User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
86 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Giuletta

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alfanın spor koltuklarının gördüm oldukça başarılılar.Bunu bir döşemecinin 1'e 1 taklit etmesi zor.
    Etse bile isteyeceği ücret azımsanmayacak kadar çok olacaktır.Ayrcıa birde güvenlik var.Koltukların içindeki yan hava yastıklarının üstündeki kumaşı lesip yerine yenisini dikmek elbette orjinali ile aynı olmayacaktır.
    Pardon birde xenon var.Merceksiz xenonların ne kadar göz aldığı belli zaten şimdi yeni arabanın orjinal farını deştirip mercek koydurup custom birşeyler mi yaptıracak?Hadi diyelim elektriği yanlış bağlandı.Tüm sistem yandı hadi bakıyım servise..Servis fatura çıkartınca gelip konu açarlar bu ne sanki arabayı yeniliyorlar diye.
    Sevgili genç kardeşim,

Ben 13-14 senelik deneyim ve izlenimlerimden çıkarak bir fikir verdim. Elbette doğru olmayabilir, elbette uygulanmayabilir.

Lâkin fikrime eleştiri getirecek isen yazdıklarımı okuyup, idrak edip onun akabinde bir eleştiri getir.

Ben;

- Mercekli far alınacak ise servisten alınsın, içindeki xenon tesisatı dışarıdan alınsın dedim. Bunu derken bir çok servisin benim "dışarıdaki adamdan" aldığım xenonları da aynı "adamdan" aldığını görerek dedim.

-Mercekli far alınmayacak, normal far alınacak ise gene içindeki xenon ampül-balast sisteminin dışarıdan alınmasını yukarıdaki örnekte belirttiğim sebeplere dayanarak söyledim.

Tutup da çakma bir sistem yapsın, farı açtırsın, içine mercek koysun gibi saçma sapan bir laf ettim mi ki bana bu örneği veriyorsun?

Hava yastıkları ve kumaş karmaşasına gelince... Gene yazdıklarımı ya okumamışsın ya da okuduklarını idrak edememişsin.

Servisten gidip 3.30 almak istedin.. Deri döşeme opsiyonunu eklettin, rengini belirledin.. Bir çok marka bu uygulamayı gidip de bmw fabrikasına

-bana ordan bi 3.30, deri döşeme, rengi de bla bla olsun

şeklinde gerçekleştirmiyor. Bmw burada sadece örnektir..

Şahit olduğum, bir çok servisin sıfır araçları dışarıda bir yere deri kaplansın diye götürdükten sonra müşteriye sattığıdır. Ben de, servise "dışarıda kaplatılmış döşeme" için 2000 lira ödeyeceğine, döşemesiz al, git müşteri gibi kaplat diyorum.. Servisleri ve fabrikasyon yapıyı bu kadar da gözünde büyütme, dışarıdaki ustalar usta ise bizde de bir çok usta var.. Dışarıda yapılanın birebir aynısını, daha kalitesini yapacak yerler mevcut.. Bulduktan sonra elbette..

Daha çok gençsin.. Yazıları okuyup algıladıktan sonra cevap ver ki boş yere ne kendini zamanını harca ne de karşındakinin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evrenöz ün opsiyon konusunda yazdıklarına bi örnek veriyim.
    ***** sitede Alfa 159 var satılıklarda Tİ paket tek zaten onu benım arkadasım sıfır sıparış verıp 7 ayda mı ne teslım almıştı. paket içeriğinde orjınalde olmayan xenon da vardı araba geldi kaputu kaldırdım bildiğiniz köşe başı ustası çin malı bi xenon almış montajlamış olay bu'' ağzım açık kaldım
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani ben aslinda cok ugrasmak istemiyorum sanayiilerde, ugrasirsam zevkime ugrasayim istiyorum ben bu arabayi 1 yada 2 yil kullanicam cok degil. Ama bu sure zarfinda binerken zevj alayim, kufur etmiyim. Deri koltuk olsa olur olmasada olur, pek umrum degil. Ama mercekli fari yada bi xenonu, ses sistemi kaliteli olsun e bide yol bilgisayarida olsun istiyorum. Cam tavanda var bide bide bu aranayi 1-2 yil kullanicam ama kafadan 6 yil duracak evde. O yuzden iyi karar vermem gerekiyor
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evrenöz ün opsiyon konusunda yazdıklarına bi örnek veriyim.
    ***** sitede Alfa 159 var satılıklarda Tİ paket tek zaten onu benım arkadasım sıfır sıparış verıp 7 ayda mı ne teslım almıştı. paket içeriğinde orjınalde olmayan xenon da vardı araba geldi kaputu kaldırdım bildiğiniz köşe başı ustası çin malı bi xenon almış montajlamış olay bu'' ağzım açık kaldım
    Aynen bu benim de anlattığım..

Diyorum ya, vakti zamanında hepimizin bildiği bir yerden xenon aldım.. Tesadüftür ki gittiğim servis de oradan toplu olarak xenon alıyordu.

Xenonu servisten alsam 3x tl, servisin aldığı adamdan direk alsam x tl..

Ki 870 lira gibi bir örnek de verilmiş önceki sayfada.. Kullanılan xenon piyasa malı bir xenonsa, veya en kaliteli xenonsa bile maliyeti 870'den daha aşağı olacaktır.

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasmzn dedgne kesiblikle katiliyorum bizimde opel ile anlasmamz vardi ve deri doseme istenilen araclarn gidip showroomdan koltuklarni alip biz yapiyrdk hatta van corsalar direk tirdan geliyordu cam aciyordk doseme yapiyrdk

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şahit olduğum, bir çok servisin sıfır araçları dışarıda bir yere deri kaplansın diye götürdükten sonra müşteriye sattığıdır. Ben de, servise "dışarıda kaplatılmış döşeme" için 2000 lira ödeyeceğine, döşemesiz al, git müşteri gibi kaplat diyorum.. Servisleri ve fabrikasyon yapıyı bu kadar da gözünde büyütme, dışarıdaki ustalar usta ise bizde de bir çok usta var.. Dışarıda yapılanın birebir aynısını, daha kalitesini yapacak yerler mevcut.. Bulduktan sonra elbette..

Daha çok gençsin.. Yazıları okuyup algıladıktan sonra cevap ver ki boş yere ne kendini zamanını harca ne de karşındakinin..
    Şimdi İzmirdeki bmw bayisinden alacagımız araç için eklettigimiz deri döşemeyle
    hakkariden bayiden alacagımız deri döşeme farklı olacaktır, ve orjinal deri döşeme diye kaktıracakları için, bu işe üretici firma izin vermeyecektir diye düşünüyorum. Peki siz bildiginiz için soruyorum, bu konuda nasıl bir cözüm getiriyorlar?

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw icn bu durum gecerli dgldir illaki fakat bazen bayilerin ellerinde o donanimda arac olmadigi icin disardan yaptiriyorlar diye dusnyrm

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw yi örnek olarak kullandım, herhangi bir marka diyelim

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xenon farlı araçlarda otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olmak zorundadır.Far komple xenon sistemi için üretilmiştir.Açıkta kablolar,ballastlar olmaz.Hella gibi kaliteli markaların üretimleridir.Eğer herhangi bir markadan xenon farlı sipariş verip tencere gibi H4 reflektörüne çin malı xenon ampulu takıp verirlerse sülalelerine duacı olurum.Zaten aydınlatma sisteminde bu şekilde bir değişiklik yapmakta kanunen yasak.Ellerinde fabrika çıkışı sistem yoksa bu opsiyonu listeleyemezlerde bence.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evren beyin bahsettiği konu her ne kadar akla yatkın ve uygulanabilir görünse dahi birçok otomobil firmasının böyle bir riski alacağına inanmak istemiyorum . yni umarım olmuyordur böyle şeyler.

Şu var mesela bmw ye gidip araba alırken kumaş alıp tavsiye istediğinizde size öneride bulunuyor . tabiiki müşterinin bilgisi dahilinde oluyor.

ama opel veya diğer markaların ne yaptığını bilemiyorum.

haricinde bunu tespit etme durumunda ilgili firmaya açılacak dava ile epeyce yüklü bir tazminat kaldırılır diye düşünüyorum.

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Giuletta bence rocco dan çok daha kalite ve üst sınıf bir araç. Gerek kalitesi gerek işçiliği.. Otoshow da baya incelemiştim 10 üzerinden 8-9 alacak bir araç. ayrıca alfanın Bose müzik sistemi harika..

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim daha 1 ay önce sıfır aldı dizelini çok memnun yeni olması etrafta çok olmaması italyan dizaynı güzel araç
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "ruhumuz olmadan sadece bırer makıneyız" sloganı yeter

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili genç kardeşim,

Ben 13-14 senelik deneyim ve izlenimlerimden çıkarak bir fikir verdim. Elbette doğru olmayabilir, elbette uygulanmayabilir.

Lâkin fikrime eleştiri getirecek isen yazdıklarımı okuyup, idrak edip onun akabinde bir eleştiri getir.

Ben;

- Mercekli far alınacak ise servisten alınsın, içindeki xenon tesisatı dışarıdan alınsın dedim. Bunu derken bir çok servisin benim "dışarıdaki adamdan" aldığım xenonları da aynı "adamdan" aldığını görerek dedim.

-Mercekli far alınmayacak, normal far alınacak ise gene içindeki xenon ampül-balast sisteminin dışarıdan alınmasını yukarıdaki örnekte belirttiğim sebeplere dayanarak söyledim.

Tutup da çakma bir sistem yapsın, farı açtırsın, içine mercek koysun gibi saçma sapan bir laf ettim mi ki bana bu örneği veriyorsun?

Hava yastıkları ve kumaş karmaşasına gelince... Gene yazdıklarımı ya okumamışsın ya da okuduklarını idrak edememişsin.

Servisten gidip 3.30 almak istedin.. Deri döşeme opsiyonunu eklettin, rengini belirledin.. Bir çok marka bu uygulamayı gidip de bmw fabrikasına

-bana ordan bi 3.30, deri döşeme, rengi de bla bla olsun

şeklinde gerçekleştirmiyor. Bmw burada sadece örnektir..

Abi valla cevabımı dikkate aldığın için teşekkür ederim..
    Böyle dolu dolu bir cevap verdiğin içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
    Hiç gerek yoktu ''düşündüğün gibi değil'' diye bir cevap verseydinde anlardım.Böyle olayların hiçbirini daha önce ne gördüğüm nede duyduğum için yadırgayıp öyle bir cevap vermiştim kusura bakma.Eh ***** hayat insanlar neyin neresinden inlik yapıp para koparalım diye düşünüyor doğru haklısın.Daha önce ne görmüş ne okumuş nede duymuştum.Tekrardan kusura bakma..
    Sayenizde idrak yollarımdaki taşı düşürdüm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kışın yağmurda orasından burasından su alıyormuş bagaj içi su doluyormuş diye duydum bikaç kişiden de ne kadar doğru hiç bilmiyorum.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kışın yağmurda orasından burasından su alıyormuş bagaj içi su doluyormuş diye duydum bikaç kişiden de ne kadar doğru hiç bilmiyorum.
    şehir efsanesi bizede öle demişlerdi kardeşim 1 aydır kullanıyor hiç bi sıkıntısı yok
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Mert- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufak tefek kusurları var ama umrumda olmuyor aşık ettiriyor kendine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufak tefek kusurları var ama umrumda olmuyor aşık ettiriyor kendine
    Hazır kullanıcısı burada, samimi şekilde bütün eksilerini duymak isteriz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi İzmirdeki bmw bayisinden alacagımız araç için eklettigimiz deri döşemeyle
    hakkariden bayiden alacagımız deri döşeme farklı olacaktır, ve orjinal deri döşeme diye kaktıracakları için, bu işe üretici firma izin vermeyecektir diye düşünüyorum. Peki siz bildiginiz için soruyorum, bu konuda nasıl bir cözüm getiriyorlar?
    Borusan vs bu ise girmez belki ama grey market denen galeri araclarinda cok yapiliyor bu. Kumas koltukla daha uyguna alip burada deri yaptirip bilmem kacbin euro opsiyon fiyati ekliyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)