User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
86 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Giuletta

Mert- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 den 2 ye çekişlerimde şanzıman ses yapıyor.

radyonun şarkıyı geri alma tuşu bazen çalışmıyor ardı ardına basmak gerekiyor.

arkadan egzosların ordan bir yerden ses geliyor bozuk yollarda.

bazen aracı çalıştırmak istediğimde kontak boşa dönüyor çalışmıyor araba sadece ibrelerdeki ışıklar yanıyor. kapatıp tekrar denediğimde düzeliyor fakat çok ender oluyor bu. yedek anahtarla yapmadı büyük ihtimal anahtarında sıkıntı var.

bende bunlar var 3 aydır kullanıyorum pek önemli şeyler değil aslında servise uğrayıp hallettirebilirim ama uğrayamıyorum vakit bulup. bazende üşeniyorum.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 den 2ye gecisteki sesi ben de duymustum . Tesisati fena diildi benim dinledigim arabada ama seni kesmeyebilir Bi arkadasimda var konusup donerim sana istersen arda
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 den 2 ye çekişlerimde şanzıman ses yapıyor.

radyonun şarkıyı geri alma tuşu bazen çalışmıyor ardı ardına basmak gerekiyor.

arkadan egzosların ordan bir yerden ses geliyor bozuk yollarda.

bazen aracı çalıştırmak istediğimde kontak boşa dönüyor çalışmıyor araba sadece ibrelerdeki ışıklar yanıyor. kapatıp tekrar denediğimde düzeliyor fakat çok ender oluyor bu. yedek anahtarla yapmadı büyük ihtimal anahtarında sıkıntı var.

bende bunlar var 3 aydır kullanıyorum pek önemli şeyler değil aslında servise uğrayıp hallettirebilirim ama uğrayamıyorum vakit bulup. bazende üşeniyorum.
    Şu 1 den 2 ye çekme mevzusunu müsait bi zamanda deniyelim ?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi İzmirdeki bmw bayisinden alacagımız araç için eklettigimiz deri döşemeyle
    hakkariden bayiden alacagımız deri döşeme farklı olacaktır, ve orjinal deri döşeme diye kaktıracakları için, bu işe üretici firma izin vermeyecektir diye düşünüyorum. Peki siz bildiginiz için soruyorum, bu konuda nasıl bir cözüm getiriyorlar?
    Bu konuda tecrübem ya da ilk ağızdan duyumum yok. Ancak işçiliğinin kalitesi defalarca kanıtlanmış bir yerde döşeme yaptırıldıktan sonra aracın hakkariye ayak basması zor bir opsiyon olmasa gerek... Misal, İstanbulda gemiden indikten sonra çekici ile istanbul içindeki dükkana gider, deri döşeme gerçekleştirilir, daha sonra normal şartlarda hakkariye nasıl gidiyorsa gene aynı şekilde gider. BMW'de deri döşeme fiyat farkı epey yüksek olsa gerek, 200 liralık çekici masrafı kârdan zarar ettirir. Yani başta da belirttiğim gibi bu şahit olduğum bir senaryo değil, lâkin imkansız bir senaryo da değil..

0 yani boyasız olarak aldığımız araçların tavanının, sağının, solunun boyandığı bir ülkedeyiz.. Şaşmamak lazım böyle şeylere..

Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xenon farlı araçlarda otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olmak zorundadır.Far komple xenon sistemi için üretilmiştir.Açıkta kablolar,ballastlar olmaz.Hella gibi kaliteli markaların üretimleridir.Eğer herhangi bir markadan xenon farlı sipariş verip tencere gibi H4 reflektörüne çin malı xenon ampulu takıp verirlerse sülalelerine duacı olurum.Zaten aydınlatma sisteminde bu şekilde bir değişiklik yapmakta kanunen yasak.Ellerinde fabrika çıkışı sistem yoksa bu opsiyonu listeleyemezlerde bence.
    Mutluhan Honda'da vakti zamanında fahiş fiyatlarla xenon eklentisi ( Vtec 2 için merceksiz fara ) mevcuttu. Xenonlara baktığımızda kutusunun üzerindeki marka bildiğimiz piyasa malıydı

Far ve ampül ayrımını yapalım, bahsettiğim gibi benim kastım far değil. Xenon...

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik araba istediğimizden Mitoya yöneldik. Kendinden coilover ı da var hem
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinden coilover nasil oluyor ?

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm mitoya sigacanmi sen

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün konuyu okudum.

Akşam iftarda hem Citroen hem de Renault'tan arkadaşlarım vardı.
    Sordum bu konuyu ; böyle birşey olması söz konusu dahi olamaz.

Tek işlem yapılan araç Türkiye şartlarında bu kapalı kasa gelen servis vs. dediler.
    Koltuk bile sipariş edip monte ettirmek söz konusu bile değil dediler.

En azından Antep için böyle ; o bazı cin servislerin yaptırdığı iş gibi geldi.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KArdeşim iş yerinden bir arkadaşım Quadrifoglio Verde kullanıyor bu sene aldı.. Ben bir kere kullandım gerçekten çok iyi bi araba.. Eger ikinci eli zarar ettirir demezsen tavsiye ederim.. İç mekanda bi kaç olumsuzluk var malzeme kalitesi ile ilgili.. Ama motoru, yol tutuşu ve donanımı gerçekten iyi.. q2 diferansiyeli tatmak lazım..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm mitoya sigacanmi sen
    hahah sıgdım sıgdım, gıttım bugun caddedekine baktım
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KArdeşim iş yerinden bir arkadaşım Quadrifoglio Verde kullanıyor bu sene aldı.. Ben bir kere kullandım gerçekten çok iyi bi araba.. Eger ikinci eli zarar ettirir demezsen tavsiye ederim.. İç mekanda bi kaç olumsuzluk var malzeme kalitesi ile ilgili.. Ama motoru, yol tutuşu ve donanımı gerçekten iyi.. q2 diferansiyeli tatmak lazım..
    abi o quadrifoglio verde 170hp 4 yaprak yoncalı modelleri. ikinci el zarar ettirir mantığı bizde yok abi kafadan 5-6 yıl kullanılıyor araba. iç mekanda olumsuzluk, dikiz aynası, kontak girişi fiat dobloya fiat linea ya benziyor. bugün sordum servisteki adama, aracın biraz ucuz olmasındaki önemli faktörler ortak parça kullanılması gerekiyor dedi. düşününce mantıklı geldi

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi o quadrifoglio verde 170hp 4 yaprak yoncalı modelleri. ikinci el zarar ettirir mantığı bizde yok abi kafadan 5-6 yıl kullanılıyor araba. iç mekanda olumsuzluk, dikiz aynası, kontak girişi fiat dobloya fiat linea ya benziyor. bugün sordum servisteki adama, aracın biraz ucuz olmasındaki önemli faktörler ortak parça kullanılması gerekiyor dedi. düşününce mantıklı geldi
    mesela direksiyn yanındaki tuşlar benim punto ile aynı.. onları dert etmezsen sorun yok.. grande punto abarth ile motor ve alt takım olarak aynı
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela direksiyn yanındaki tuşlar benim punto ile aynı.. onları dert etmezsen sorun yok.. grande punto abarth ile motor ve alt takım olarak aynı
    olur abi o kadar, inanki pek umursamıyorum

Ekurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mito qv yi tavsiye ederim. Şuanda çeşitli euro kuru sabitleme kampanyaları da var. QV 155'lik Mito'dan da oldukça farklı. Ben 155hplik modeli kullanıyorum. Aracımı çok seviyorum, fren sistemleri oldukça iyi. Polo gti veya sirokkoda durum böyle mi bilmiyorum. Ama otomatik olacak diyorsanız, polo gti ya da roccodan başka çare kalmıyor. DSG'yi tartışamam kıyas kabul ettiğini düşünmüyorum.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkaten otomatik alcaksan niye polo gti dusunmuyosun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakkaten otomatik alcaksan niye polo gti dusunmuyosun?
    ben dusnmuyo degılım, ablam dusunmuyo ben 1-2 yıl bınıcem sonra kendıme alıcam esas. ama 1 hafta bende 1 hafta ablamda mantıgıyla kullanılcak

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Euro 2 tl civarıyken 70 bin tl lere (31-32k €) dayanıyordu, sport 2 paket, bi xenon, cam tavanlı bose siz 1.4 multiair..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Euro 2 tl civarıyken 70 bin tl lere (31-32k €) dayanıyordu, sport 2 paket, bi xenon, cam tavanlı bose siz 1.4 multiair..
    mitoya karar kıldık ya, giulettanın otomatiği yokmuş. mito 50.000tl civarında

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mitoya karar kıldık ya, giulettanın otomatiği yokmuş. mito 50.000tl civarında
    Mito tam kız arabası kanka isabet olmuş Sende pek sırıtmazsın heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)