şu anda 104 seviyelerinde alınır aslında..
Printable View
şu anda 104 seviyelerinde alınır aslında..
cuma 106.9 dan bozdurmuştum şimdi kapanmadan 103.4ten aldım önümüzdeki 106-107leri bekliyoruz :)
"japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
imzana bayıldım aga:D
ben 104 civarındaykende alım zamanı dedim ama yanılmışım bgn yine düşüşte alım yapılırmı cuma kapanışları beklenirmi? bi miktar zarardayım ayrıca :)
ben ciddi zarardayım ama şimdilik:)Uzun vade düşünen bu rakamdanda alabilir diye düşünüyorum
evt bu hafta düşüş var gibi.. çeyrek satış 173 tl.. alıcılar yarın alım yapabilir.. haftaya tekrar yükselişe geçecek gibi zannımca..
Sürekli takip ettiğim bi konuydu ama bianda kimse yazmaz oldu.
Geçen hafta 105,50dan bozdurmuştum şimdi 102,75 bile gördüm alım için ama daha düşeceği kanısındayım.101,50-102 görürsem 7-8 gr ufak çapta girebilirim :)
yrnda ufak bi düşüş sonrası yükseleblir bence ama bu ara hareketleri anlayamaz oldum
kuyumcu abımden aldıgım bılgıye gore bun al pazartesıyı bekle dedı arkadaslar sızlerle paylasmak ısdedım
Ben bugünde bekleme taraftarıyım.
bende 104 ten almıstım..pusuya yattım bekliyorum...altının ömrü hayatında uzun vadede kaybettırdıgını hiç duymadım..
Garibime giden şekerbankta satış 102 lira ama altınpiyasa ya baktığımda satış 103 lira. Arada sürekli 1 liralık fark oluyor :beuj:
bitanesi alış yani bankaya sattıgındaki değeri satış ise bankanın sana sattıgı fiyat...yani aradaki fark bankanın karı oluyor.