User Tag List

Sayfa 62/280 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
5307 sonuçtan 1.160 ile 1.178 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşündüğüm gibi amerika alış ile açıldı,pozisyon alanlara hayırlı olsun.
    iyi bişey mi oldu yani bilemedim baktım düşüş görünüyo

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hala beklemedeyim kararsızım napmalı bilemiyorum

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almanci Tane-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun degil konusalim ben aslinda bunu size degil genel anlamda yazmistim
    Fed parasal genişlemeye gitmedi.Komitenin sonlanmasının ardından raporu açıklayan Fed, politika faizini değiştirmezken iş piyasasına dikkat çekti

Bernanke yine yan çizdi ons fiyatı yan yattı.Şuan 1670 civarı direnç 1658de kırarsa yarın sabah altın daha da düşer çok sert bir hareket olacağını konuşmuştuk gün içerisinde.Amerika satmaya başladı şu piyasa simsarlarrı tüm gün piyasanın kafasını karıştırdı parasal gevşeme geliyor diye.Alan herkes satmaya başladı.Sabırlı olmak lazım aldığınızın altında lütfen panik satış yapmayın.

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fed parasal genişlemeye gitmedi.Komitenin sonlanmasının ardından raporu açıklayan Fed, politika faizini değiştirmezken iş piyasasına dikkat çekti

Bernanke yine yan çizdi ons fiyatı yan yattı.Şuan 1670 civarı direnç 1658de kırarsa yarın sabah altın daha da düşer çok sert bir hareket olacağını konuşmuştuk gün içerisinde.Amerika satmaya başladı şu piyasa simsarlarrı tüm gün piyasanın kafasını karıştırdı parasal gevşeme geliyor diye.Alan herkes satmaya başladı.Sabırlı olmak lazım aldığınızın altında lütfen panik satış yapmayın.
    Bende bütün gün altın haberlerini takip ediyorum. İnternet Lamerleri artık bu altın sektörünede dadandı. Millet bütün gün kafasına göre yazıyor ciziyor. Altın su oldu altın bu oldu. Altın düsecek bekleyin. Altın cıkıyor bekleyin. Az bucuk bir yatırım yapmaya kalkan insanlarda panik icinde ne yapacaklarını sasırıyorlar. Gerçi işin birde şu boyutu var. Altın Herzaman uzun vadede getirisi olan birşeydir. Kısa vadede mevsimsel ve dönemsel olaral dalgalanmalara girdiği de oluyor ama asla kaybettirmiyor. Bu dalgalanma cok cok mart ayında devam eder. Nisan ayı ile birlikte havaların ısınmasına bağlı olarak talep yükselecektir. Talep arz ı doğurur. Sabırlı olun. Altın cıkısa gectiği zaman temmuz a kadar güzel bir şekilde ivmelenmeye devam edecektir. kısa vadede altından büyük kar bekleyip girmek kişileri zora sokacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bütün gün altın haberlerini takip ediyorum. İnternet Lamerleri artık bu altın sektörünede dadandı. Millet bütün gün kafasına göre yazıyor ciziyor. Altın su oldu altın bu oldu. Altın düsecek bekleyin. Altın cıkıyor bekleyin. Az bucuk bir yatırım yapmaya kalkan insanlarda panik icinde ne yapacaklarını sasırıyorlar. Gerçi işin birde şu boyutu var. Altın Herzaman uzun vadede getirisi olan birşeydir. Kısa vadede mevsimsel ve dönemsel olaral dalgalanmalara girdiği de oluyor ama asla kaybettirmiyor. Bu dalgalanma cok cok mart ayında devam eder. Nisan ayı ile birlikte havaların ısınmasına bağlı olarak talep yükselecektir. Talep arz ı doğurur. Sabırlı olun. Altın cıkısa gectiği zaman temmuz a kadar güzel bir şekilde ivmelenmeye devam edecektir. kısa vadede altından büyük kar bekleyip girmek kişileri zora sokacaktır.

bence de 98 TL altı alınan altın bence kardır.çok düştü alayım satayım panik hareket etmemek lazım.Stop-lostlu işlem yapın arkadaşlar.

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bence de 98 TL altı alınan altın bence kardır.çok düştü alayım satayım panik hareket etmemek lazım.Stop-lostlu işlem yapın arkadaşlar.
    Altının alış satış kuru arasında 0,70 Krş oynuyor. Birde sürekli hiç bilgisi alaksı olmayan insanlar kafasına göre rakam acıklıyorlar. Millet ne yapacağını şaşırıyor. Dediğin gibi 98 TL altı alınan altın kar dır. Al altınını koy kenara Dünya'yı sen mi kurtaracaksın kardeşim kurcalıyorsun Millet istiyorki Her hafta altından en az 300 500 tl kar edeyim. Bu kadar umut bağladıkları altında ani bir ibre oynaması telaşa düşürüyor insanları. Bu işin 1. numaralı kuralı duygularını karıştırmayacaksın bu işe.

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saat sabah 04:40 itibariyle altın düne göre düşüşle açılacak gibi gözüküyor.Şu an ons 1676$ civarında seyrediyor,bu gece en az 1662$ gördük ki tahmin ettiğim destek seviyesiydi bu buradan yukarı hareket yaptı tekrar.Gün içinde eğer tekrar 1662-1663 seviyelerinde ki desteğe gelirsek ve bu destek kırılırsa aşağı doğru kuvvetli bir iniş daha olabilir 1640$ civarlarına..
    Aceleyle alım-satım yapmayın.Bir hafta içinde 1780$ da görüyoruz 1640$ da
    Bunların yatırım tavsiyesi değil sadece kişisel takip olduğunu hatırlatmaya gerek yok sanırım
    psn: DAGHAN26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an dediğime yakın ilerlemekteyiz,1663.81 civarı bir destek var şu an kırılamadı yaklaşık 10 dakikadır tutuyor orası..

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 mart'ta 96,751 TL den aldım. beklemedeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupa satıyor.Desteği kıracak 1620ye kadar düşebilir bugün.Alım fırsatıdır.Kademeli alım yapan güzel kazanır.Yatırım tavsiyesi değildir.Kişisel görüşümdür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimizi attığımız iş kuruyor be arkadaş
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupa satıyor.Desteği kıracak 1620ye kadar düşebilir bugün.Alım fırsatıdır.Kademeli alım yapan güzel kazanır.Yatırım tavsiyesi değildir.Kişisel görüşümdür.
    hangi site yada nerden bilgi alıyorsunuz
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 96.82den alımım olmuştu beklemekte fayda var

Aralıksız 15 dakika civarı destek seviyesindeydik şimdi biraz kendini üste attı hareketli gün olacağa benziyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elimizi attığımız iş kuruyor be arkadaş
    Aslına bakarsanız kurumuyor.Onlarca kez 95e indi 100'e çıktı agustostan beri.Bunu görmek çok zor değil.Alış ve satış için bir rakam belirleyecekseniz.Oraya gelince yapacaksınız işlemi.Son dönemde trend kıymetli maden olunca,herkes başladı bu işe.Kar marjı biraz düştü.Ocak ayından bu güne şu sert düşüşe rağmen altın yatırımcısı bugün itibari ile %8 Kazançta.TL mevduata bankalar bu oranı 12 ayda ancak veriyor.

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hay canına yanim 2-3 ay önce 103 gibi bi fiyattan almıştım hala bekliyorum zararımı kurtarsam da stresten kurtulsam diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta önce 102'den satmadım daha da yükselir alamam sonra diye korktum.. hay aa....
    çok kötü gümledi fiyatlar.. nisan'a kadar böyle geberik seviyede devam eder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok düğün mevsimi,yok hindistanda kına mevsimi yok çinde gerdek mevsimi
    ne güzle umut dünyası yaa
    senin benim alacagım çeyrek altınla fiyatlar bir artar bi artar sormayın gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merkel Yunanistan ile ilgili ECB(Avrupa Merkez Bankası) krediyi şu kadar yükselti diye açıklama yapıyor.Altın uçuşa geçiyor.Bernanke çıkıyor para basmayacağız diyor altın aynen çakılıyor.Bu 2sini takip etmek yeterli bence.fazla bilgiye gerek yok.

note;Bu Akşam Bernanke konuşma yapacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Destekler kırıldı baya bir dipleri gördük.1652$ civarlarına çıkmadığımız sürece bu düşük trend devam edecek gibi görünüyor şu an 1641$ civarlarındayız.
    Bernanke'nin konuşması geceyi şekillendirecek gibi duruyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)