaza alıştırdım falan sanacak. Deneme iyidir. Aynen devam.:icon_tup:
Son olarak;
1800 lerde ne olacağı önemli...
kredi hala onaylanmadı yahu şansa bak :(.eldeki parayla 101.2 den aldım biraz bakalım hadi hayırlısı.alana kadar 100.8 den 101.2 ye cıktı yetişemedim.
an itibariyle 99.9tl den 10gr aldım :D
bende 2 hafta once 99.95 den almıstım kar olarak +1750 gordum bozmadım.çook cazip bı 106 bulmadıgım surece 120 yı gormeden bozdurmayı dusunmuyorum:)yanı 120 yı gorecegıne ınananlardanım
101,90ları gördü ama şun itibari ile
ALT 99,9210TL 100,6940TL :icon13:
şuan halkbankasında 101,62 sen nasıl aldın o fiyattan
abi ben iş bankası kullanıyorum bi anlık düştü 99.9 a hemen aldım şu an 100.12
bende halkbankasıyla çalışıyom biz hiç göremedik o fiyatı :D
Bende halkbankcıyım hep yüksek fiyatlar bu sabah 101,5 ten aldım biraz yükselse satcam günlük almıştım ama uzun vadeli kalacak sanırım
İyi ki param yok :)
ALT 100,5380TL 101,3150TL beklenen artış başlıyor sanırım:D
başlasın artık yoksa şemsiye açılacak :D
Jackson Hole'dan piyasalar umduğunu bulamadı. Yurtdışı hisse senedi piyasaları düşüşte. Altında 1794.74'ü gördüm. Artış var ama istikrarlı bir alım yok. COMEX de altına geçiş var ama onlar da tedirgin. Herkes 20 eylülü beklemeye geçmiş görünüyor. Bayramda mecburen pozisyon koruyacağız gibi...
Aslında önemli olan sonuç, eğer bu şekilde kar ediyorsan tamamdır :icon_tup::icon_tup:
19:35 itibari le son durum;
1975 görülmüş, 1800 görünmüş ve rahat etmiş diyebiliriz. :) Ama buralardan alıcı gelmemiş. 1800 hala önemli bir seviye.
http://b1108.hizliresim.com/11/8/26/15566.png
30dk grafiğe bakacak olursak;
Bugün 1750-1800 aralığında hareket gerçekleşmiş. Bu fiyatların üstünden alıcı, altından da satıcı gelmiyor. Bir bu aralıkta devam edebilir ama sonrasıda alıcılar daha baskın gelirse yukarı, satıcılar baskın gelirse ise aşağı bir kopma gerçekleşebilir.
En mantiklısı, çakallık yapıp kopma ne tarafa olursa yani kim güçlü gelirse o tarafta yer almak. ;)
http://b1108.hizliresim.com/11/8/26/15668.png
düşmesi lazım evlencem:)
New York'da 1805,86 görüldü. 1800 direnci kırıldı. Artış sürüyor.
Ekleme: NY piyasa kapanışı 1827,36