ABD'DE IKINCI EL KONUT SATISLARI HAZIRAN'DA: 4.37 MILYON ADET (BEKLENTI: 4.64 MLN ONCEKI: 4.55 MLN)
Rakamsal bu geldi.***** konut ve inşaat diğer tüm sektörlerle ilişkili olduğundan biraz yükseltir.Amerika ekside açıldı.
ABD'DE IKINCI EL KONUT SATISLARI HAZIRAN'DA: 4.37 MILYON ADET (BEKLENTI: 4.64 MLN ONCEKI: 4.55 MLN)
Rakamsal bu geldi.***** konut ve inşaat diğer tüm sektörlerle ilişkili olduğundan biraz yükseltir.Amerika ekside açıldı.
arkadaşlar alıntı yapıp cevaplıyamıyorum telden girdiğim için birkaç hatalı bilgi var onları düzeltelim kimse yok yere zarar etmesin ;
Çağrı-35'in sorusuna cevabım şu yönde olur ; örneğin 1000 TL'niz var 6 aylık vadeliye yatırırsanız stopajı düşdükten sonra 47 TL getiris olur eğer ki buradan altın alırsanız 10.87 gram altın alırsınız yılsonu hedefimiz 102 demiştik.hedefimiz gerçekleşirse 1108 TLniz olur.Buradan sonra karar sizin.
OK4N'nin sorusuna gelirsek,hayır altınları aynen alıp bankaya götürüyorsunuz.TL/USD/EUR çevirme gibi bir durum asla yok.Nasıl TL hesabınıza tl ekliyorsunuz bu hesaba da gram altın ekleyip çıkarıyorsunuz.Karşılığı ister dolar ister TL olsun.Bankaya giderken şuna dikkat etmeniz lazım örneğin takı seti var elinizde banka onun işçiliğini dikkate almaz kaç gramsa ona dikkat eder.Bu tür ziynetleri bankaya fiziki götürmemek lazım.Zarar edersiniz.Diğer türlü çeyrektir,bileziktir kuyumcu hangi fiyattan alırsa bankalardan o fiyattan alır.
LOW-Rider'ın sorusuna cevabım şu olur dil probleminiz yoksa Bloomberg ve Reuters'ı takip edebilirsiniz.Zaten news&update bilgiler oraya düşüyor her zaman.Türkiye'den yayın yapan kurumlar oradan alıp kendi organlarında yayınlıyorlar.Ama ne kadar olursa olsun ücretli kurulan platformlar gibi anlık bilgi sahibi olmazsınız.Herzaman gelişmeleri birkaç dakika geriden takip edersiniz.Bu da kaybettirir.O nedenle eğer Pro_Trade yapacaksanız aylık cüzzi ücretli Matriks Platformuna abone olmanızı şiddetle tavsiye ederim.Ben de buna benzer bir platform kullanıyorum.
Gelelim canım abimin sorusuna vtec açmalı abi.Şu datalarla hakkı 1600'dü.Cuma valörlü işlemlere sat orderı girilmiş.Seviye ons olarak 1623'lerde.Ama çok sığ işlemler.Kriz kahini denen bir abimiz var mutlaka duymuşsunuzdur Roubini diye.Bugün onun en son yazısını okudum şöyle diyor; Mesele QE3'ün olup olmaması değil 4. ve 5.'nin neye benzeyeceğidir.Bu altım kasımda enteresan rakamlar görecek bu artık kesin.Geçen de konuştuk sorun seçimlerin gelmesi.Yoksa çoktan parasal gevşeme kararı alındı ama muhalefet partisi buna müsaade etmiyor.
ben çok acemiyim şuan ama 1600-1623 falan nedir tam olarak , benim tek bildiğim altın şuan 91.9![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Su uyur altın uyumaz,bugun cuma işlem yapılmazgünaydın millet
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
ons nedir?nasıl hesaplanır konuşmuştuk tüm detaylarını.Hepsine oradan bakabilirsiniz.Hayrılı cumalar cümleten.
götoğlanları yüzünden sürünüyorum şu anda,skimtonik şanzımanlı araba gibi tekliyor
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
herkesin ayrı bir derdi var.Ben de namazdan sonra şu mtv mevzusu için vergi dairesine gittim.Geldim bizim çocuklar showa kaçmış.40 k dolar zarar yazmışlar müdür reis de bana atarlanıyor töbe yarabbim ya.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)