Bir de grafik ekleyeyim, kararı siz verin. Şu an 1900 seviyelerinden realizasyon geliyor.
![]()
Bir de grafik ekleyeyim, kararı siz verin. Şu an 1900 seviyelerinden realizasyon geliyor.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
gramı 83 lirayken 10.000 TL param vardı almadım vadelide kaldı yani 120,50 gram altın şimdi 108 liradan bozdursam 13,000 TL param olacaktı ve fazla vakitte geçmedi aradan vadeliden ise 150 liramı ne aldım![]()
Valla hızla düşüyor. Çevremde arabasını evini satan altin alan kisiler biliyorum. İnşallah 90 lardaki korfez krizindeki borsa faciasi gibi sonuclanmaz. Birçok kisi kendi hayatına son vermisti o zamanlar.
always AT by AT
Şimdi altın düşüşte mi?
Kusura bakmayın kafam pek basmaz bu konulara yani şu anda elimizdeki parayla altın almak karlı-doğru bir yatırım mı olur?
Altın çok kısa sürede çok hızlı değerlendi. Parabolic bir artış oldu. Bu bir realizasyon gerektirir. Bu realizasyon bugün ons fiyatında 50-100 dolar kadar olur. 1900 doları gören ons fiyatı şu anda 1850 dolara indi. Gece uluslararası piyasalarda 1825 dolara inmişti. Bu yeterli bir realizasyon sayılır. Ama ikinci ve çok sert bir realizasyon daha olsa bile göreceği değer 1750 doların üstünde kalacaktır. Sonrasında hedef 2000 dolardır. Halihazırda altın almış olanlar için bu ortalama maliyeti düşürmek için iyi bir fırsattır.
Altın petrol krizinde nominalde 2400 dolar seviyesini görmüştü. Şimdi o kadar olmasa da daha çok yolu var.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Su saatten sonra ben olsam altin almam varsa elimdekileri altin yukseklerde gezerken bozdururum. Her çıkışın bir inişi vardir derler
always AT by AT
düşeceği kadar düştü daha fazla düşecenı sanmıyorum.bundan sonra bı yere oturur bı kac hafta sonra tekrar yukselır.hep bole oluor![]()
bankacı ablalar abiler yalan
benim eşim bankacı arabamı sattım 2 hafta önce altın alalım dedi geçen hafta şimdi zarardayızbankacılarda o kadar cok parametreyi bir araya getirirken yanılıyor olabilirler
2 haftada altından kar beklemek kumar oynamak kadar riskli bir kaç gündür en yüksek seviyelerde seyrederken satsaydınız baya kar elde ederdiniz ben 52,8 ken aldım yükseldi sattım düştü aldım al sat yapıyorum elimden geldiğince takip ediyorum çok şükür zararımda yok.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bence, Altın bugün kapanış rakamından bile alınır..
bugün yatırım günüdür arkadaşlar, temiz vteclerinizi bana satın altın alın![]()
Seyyar Tayyar
şu an tam alma vakti altın 5 ileri gidiyor 1 geri geliyor
ben 86 dan aldım bozdurmayada niyetim yok![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)