GOLTAS'a bir bakın,inceleyin derim ben.Biraz riski seven bir yatırımcıysanız alternatif kağıt olarak değerlendirin.
Printable View
GOLTAS'a bir bakın,inceleyin derim ben.Biraz riski seven bir yatırımcıysanız alternatif kağıt olarak değerlendirin.
kerevitas a 45 lerden girilir gibi duruyo buna yorumunuz nedir?
euro ne olur tahmini olan varmı 2.35 sınırında şu an
Halk icin yorumladim.
Euro satis
Dolar alis
borsada orta vade çok görecelidir ne zaman için soruyorsunuz.Literatürde 6 ay-12 ay ama bana göre 1 aydır mesela?Goltas al dedik bak 53,75den 55'e geldi kağıt :)
Ben her zman uzun vade alıyorum tayfun senle bir kac kere konusmustuk zaten hatırlarsın belki.. Al sat yapmak bana gore degil işimden dolayı degil en azından oyle takip edicek zamanım yok.Sizleri takip ediyorum birtek oda yetiyo bana:)..doları bekliyorum haftaya yükselsinde bozdurup borsa ya dogru yoneliyim ben ufaktan goltas da olur kerevitasta olur bakıcaz artık:D
her ne kadar altın ve pariteden anlamadığımı göstermiş olsamda kendim için Goltas aldım 2 saat sonra sattım.%3 Allah bereket versin
Alış 94.70 Satış 102 hayırlı olsun bende sattım
Düştüğü şu son halinle Dolara girmek mantıklımı sizce? Yada doların bu azalışı karşısında, bu döviz biriminle değerlendirilen Altın ne kadar tutunabilecek?
herkese selamlar ,
Şuan en mantıklı yatırım aracı bana göre dolar.Merkez Bankası bu hafta toplantı sonrasında gevşek para politikasına geçiş yapacaktır bu da doları 1,85'e taşır.Bunu daha önce de konuşmuştuk.Bu haftanın borsada ki hissesi BOYNR.Herkese bol kazançlar dilerim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Altının ben seçim öncesi bir gevşeme yapacağını düşünüyorum.Şünkü 1530 itibaren yaptığı çanağı tamamladı.Gevşeyip tekrardan yükselmesi gerekiyor ama kimse 90-92 gibi rakamlar beklemesin İ-M-K-A-N-S-I-Z.Yıl sonu teknik analizde rakam 108.
O QE3 diye ortalığı vel veleye verenlerin altından çıktığını görüyoruz.Bundan önceki 2 tahvil alımında da rakamlar açıklandı 1,450 milyardı sanırım ilkinde.Bu sadece mortgage tahvil alımı.Konuştuk bunu toplantıdan önce sadece konut sektörü için atılan bir adım.45 milyar dolar civarında hacimli.Bir şarjör kurşun yemiş adama ıhlamur vermekten öteye gitmez.Gevşeyecek, balonu görenler satmaya başladı.Ayrıca çeyrek sonu bu ay.Altın herzaman çeyrek sonları kar satışı yer.Alım için tetikte olun.Yine söylüyorum acelesi olmayan hiç dokunmasın,yılbaşına kadar ekrana dahi bakmasın.:)
mrb arkadaşlar, yeni bakabildim. yoğun bir gün yine :) tayfun yorumun için teşekkürler.
Merkez bankası'nın faiz indirimine gideceği gün geldi.100 baz puan indirim bekleniyor süpriz yapıp 50 puan da indirebilirler bakıp göreceğiz.Altının 1728e kadar gevşeme ihtimali var.Alım için uygun seviyeler.Dün konuştuğumuz gibi gördünüz yavaş yavaş gevşiyor,ürkütmeden.1728seviyesi güçlü bir direnç kırarsa ve ABD'de satarsa 16xxlere kadar gidebilir.Herkese bol kazançlar dilerim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Hafta düşüşle başladı ancak dolardaki yükselişten dolayı TL bazda için çok büyük bir gevşeme olmadı galiba..
Bu arada mynet finansın bir yorumu var senin dediklerin ile örtüşüyor tayfun.
Altın analiz - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Kar satışlarını beklemeye devam..
1600 lerden alalim,icimiz rahat olsun...
bekliyoruz bakalım ne olacak