Altına bu aralar güven olmuyor.
typh10 demişti 89 da iken 93-95 leri görüp en diplere oturacağını bence dibe doğru gidiyor bu kurlardan bozduran kar a geçicektir.şiddetli yatırım tavsiyesidir![]()
Dr.Ecu AntaLya
herkese selamlar,
Birkaç saate kadar eğer 1590 üstünde olabilirse ons fiyatının bugün 1620'ye değeceğini düşünüyorum.Olur da 1590 altında kalırsa 1580 sağlam direnç kırılırsa 1565e kadar yolu var.21haziranda geçen yıl yapılan twist mature olacak.Ya para basımı ya yeni twist altını 1700 üstüne çok rahat taşıyacaktır diye düşünüyorum.Yurtdışından gelen haberlere karşılıktır bu yorumum.Elbette kişisel görüşümdür asla yatırım tavsiyesi değildir.
açıklanan veririn altına yarayacağını düşünmüyorum..
ABD'DE KONUT SATIŞLARI NİSAN'DA %3.4 ARTIŞLA 4.62 MİLYONA ÇIKTI, BEKLENTİ %2.9 ARTIŞ
Yasin Gürlek
YG Cupra
içimden bi his iyi geldiğini söylüyor hiç bir tepkime yok gibi![]()
Dr.Ecu AntaLya
Konut beklenenden az da olsa düşük geldi.1588e taşıdı bu.1580i kırması için kritikti.Orası çok güçlü bir direnç çünkü.Etkisi oldu bence.
1,560,0000 %-1,81 ile başladık hayırlısı
Dr.Ecu AntaLya
MAZDA VE FIAT, MAZDA MX-5 YAPISINI TEMEL ALARAK ORTAK BIR SPOR ARAC GELISTIRECEK
kullandığım platformda geçen bir haber![]()
Yunanistan potansiyel başbakan adayı zurna yüzünden oldu rüzgar yapıyor,dolara yaradı.Sakin olalım ,yarın işsizlik başvurusu var 1600ü kıracak.Endeks 81,25 şuan 82yi kırma şansı yok.Dolar birazdan gevşeyecektir.Dolar 31/05'e kadar 1,80 olacak diye düşünüyorum.O gün bu yorumunun üstüne konuşacağım.Bol kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)