Dususe gecti sebep ne acaba.tayfun hocam alim firsatimidir dusermi daha varmi yorumun.
Printable View
Dususe gecti sebep ne acaba.tayfun hocam alim firsatimidir dusermi daha varmi yorumun.
1778 üstünde kapanışların olması durumunda alışların 1792-1807 aralığına kadar ulaşması çok olağan bir durum. Özellikle 1800 üstüne ilk çıkışında tepki satışları gelebilir. Ancak 1780 üstünde kapanışlara devam edecek olursa yeni yükselişler kaçınılmaz.1645 rakamını hatırlayın. Bunu çok konuşmuştuk. Bu rakamın altında olmadıkça altında kısa düşünmek biraz riskli buna dikkat edelim. Yani buralardan alıp kısa süre için alış yapmak sizi komaya dahi sokabilir.Her geri çekilme alım fırsatıdır.(Uzun dönem yatırımcı için)1757 ve 1717 ilk destekler. Özellikle 1717nin altındaki kapanışlarda altının gideceği yer 1690-1665 aralığı olacaktır. Destekler 1710-1685-1665 Dirençler 1740-1780-1830. Bold olan rakamı seçime kadar kıramaz orayı geçtikten sonra tek hedefi olacak o da 2000.
Borsada haftanın kağıdı MGROS.Takip etmekte fayda var.Yatırım yavsiyesi değildir.
Dolar ın 1 85 seviyelerine gelecegini konusmustuk.Hala gelir gorusundemiyiz? yoksa fikirler degistimi?
1,8235 olması garanti ama 1.85'e biraz sabır lazım.
Mrb arkadaşlar :) nasıl gidiyo haftanın son günü? ben bayaadır uzak kaldım yoğunluktan :(
yiğit idonun özelleştirilme durumu biteli çok oldu. Bu kadar çalışma be kardeşim.Özlettin kendini :)
14/09da GOLTAS demişim alan oldu mu çok merak ediyorum? Kağıt 53,75miş.11. gün kağıt 59 oldu.Net kemiksiz %10,28 profit vermiş kağıt.Seviyorum bu işi ya :)
beklenti cok büyük goltas tan 184 000 lot gorunuyo bugün adamı ya ihya eder ya madam eder:) alıcaktım ben o gün ama sarıkıza bel bagladık hatamı ettik bilmem:)
ben 55 oldu çakmıştım benim olayım farklı :)Şu saatten sonra üzme ihtimali var bence de.
nerede o eski hızlı forexciler yahu :)
iş güç hepimizi yaprak gibi savurdu.
Sen Allah bereket versin demistin hatırlıyorum :D bende sana Kerevitas demistim o gün hatırlarsan 45 lerden alınır diye o zmanlar sanırım 47 falandı..su an 45.50 gibi birsey gorunuyo ama daha düser gibi.. düserse almayı düsünüyorum uzun vade yorumun nedir :)
3637 nl post, alıntı yapamıyorum kusura bakmayın bire bir aynen görüntü budur altın için.
Ben KRVTAS'dan çok fazla birşey beklemiyorum açık konuşmak gerekirse çok daha cazip alternatifler ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
uzun vade için süper rakamlar :)
Ben bugüne kadar hiçbir zaman uzun vade için negatif olmadım.Hep uzun vadeci dokunmasın diye konuştuk.Arkadaşlar bu altının gün gelecek onsu 5000 doları da geçecek.Merkez bankaları,ülke ekonomisi yönetenler karşılıksız para basımına devam ettikçe altın hep yükselecek.Başka çaresi yok.Altın madeni kısıtlı, para basımında kullanılan kağıt ve kullanılan boya teorik olarak sınırsız(doğadan elde ediliyor çünkü.Tüm dünyayı etkileyecek bir saldırı olmazsa tabiat ana ölmezse geçerli tabi bu durum).Ee dolar ve altının rezerv para olma yarışı Fener&Galatasaray rekabetinden daha eski olduğunu düşünürsek.Kısıtlı olan diğerine göre her zaman daha fazla kıymetlenecek.(bakınız vtecler) :)
Umarım açıklayıcı olmuştur.