1706 yı gördü döndü acaba kırarmı aşşağıya kırarsa epey gider gibi sanki
Printable View
1706 yı gördü döndü acaba kırarmı aşşağıya kırarsa epey gider gibi sanki
Yarınki FED toplantısı öncesi ortam gergin altın gergin ;)
Kısa vadede büyük oyuncuların yaptığı spekülasyondan ibaret gibi geliyor. Uzun vadede Tayfununda belirttiği gibi güzel rakamlar gibi duruyor.
Toplantı kararları etkileyecektir bundan sonraki yönünü. Nasıl bir açıklama bekleniyor tecrübeli arkadaşlar yorumlayacaklardır muhakkak.
oraya yazmışız değil mi %51 ihtimal diye ;)
arkadaşlar buarada forex şirketlerinden birinde yazmaya başladım.Çok spesifik yorum yazamayacağım.Sadece aşağı yukarı diyebiliyorum artık
tayfun buraya yazdığını nerden biliceklerki devam tüyolara :)
o şirkete geçiyorum hemen :)
abi forumda bulunabilecek yoruma para vermezler ki :)
buralardayım aşağı yukarı derim tahminimi söylerim her zaman.
10 asagısı dıye 1740 dan 1790 lara cıkarken her gun soylemıstım...
1680 ve asagisi....
tutundu desteklere kolay kolay inmez artık aşağıya
1650 gelirmi acaba?
Ben demıstım,1680 den asagıya alırım dıye haftalar once ;)
%99 ihtimal ile 1685'e kadar gevşeyip yükselmeye başlayacaktır.Alım için güzel seviyeler bunlar.Dolar/TL de oldukça iyi bir yerde almak için.
1685 oldu.Bu kadar kör nişancıyım ben işte :)
Bernanke dayı konuşacaktı.O gün konuşuyorduk.Satacam dedim buralar için erken dedim.Sonra gevşek saçma sapan konuştu.Türkiye'de QE3 çıktı diye bloomberg haber yaptı :) ne günlerdi.Stress yaptım gerildim.Akşam 22:00'da arayıp dert yanan oldu.Sattık da uçtu da gitti de buyrun bakalım kim nereye uçtu.103'den vermeyen de derdine yansın.Parası olan saldırsın çok çok ekmek yiyecek buradan alan
Hey gidi günler hey.. 98'den bozunca kendime baya sövmüştüm..
Tayfun önümüzdeki haftayı bekleyelim mi gelecek olan önemli veriler varmı ??
Önümüzdeki hafta vadeden bir miktar param çıkacak uygun olursa alımı o zaman yapmayı planlıyorum..
1680 ve aşağısını zorlarmıyız ?
ons fiyatı oluyor o fiyat.Metre,santilitre gibi bir ölçüm birimi.31,1035 gram altının fiyatına tekabül ediyor.Yani 1685/31,1035=54,1739 USD şuan bir gram altın.USD/TL kuru ile çarparsak ki şuan 1,7894
=54,1739*1,7894 altının gram fiyatı 96,9388 olur.