az önce kredi çektim araba için.parayı altınamı bağlasam :D kar edermiyiz
Printable View
az önce kredi çektim araba için.parayı altınamı bağlasam :D kar edermiyiz
an itibari ile 101,23 ten 40gr altın aldım ,yürüüüü be koçum kim tutar seniii :D
valla kardeşim sana gir deme riskine bence kimse giremez ama şahsen ben bu durumdaken iki dkk bile durmazdım çünkü her saniye zarar yazar he gerçi kaç paradanda bahsediyon bilmiyom ama biraz takip ettiğimden dolayı ben girerdim derim, dahada tecrübeli arkadaşlarımız var onlar ne derler bilemem hayırlısı işallah.
Ben su an bagladim altina tahminim bugun cikar bakalim kismet :)
Kredi, borç vb ile bu tip işler çok riskli arkadaşım. Bu tip paralarla sağlıklı alım satım kararları veremeyebilirsin.
Derler ki; "Riskli yatırıma ayıracağınız para, gözden çıkardığınız ve kaybederseniz umursamayacağınız miktarda olmalıdır".
Ama sansına turnayı gözünden vurma ihtimalin var, olur mu olur:D
altın uzun vadede hep kazandırmıştır hiç kaybeden görmedim
krediyi ne için çektin bilemiyorum ama 2-3 ay vaktin varsa koy paranı 24 lira olarak geri alabilirsin diye düşünüyorum..
1.4429 dan eur/usd aldım 525 adet bi türlü 1.4430 demiyor satıcam yaaaa kilitlendim hahahahahahah cs den beter bu :D
1.5 saatlik streess 14.02 eur kazandım mhhauhuahueahu hayali tabiki bu yok abi çelilicek dert değil yahu
Evet öyle bir şey var. "Karşıt Yatırım Teorisi" deniyor. Bazı durumlarda işe yarayabilir ama sadece ona göre yatırım yapılamaz. Şöyle düşünelim; Altın uzun zamandır yükseliyor, tam tersini yapmak mantıklı olmaz. Ama geçen hafta 1900 lere doğru giderken hani forumda arabasını, evini satıp altına girmeyi düşünenler vardı ya, işte onlar karşıt yatırım olabilir ama yine de uygulaması zor.
Bülençim ne zamandır seni arayacağım ama yüzüm yok artık aramaya :o Borsa konusunda ise, onunla ilgilenmeyi 4-5 yıl olmuştur, Şu an hangi seviyede onu bile bilmiyorum malesef:confused:
Eheh öyle deme yaw, duyanda seni beyaza alıştırdım falan sanacak. Deneme iyidir. Aynen devam.:icon_tup:
Son olarak;
1800 lerde ne olacağı önemli...
kredi hala onaylanmadı yahu şansa bak :(.eldeki parayla 101.2 den aldım biraz bakalım hadi hayırlısı.alana kadar 100.8 den 101.2 ye cıktı yetişemedim.
an itibariyle 99.9tl den 10gr aldım :D
bende 2 hafta once 99.95 den almıstım kar olarak +1750 gordum bozmadım.çook cazip bı 106 bulmadıgım surece 120 yı gormeden bozdurmayı dusunmuyorum:)yanı 120 yı gorecegıne ınananlardanım
101,90ları gördü ama şun itibari ile
ALT 99,9210TL 100,6940TL :icon13: