yatırım yapmak isteyenler yapsınlar çıkıyorrrrrr :)
ALT 99,4710TL 100,1650TL
Printable View
yatırım yapmak isteyenler yapsınlar çıkıyorrrrrr :)
ALT 99,4710TL 100,1650TL
Altın her dusute dıp sevıyesını dahada yukarı tasıyor,artık 100 sevıyelerı kısa vade dıp noktası gıbı duruyor.
Bugun yıne alım yaptım,bu bır fırsattır,ozellıkle 6 aylık sevıyede %20 beklıyorum.
yıl sonu 120 bekleyenleri göremiyorum:D
evet sabah yapıkredi 98 küsürden açtı seansı, yarım satte 99,9 a geldi yine, öğleden sonra artış devam eder düşüncesindeyim :D
98 küsürlü fiyatla almaya yetişemedim ona yanarım :D
raman dağında altın rezervı bulundu diye netten bı spekulasyon yapcam herkesın altınlar kalcak elınde altın 70i görcek bircet :D
bügün iyice düştü daha düşermi acaba?
zaman bu zaman alma vakti yatırımcılar fırsatı kaçırmasın :))
tam alıcakken gram fiyat 97,75 ti çıkabildim yanlışlıkla 98.15 oldu oha dedm :)
bende de şans yok yarın biraz yüksek başlasa bari, yarın bi miktar satmam lazım :D
işbankasında şuanda 97.3- 96.3 daha düşermiki acaba:)
bu işi bnakadan nasıl yapıyosunuz arkadaslar? yapıkredıde hesabım war onu altın hesabınamı cevırmem gerekıyor net uzerınden alım satım yapmak ıcın?
96.7800
97.7800
iyicede dusuyoor hee
yapı kredi internet bankacılığına sahip olman gerekiyor. internetten hesaba girdiğin zaman istediğin para cinsinde euro dolar altın vs. hesap açabiliyorsun netten.
Evet bende ilk başlarda ykrdiyi kullanıyordum. Sonra baktım kazancın yarısı aradaki alım satım farkına gidiyor hemen şekerbanka geçtim. Şekerde ilk 0,40 krş tu makas. Şuanda yükseltilerek 0,70 krş oldu ama diğer bankalar arasında bundan daha düşük makas oranı bulunmuyor. Ykredi genelde 1 liranın üstünde makas yapıyor.