altında düşüş sürüyor..korkum 80 tl ye kadar iner..ağustos ayında tırmanışa geçer gibi geliyor.
Printable View
altında düşüş sürüyor..korkum 80 tl ye kadar iner..ağustos ayında tırmanışa geçer gibi geliyor.
ABD'DE ADP OZEL SEKTOR ISTIHDAMI NISAN'DA: +119 BIN KISI (BEKLENTI: +177 BIN ONCEKI: +209 BIN)
veriye bak dansöz Bernanke de hala masal anlatıyor.Vtec açtırır bu altına Amerikanın açılışı ile yarım saat var,pozisyon alınabilinir.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
93.44 şu anda alış bariz bir hareket oldu denebilir yarım liracık kadar dahası olurmu bunun???
abd açılış yapıldı ve yükselişte şuan
son duruma göre vob30 da 70.450 ve üzerinde long denenebilir ..
altında kaldığı sürece 71.500 den verdiği short devam eder ...
not:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.
ozaman arkadaş bu altın yükselmicek hiç desenize..
vix endeksine paralel olarak zirveyi haziran ayına kadar yapıp geri çekilecek.Bu kesin.Ona göre pozisyon almaktan başka çare yok.Geçen seneki rakamları görmeyecektir 108 gibi mesela.Durum bu arkadaşlar malesef :(
ONS çook düştü :(
ons düşüşte yanlız ardından hemen bir yükseliş gelebilir.
Abd'de ısm new york endeksi nisan'da 61.2 oldu, mart ayı 67.4
günün kapanışı nasıl oldu :) bilgi verin :)
Bugün çok önemli veriler geldi sabah saatlerinde isviçreden baya düşük gelen veriler usdchfyi yükseltti.Ardından avrupadan ve amerikadan gelen veriler günü şekillendirdi.Altında haliyle fazla dalgalanmalı bir gün geçirdi 1661.84le açtığımız günde 1645.73 gördük 4 destek kırıldı 2 taneyide kırmayı denedik özetle bugün tüm desteklerimizi kırmayı denedik bunlar şu an için direnç oldu.Günün en kuvvetli direnci 1657.83tür şu anda kapanıştan sonra yeni direnç ve destek noktalarını belirleriz.Şu an satış bölgesinde olduğumuzu düşünüyorum dikkatli olmak lazım.
Bu arada bugün Amerikadan gelen istihdam verisinin 209binden 119bine çekilmesi doları düşürdü ama çok büyük etki yapmadı bu verinin cuma günü gelecek tarım dışı istihdam verisiyle alakalı olacağı söyleniyor ve karamsarlık hakim dolar için bu altın için bir fırsat olabilir.
Altın içinde durumda kararsızsanız EUR/USD GBP/USD gibi paritelere göz atmak mantıklı olabiliyor bazen genelde paralel hareket ediyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
ABD nin .......
gerçekten usandırdı arkadaşlar,çok fena kilitlenip kaldı..
anladığım kadarıyla yaza haziran sonuna kadar bu şekilde gidecek sanırım.
yani napalım?
arkadaşlar bence 93 lerden satma imkanınız olduğunda satın beklemeye geçin bence daha çook düşüp çıkışlar olucak gibi bu sürede birikim yapmak daha mantıklı uzun vade bize göre değil :) al sat al sat ile küçük ve garanti devam etmek daha mantıklı bu dalgalanmalardan en iyi karı bu şekilde kazanıcaz gibi geliyor bana
yani satıyım diyorsunuz daha dusecek
Bir önceki sayfada 1653.97e dikkat çekmiştim.Şu an yukarı trendin net bir şekilde kırıldığı görülüyor.
Bugün aşağı yönlü 2 destek kırdık 1 tanesini de kırmayı denedik,2 gün önceki destekler şimdi direnç oldu diyebiliriz.1653.88 günlük pivot noktamız ama ona ulaşmayı engelleyen 1647.45-1648.45 aralığı sağlam direnç oldu açıkcası.
Önümüzdeki saatlerde avrupa birliğinden gelecek faiz kararı ve draghinin konuşması var.Faiz kararında değişme beklenmiyor ama dalgalanma yaratabilir.Daha sonra amerikadan gelecek kritik veriler var altın için bu 2 gün önemli gibi duruyor...
15:00 olsada abd açılsa netleşşe biraz :)
Elimden geldiği kadar aktarıcam Mutluay abim :)
Dün günü 1653.97nin altında kapadık ondan öyle bir yorum yaptım,bugün için haklısın birazda sırtımı h4 grafiklerine verdim abi :)
Bu arada altında saatlik kapanışlarda 1643.37 önemli nokta bence sabah 9dan beri bu noktayı test ediyoruz.
1.644 de kaldı. Açıkcası yukarı yönlümü olucak umudum o yönde :D
Avrupadan faiz kararı sabit geldi EUR/USD 10 piplik yukarı yönlü hareket yapıp normal seyrine döndü.
devamı gelse yükselecekte gelemedi getti :)
Bir miktar alım geldi, bakalım gerisi gelecek mi??
Ama bu kadar düşük fiyatllardan alıcı gelmiyorsa, satıcı gelir :)))
Bugün 2900 üzeri bir kapanış lazım, yoksa ayılara gün doğar.
93.10 alışı göriyim satıcam sonra ne halt ederse etsin..
valla ben :D 105 ler hedefim bu sene hatta 108 ler o olmadan satmam :D
:icon13:
ONS 1,644.7000 1,644.7000 -0,44 %
Alış (USD) Satış (USD)
GRAM 92.2500 93.0900 -0.52 %
ALTIN (mg/TL)
0,09269
0,09362 bendede
4 verinin 3ü çok iyi geldi amerika için.EUR/USD,GBP/USD ve altın desteklere indi..