Bende bozdurcam bozduramıyorum . gramı 97-98 kuyumcuda 87-88 . yokmu altını adam gibi bozdurabileceğimiz bi yer :D
Printable View
Bende bozdurcam bozduramıyorum . gramı 97-98 kuyumcuda 87-88 . yokmu altını adam gibi bozdurabileceğimiz bi yer :D
Araba satılırsa bende giricem piyasaya gram altını takip ediyorum bu aralar en azından 100gr alıp kenara koyma fikrim var
2015 yılı ve sonrasında 2000$ hayal değil...
YTD
varmı yakın zamanda bozduran kuyumcularda ne kadara bozuyorlar bu aralar ?
beyler ne alemdesiniz 100 ü göremedik :) ama 100 ü görmekte çok tehlikeli ah zamanında 79 lardan alaydık
100 olsa bozduracaktim bekliyordum ama
baktim aşağıya dogru gidiyor 96 da bozdurdum
ama hala takipteyim hatami yaptk acaba???
kafayı yiyecem bizim burdaki kuyumcular tokatcımıdır nedir :D Güncel fiyatın 8-10 lira aşşasına bozuyorlar gramını ?
Zamaninda 79 ve 83den aldim, o zaman iyi kar yapmisti da,
Artik onun da anlami kalmadi, euro dolar uctu
Bu son sert dususu yorumlayabilicek var mi
Seçimden sonra euro ve dolar biraz daha düşecek gibi.
Mbu son dusus hakkinda bi fikri olan var mi ne zaman cikar diye :D biraz yatirim yaptik zararin haddi hesabi yok yani :(
edit : işlem tamamdır :)
altın düştü daha da düşecek gibi görünüyor.faiz oranları inişte hepsi birlikte inecek piyasa dalgalanması da azalacak
Simdilerde adamin suratina bakmayan bankalar yine yakindir size kredi verelim mi diye pesimizde gezmeye o zaman desenize...
98 ken bozdurmak iyi olucaktı :/ sıçtık yine ölü yatırım beklicek kenarda
Altin daha ne kadar düşecek acaba fikri olan bir abimiz yokmu iyicene öldü bugün
Yukselise gecicektir yakin zamanda
ons düşüş ünü durduran rusya-kırım-ukrayna olaylarıydı. artık sıcak çatışma ihtimali azaldı. (moskovada rusların olaya bakışını bizzat gördüm) 1460 lara kadar çıkan ons 1390 lar düezyinde ve 2 ay önce 1340 tan yükselişe naşlamıştı.
Altın şuan düşebilir potansiyeli olan en yüksek ürün
Dolar daki düşüşte etkili oldu...