1762 pivottu 2. kez kırdı.1747 çok güçlü ve önemli direnç kırarsa toplantı öncesi altını satan daha düşük fiyattan alır diye düşünüyorum.Herkese bol kazançlar dilerim.
Printable View
1762 pivottu 2. kez kırdı.1747 çok güçlü ve önemli direnç kırarsa toplantı öncesi altını satan daha düşük fiyattan alır diye düşünüyorum.Herkese bol kazançlar dilerim.
Dolar için kısa vadeli yorumlarınız neler ? Beklenen bir veri açıklama var mı ?
Teşekkur ederim.
Doların buralarda fazla kalmayacağını,eur/usd paritesinin gevşeyeceğini düşünüyorum.Dolarımı 1,85den aşağıya asla vermem öyle söyliyeyim.Ay sonuna kadar oralara gelir diye düşünüyorum.İstihdam verisi bugün çok ama çok kritik o takip edilmeli ABD'den gelecek.
Kötü gelirse uzak çeker abi.Artık sadece 2 kriter var biri işsizlik verisi diğeri abd konut satışları.Bunlar dışında altının sert hareketi çok zor.
Artik altin alalim,kaZanmayali cok oldu....
Fed'in üçüncü tur tahvil alım programının konut piyasası ve ekonomiyi destekleyeceğini savunan Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, QE3'ün aynı zamanda istihdam piyasasındaki hasarı da önlemeye yardımcı olacağını belirtti.
bu açıklamadan sonra hareketlenme oldu biraz altında
gevşe artık yahuu :)
altından neden çıktımki acaba..
dolar düşerse gevşeyecek sanırım...
Euro/tl ne olur gevsermi hala yoksa bu seviyelerde kalir mi
şu konuştuklarınızdan birşey anlıyorsam arrap olayım. sadece bir fikir istiyorum; geçen sene 106 tl den almıştım altını ozamandan buyana zarardaydım şu an 102 tl den satabiliyorum yanı zararim gr da 4 tl olacak. zararın neresinden dönersem kar dırmı diyim? yoksa az daha bekliyimmi? fikir istiyorum sadece.
(Bu arada bekle diyen olursa ve altın düşerse ne beddua ederim ne kufrederim öyle birşey yok. sonuçta dinleyip dinlememek yapıp yapmamak benim elimde ben sadece fikir istiyorum) kendiniz olsanız ne yapardınız?
kar etmekten vazgeçtim aldığım fiyata geri versem bana kar dır :D
eyvallah abi. inşallah acil birşey çıkmazda bozdurmak zorunda kalmam.
oha nooldu arkadaş. çakıldı bi anda
o çakılma 1787 ve üstüne orderlar döşenmiş anlamı taşır.Gerçek qe3 olmadığı için orası şuan için tepe nokta aldanmamak lazım.Bu arada trnin en hızlı cztsini alma arifesindeyim (mnd czt) :)yorumu olan bana pm atsın hep barracuda abinin başını şişiriyorum :(
iyi geceler arkadaşlar :) nasıl geçti gün. kazandınız mı paracıkları. ben şirketteyim hala çalışıyorum :s
tayfun hocam araç hakkında bilgim yok ama temiz duruyo gibi..