Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
17:00'de kaşar bernanke'nin konuşması ile simultan tercümemiz başlayacak herkesi bekleriz :)
Printable View
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
17:00'de kaşar bernanke'nin konuşması ile simultan tercümemiz başlayacak herkesi bekleriz :)
Şuan ki balon yükseliş armut düşürmedir.40 dakikadır Bulard'ı dinliyorum 2010'dan farklıyız daha çok data görmeliyiz düşük faiztasarruf sahiplerini haksızlık vs. anlatıyor.Şimdi Bu bernanke'yi Aziz başkan gibi düşünelim Bulard'ı ise Nihat Özdemir.Bu herif böyle konuşurken Bernanke bugün Avrupa büyük risk,daha çok veri gelmeli,rakamlar çok kötü değil derse mi şaşırsınız yoksa yandık bittik öldük derse mi?Ona göre pos. belirleyin derim ben.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
17:00 de burada olacağız :)
o zamana kadar serdar ortaç'tan gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=TQhYHqlBdpY
hadi bakalım son bir saat :) bir kısmını bozdurmuştum ama büyük kısmı hala altın da içimdeki ses düşecek diyor ama bakalım
Yine mazın bir takım giymiş reis.İlk lafı ihtiyaç olursa ek gevşeme yapacağız.
Çıktı mı dansöz ?
Altını ve pariyeti izleyin hard core
veriler nasıl geldi konuşma başladımı ?
Ekonomik durum tatmin edicilikten uzak
iş gücü piyasasındaki durum beni endişelendiriyor.Enflasyon hedefimiz olan %2ye yakın.İş gücü piyasası yavaş büyüyor.
hayret :) euro bölgesi sorunları bizi tehdit ediyor dedi :) İşsizlik ekonomize büyük zarar verecek.
Kemerleri bağlayın...
Emlak krizi ve avrupa borç krizi endişe edici bir durum
a l t ı n v u r u ş
bir yükselme gelmedi :)
euro dolar paritesi düşüyor !!!
hala konuşuyor p.tesi resmi tatilleriymiş işçi bayramı nedeni ile tebrik ediyor herkesi.
Niye yükselsin ki beklenen şeyi söylemedi . 2 saat önce kıvıracak balon yükselme bu demiştik:doğum günümde bir konu açmadınız ama bu çocuk sizler için var :)