106yı görene kadar alma. OK :D
Printable View
hele sukur zararım 250 tl ye kadar indi ee devamı hadi 1600 kırıl artıkda rahat edelim
snde top level dan almışsın arkadaş :D hahaah inş görürüz oraları.
Yorumlarımda hep diyordum vix endeksi vix endeksi diye .Altın zirvesini cari yılda hep haziran-Temmuz arası yapacağını öngörüyordum.Şu rezil Yunanistan'a rağmen altın buralara gelebiliyorsa bu onun ne kadar güçlü bir yatırım aracı olduğunu gösterir.Eğer Avrupa'da biraz ılımlı hava esiyor olsaydı şuan gram TL'nin 110lu rakamlarda olması işten bile değildi.
düşer mi alayım mı typh10 :D 93 den sattım 95 den alayım bare dha yükseleckse :(
Daha yükselir mi bilmiyorum.Öngörü yapmak imkansız.İndikatörüm al sinyali veriyor ama ben bu rakama almam açıkçası.Büyük risk almış olursunuz.Kar edebilmeniz için 96lı rakamları görmeniz lazım.Nisandan beri yok bu rakam.Görmez mi belki çok yükseğini görür ama attığınız taş korkuttuğunuz kurbağa parabolünün sonucu bu durumda bana çekici gelmiyor.
120'leri göreceğiz )))
1600 ü gördü bakalım ne olacak.
1605 oley :)
şansımı s....m
şuan ki altında alış volume anlatabilecek dil bilgisine sahip değilim.
nerden takip ediyosunuz
arkadaş ne güçlü adamlar var elinde oynatıyorlar piyasayı çok uyuz oldum çok
Abd calısma bakanı : ıssızlık oranı kabul edılemez, kongre daha fazlasını yapmalı
tutuştu popocuklar
Tamam artık sezona girdik, güneş-deniz, düğün
artık kimse tutamaz eylül sonu ekim başına kadar
Beyaz saray:(son ıstıhdam rakamları) ekonomık buyume yeterınce hızlı degıl, daha fazla calısmak gerek
birazdan ISM gelecek yine abdden.Gazı o yüzden kestiler.Fiyasko gelirse sara sara uzayacaktır yine
Gidişat nedir alım emirlerini görebiliyormusunuz? alımların bir sebebi var mı ? Grafik felan çekme şansın varmı ? :D sonunda yüzüm güldü parayada ihtiyacım var 1 hafta daha beklesemmi çıksam mı bilemedim kaldım ortada :)
teşekkürler şimdiden
ben yazarken sen zaten yorumlarını girmişsin eline sağlık :)
suan alma zamanımı satma zamanımı ne dersiniz bu yukseliş nereye kadar sürer tekrar bu sekilde bi düşüşe gecer mi bu direnç kırma mevzusu nedir pek anlamıyorum da ben bu olaydan magazada satıs bizimkisi :)
çok kötü patladım yaa. satmasaydım keşke. şimdi alırsam varya %100 düşer
Veriler fiyasko açtı nosu gidiyor.Bnm de sarj bitiyor.Umarım az da olsa faydam olmuştur.Küçükte olsa dualarınız da bana da yer ayırırsanız minnettar olurum.Herkese bol kazançlar.
Haftanın son verileride amerika için tam bir fiyasko oldu bugün altınla çok münasebetim olmasa da ufak karlar bıraktı en dipten yakalasaydım 54$ yukarı hareket etti bugün.RSI-Stochastic-MACD-Moving Average-Forex Freedom hepsi alışta istisnasız inanılmaz hacimli durum şu an ama şu dakikadan sonra pozisyon açmamak gerekir açık pozisyon varsa da kapatmak gerekir.
http://g1206.hizliresim.com/y/1/79z4z.png
Grafik isteyene verinin geldiği an ve şu an itibariyle iki seviyeyi kırmızı olarak belirttim herkese bol kazançlar :)
Elinize sağlık... keşke bugün perşembe olsaydı :)
96,2 TL/Altın gr.
olucak iş değil 1 saatte zarardan kara geçtim 2 ay sonrada olsa işallah böyle yükselmeye devam eder şükür..
91 küsürdü sabah alırım dedim 2 gün once alamadık 96 küsür oldu
96,3 olduuu
maşallah maşallah zararları kurtaralım
1619.25 devam devam durmak yok :=)
Zarar dan kurtulup satislar cok olursa bi kirilma daha gerceklesirmi acaba ?
zarardan kurtulup satmayı düşünen küçük yatırımcı olur o da böye bir hacim içerisinde etkisiz olur... Büyük güçler basmayı düşünürse de benim tahmınımce bu kadar hacimli yükseliişte çok kolay gözükmüyor. Ama bellide olmaz sonuçta onların piyasası.
nolcak şimdi satsakmı yaa sabah satıcam dedim kendi kendime şimdi kararsız kaldım ........
Elbette kar satislari muhtemel,1.5 saatte 55-60$ yukselenildigine gore ayni sert tepkileri satis yonunde de yapabilir.dikkatli olmak lazim.
Tavsiye degildir.
sattım 100 tl zararım var iki ay bekledim yeter bu kadar sağlık olsun eger düşerse bi kaç güne tekrar alırım
daha da düşeceğine karşı sölemler vardı haberlerde hayırlısı ..
Riskimi dagıtmıştım şuan ki fiyat'da kardaym ama satış için biraz daha beklicem... ya nasip :)