wala haber siteleri qe3 yazınca ben alış pozisyonu açtım ki 1770 kdr da korudum işime geldi
şimdi türkçe metinleri inceleyince bi kafam karıştı kimse parasal genişleme demiyor
burdan dönüşü 1650-1620 olur mu yoksa dönerse 1725 bandında mı kalır?
Printable View
wala haber siteleri qe3 yazınca ben alış pozisyonu açtım ki 1770 kdr da korudum işime geldi
şimdi türkçe metinleri inceleyince bi kafam karıştı kimse parasal genişleme demiyor
burdan dönüşü 1650-1620 olur mu yoksa dönerse 1725 bandında mı kalır?
Yarın büyük bi ihtimalle satcam..16** serisine gerilermi ?
Düşüşde Ons
çok fazla sorumluluk almış gibi hissediyorum rahatsız oluyorum rakam konuşmayacağım birkaç gün.O değilde bloomberg türkiye'nin en iyi ekonomi sitesinde ve QE3 diye haber yazmış.
asya açılışında inşallah ciddi bir satış gelirde düşer şu altın...
Tayfun sabahki postlarınıda okudum kimseye burada "resmi" anlamda bir danışmanlık yapmıyorsun sadece fikirlerini beyan ediyorsun..
Sana o mailleri atanlar seninle ticari işlemde olan kişiler değil sen sadece burda dost sohbeti diyebileceğimiz bir ortamda yorum yapıyorsun. Tek farkın bu işin öğrenimini almış olman ve bu konuda bir firmada çalışman..
Sadece TV'ye çıkıp yorum yapanlardan daha "ulaşılabilir" olarak görmüşlerki seni bu şekilde rahatsız etmişler.
Neyse esas konuyu görünce bloombergHT QE3 olarak çevirimiş. Bernanke Mortgage aylık tahvil alımı demiş nasıl bir çeviridir anlamadım..
Yahu bukadar kısısellestırme bu durumu sekerım. On gorulerın tuttugunda nasıl 3 kurus kazanıyorsak,3 kurus kaybetmekte aynı kefede. Bunu boyle goremeyecek kısıler zaten yorumlarını cıddıye almasınlar. Ismı ustunde;yorum ;)
Bugun borsada yasananlar yada bırcok enstrumandakı beklentılerın carpısması gayet dogal..
Asıl,puslu havada ne yapmak gerek onu soyle. Bu donemde yazılan karın gıdısı hızlı olucagı gıbı kaybında telafısı olucaktır....
Basın toplantısı bitti, Tayfun basın toplantısı hakkında yorum yaparsan sevinirim. :)
yok est. öyle bir durum değil abi.Ben biliyorum havası hiç tarzım değil.Beni az çok tanıyan inancımı bilir kibir haramdır!!! Reutersda Bernanke ''if necessary,, diye beyaanat veriyor yine sallıyor Avrupa'ya riskler var vs. Türkiye ayakta uyuyup otel parası verenler QE3 çıktı diyor hele Bloomberg'e ne demeli bu kadar saçma sapan asparagas haber yapılamaz.Murat Abi hatırlarsanız daha toplantıdan çok çok önce size telefon görüşmemizde söylemiştim batık konut kredileri için tahvil alacak onu da halka ucuz fiyatlı verip bir canlılık getireceklerdir QE3 gelmeyecek diye Saçmasapan fiyatlandı şuan etkin fiyatlayacak hiç bir borsa açık değil.Asya ardından Avrupa'nın açılışı ile hard core görecek herkes.Bu QE3 hevesi geçen sene 1921e çıkardı altını şimdi real manada çıksa altın burada mı kalırdı?Gerisi size kalmış bu arada bana altın düşmanı diye mail atan EMBESİLL altın 90'a gelince altın alın diye bağıranda bendim 15 gün önce tefeciden borç alıp altın alacam diyen de bendim.Töbe est. ya
+milyon ke zkatılıyorum email atan ı hiç kalee dahi alma bence..
ben garanti bankasındayım alım satım arası fark borsa kapalıyken 10 tl falan oluyor borsa acıkken en baba 1,5 tl oynuyor arada..şu anda altından çıkmaya kalksam 90 küsür lira fiyat verir :D
hanımla satsakmı diye polemik yapmaya başladığımız anla karar verdiğimiz an arasındaki düşüşünden 70 tl zararım oldu..iiki tl ye geçtim derken şimdi takip ettiğim site 102 küsür der :)bu iş şans işi sana email atan adam bu kadarını dahi kavrayacak kapasiteye sahip değil demekki :)
oturup böyle bi adama ben ağzımı bile yormam değil düşünüp cümle kurmak..
kimse bana zorla sattırmadı yada aldırmayacak..
fikirlerin önemli,bi karşılık beklemeden yardımcı oluyorsun yorumluyorsun;
epeydirde takip ediyorum yorumlarını..
teşekkürler yardımların için.
Peki imkb ilk seans neolur? ;)
Alim yapalim mi...
pek çok sitede qe3 gördüm hemen buraya girdim :) şimdi yorumları okuyunca biraz rahatladım
burda bu konuda gerçekten iyi bir paylaşım fikir alışverişi sağlıyoruz bilgilerini fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim kendi adıma
Parite 1,30 :(
Alim firsati iste....
yanlış post..
bgn çok merak ediyorum analistler yorumcular danışmanlık firmaları forex danışmanları bu fiyatlanmaya ne diyecekler