1717 kırılırmı? bide bu önerin gün için mi geçerli yoksa önümüzdeki haftaya sarkarmı?
Printable View
Onerim hemen yani kim kardaysa,kar cepte guzeldir.
Dolar yukarı gidiyor şuan o neden ile buralarda yoksa ons 1750 olurdu şuan.Ben satmam satana da mani olmam Man'u maçı şuan daha önemli benim için ;)
Murat abi bizi stada götürr!!!
Bırılerının Avrupadakı kotu haberlere yatırım yaptıgını goruyorum ;)
Man U onemlı yahu...
Yakarız o stadı yakarızz.
Abi olur da o maçı alırsak (yine gaz değilim formasız gelicem free takılıcam ama eğer kazanırsak) üstümü başımı yırtarım o kadar diyorum
yiğit bana boş bi pm atabilir misin ofisde ilk pmi ben atamıyorum hata veriyor sayfa :)
Bence bu sefer farklı ugur denıyelım.
Mesela ben 2 farklı kebab yemeyım,1 kebab 1 lahmacun yıyım?
Yada balıga gıdelım ama kebab yıyelım,yada Tatlıses'ın tapusunu hemen alma! hahaha!
hatta taksıye cıkarken,sana lahmacun verırım ;)
dolardan kaybettiğimi altından kazandım yani şuanda fitim..
1.8011 den almıştım malesef altına dönmek zorunda kaldım 1.7756dan verdim
altını 0,9693 den aldım şu anda 0.9930 param yerinde durdu :)
Murat Abi ayran da verir misin lahmacunun yanında? Taxide direksiyon sallarken uyuya kalıp bir yere vurup şu borçlardan kurtulayım diyorum :)
elimde bir miktar türk lirası var ne tavsiye edersiniz kısa ve uzun vadede? altınmı dövizmi?
Bekle euro al.
Borclardan kurtalmanın yolu ımf dermısım ;)
Zamanla bıter,yardım ederım. Ayran fabrıkasıda kurarız,Tayran olur ısmı ;) Murat kebabda!
önümüzdeki hafta için yorumlarınız nedir.
bi abimizin dediğine göre dolar düşüp altın yükselecekmiş ama
O abın zengın oldu yanı?
Yahu her yorum yapanın yorumları tutsa,Tayfun suan Cancun'dan buraya post atıyordu,bende Trumph'ın yanında takılıyordum ;)
Saka bır yana,euro sua gucsuz,dusus bır mıktar daha devam ederse,euro alınıp,tepkıde satılabılır.Altın suan guvenlı lıman olsada,dusukden alan cok,satısı ıcın fırsat.
Dolar ıse,kendı halınde,satıs zamanını beklıyorum...
Abi Cancun'dan acı biber gönderirdim kebapçı da satardık ne güzel ;)
Haha! Bak benım karnım acıktı,kac tane ne yıyecegımı sasırdım sımdı ;)
Haftaya yemek yapalım derım,ogunun tadı hala agzımda Mıke.
Hatta benım Turbo cıkarsa,G kuvvetı oyunu oynarız....