millet satışa geçti,kesmedi bu kararlar.
bence düzeltme hareketi armut düşürmeye çalışıyorlar gibime geliyor.Faizi düşürdü,borçlanma oranını düşürdü risk iştahı artıran hareketler bunlar.Altın düştü kar satışı diye yorumlayıp sabır öneriyorum şuan için.
12 dakika sonra veri gelecek ABD'den.Ben şuan önü görünmediği için 88in üstünden almam 95'den aşağıya satmam
Yok bu altın bize ekmek yediremeyecek gibi yine puntakinte yapıyo çıkıyo düşüyo typh10 hocam varmı yeni gelişmeler
ben çözemiyorum ki tam tersi yukarı yapması lazımdı.Anlayan varsa çok samimi söylüyorum bana anlatsın
Abi sende anlamıyorsan bizim vay halimize..
1603'e kadar düştük bu arada![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
daha veri gelecekmi?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
o kadar okulu okuyup 5 yıldır boşuna çalışıyormuşum onu anladım teşekkürler altın.Hayata bakış açımı değiştirdin.
sorma tayfun...şu son dakka kararsızlığı hayatımı sevdio kadar çakılma beklemiyordum
Seni dinlemeye devam
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
ben bir cılız yükseliş ardından çakılma bekliyordum.Hem londra'daki arkadaşın söyledikleri hem bu açıklanan kararlar fikrimi değiştirdi öyle ki dolar&altın el ele yükselir diye düşünmeye başladım bugün.Ya dünyanın merkezi ya da Uranüs derken bu kararsızlığımdan bahsediyordum.Kararsızlığa gelmiyor bu işler kafandakine yakın karı görünce satıcaksın daha yükselir beklentisi hep kaybettiriyor.Şuan umut kalmadı malesef yarın ki işsizlik oranı da iyi gelirse söylediğim 88 yolculuğu başlar.Ben shortladım dostlar.O an satılacaktı %1,237966 gibi kar verirdi şuan bu kurdan geri alımla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)