1637.32 önemli hale gelmeye başladı.Bu seviyenin altında kaldıkça 1617.44e kadar gevşemeler yaşanabilir.1637.32nin üstüne çıkamassak bu 20$lık bölümde sıkışıklık yaşayabiliriz.
Tavsiye değildir.
psn: DAGHAN26
Altında görüntü 1650 -1660 dirençleri görülebilir çok sağlam görünüyor oradan 1570 - 1580 seviyelerine kadar düşüş arkasından 1570 desteğinden 1675 lere hareket görünüyor.1650den satıp 1570den tekrar girmek mantıklı görünüyor.
not : Memleketimiz cennet bir kez daha anladım.Bugün katar'da 51 dereceyi gördüm,Allaha emanet olun.
Keşke 1,87lerdeyken satsaydınız.Bence 1,81'i test edicek kısa vadede.Asla yatırım tavsiye olmadığını unutmayalım.
hayırdır yine düşüşe geçtik?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
çin faiz indirdi.Evet 2008'den beri ilk defa faiz indiriminin akabinde altın açtı vteği gidiyor.Doları olan yanar benden söylemesi.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Katardan selamlar.
yürü be altın kim tutar seni..
Buradan bir trader arkadaştan aldığım duyum.Fed toplantısında twist açıklanacak.hatta tutar dahi söyleniyor.800 Milyar dolar.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmek mümkün değil tabi.Bizim elimizden gelen bu durumu yorumlamak olur.Eğer bu olay gerçekleşirse 1 çeyrek=1 teyzeden vtec alır
sağlıcakla kalın,bol kazançlar.
322 gr satmıştım biraz önce aynı paraya 324.5 gr aldım ons 1640/1645 gördüğü gibi satmayı düşünüyorum
Bankada çalışan bir tanıdığımdan öğrendim, devlet altın hesaplarından farklı bir vergilendirme sistemine geçecekmiş nedir ne değildir konu hakkında bilgisi olan varmı.?
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
altının vtec selenoidi bozulmuş herhalde..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1610lardan 1630a tek nefeste geldi Faiz kararının ardından.Daha da giderdi ama ABD işsizlik verisi beklenenden iyi geldi.Vteği kesti bu da.
Asıl sağlam vteği,bu spekülasyon doğruysa Fed toplantısı sonrası açar dedim.Herkes çekirdeği kolayı aldı 17:00'de başlayacak Bernanke dayının konuşmasına konsantre oldu.Sert hareket olur.Bakın bu son uyarım inin dolar treninden.
vtec mi açacak, turbo mu açacak, ne açacaksa açsın artık.. aralık ayından beri bekleye bekleye ağaç olduk burda, AMK (yeni spor gazetesi yanlış anlaşılmasın)![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)