şansımı s....m
arkadaş ne güçlü adamlar var elinde oynatıyorlar piyasayı çok uyuz oldum çok
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Abd calısma bakanı : ıssızlık oranı kabul edılemez, kongre daha fazlasını yapmalı
tutuştu popocuklar
Gidişat nedir alım emirlerini görebiliyormusunuz? alımların bir sebebi var mı ? Grafik felan çekme şansın varmı ?sonunda yüzüm güldü parayada ihtiyacım var 1 hafta daha beklesemmi çıksam mı bilemedim kaldım ortada
![]()
teşekkürler şimdiden
ben yazarken sen zaten yorumlarını girmişsin eline sağlık![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
suan alma zamanımı satma zamanımı ne dersiniz bu yukseliş nereye kadar sürer tekrar bu sekilde bi düşüşe gecer mi bu direnç kırma mevzusu nedir pek anlamıyorum da ben bu olaydan magazada satıs bizimkisi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
çok kötü patladım yaa. satmasaydım keşke. şimdi alırsam varya %100 düşer
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Veriler fiyasko açtı nosu gidiyor.Bnm de sarj bitiyor.Umarım az da olsa faydam olmuştur.Küçükte olsa dualarınız da bana da yer ayırırsanız minnettar olurum.Herkese bol kazançlar.
Haftanın son verileride amerika için tam bir fiyasko oldu bugün altınla çok münasebetim olmasa da ufak karlar bıraktı en dipten yakalasaydım 54$ yukarı hareket etti bugün.RSI-Stochastic-MACD-Moving Average-Forex Freedom hepsi alışta istisnasız inanılmaz hacimli durum şu an ama şu dakikadan sonra pozisyon açmamak gerekir açık pozisyon varsa da kapatmak gerekir.
Grafik isteyene verinin geldiği an ve şu an itibariyle iki seviyeyi kırmızı olarak belirttim herkese bol kazançlar![]()
psn: DAGHAN26
olucak iş değil 1 saatte zarardan kara geçtim 2 ay sonrada olsa işallah böyle yükselmeye devam eder şükür..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)