geleceği olan yerleri yazabilirim demişsiniz..
neye göre gelecek kasıt biraz açabilirmisin?
Printable View
gelişmekte olan m2 fiyatı bugun 20 yarın 50 olabilicek yerler gibi :)
ayrı mevzu ap ayrı bir konu derin ve uzun konudan çok sapar ona istenirse birisi açarsa bu tip bir konu ben fikirlerimi beyan ederim her kezde eder..
o kadarını veya daha fazlasını düşünebiliyorum:D
konu şuki köprü ,tren yolu,otoyol geçer para eder..devlet satın alır para eder....
yatırım öngörülür özelde tiyo alınır ederinin üstünde rakamlarda işlem görür..
dimi ama:D
bu tip konulardada bi tanıdık vasıtasıyla tiyo alınır öncesinde planlamaya göre o mantıkta bi yazımı acaba dieydi;)
hortlatiym , bu ara tavsiye edilebilir yatırım aracı nedir?altın ne alemde?Ufak çaplı alacakları vss toplayıp tek biyere toplayayım diyorum ama altıncılar boşlamış galiba... 10 gündür yazan olmamış.
altın 3-4 aydır dalgalanıyor. 101 i gördü 92 yi de gördü bu 3 - 4 ay içerisinde cok kararsız bir durumda altın.
ilk postları okuyorumda.. çıkarılması gereken dersler var yakın vade ile ilgili..
mart sonundan itibaren yavaş yavaş artmaya başlar altın eylüle kadar her sene neredeyse istinasız böle oluyo
yakın zamanda bir düşüş daha yaşadıktan sonra altın alınır ki bu nisan aylarına tekabül eder. sonra işte en baba yükselişi yaptığı anda ki bu da temmuz ayları gibi olur elden çıkarırsın arabanı yenilersin olur biter.
ağustosta düğün var kısmetse , güzel olucak güzel :D:D
ufak ufak çıkışa doğru ditmesi lazım artık
ne oldu yılbaşında şubatta 120 den aşagıda olamaz diyenler?
120 hedeflerini ''üstün yeti''yle görenler ne oldu?
büyük ekonomistler:)
o değilde 5 kavanoz bal 100 lira
dimi bir de o yönü var:]]]
Bu 2 hafta baya hareketli geçti altını,doları,eurosu vsvs sıkı takip edene iyi de kar bıraktı.Uzun vade alacaklara şu an altından uzak durmasını öneriyorum ani düşüşler yaşanıyor çünkü altında.İyi takip edilirse baya aşağılardan alınılabilir altın.
Dün benim yakaladığım altın inişi ve ardından yüksek çıkışı bana çok güzel kar bıraktı.
bknz:http://imageupload.org/thumb/thumb_197519.png
Bu iniş çıkışları yakalayabilecek kadar pc başındaysanız tadından yenmiyor :)