maslak autoking te diğerleri gibi arkadaşın sıfır aracı çizmişlerdi bizde boyattık boyatmaz olaydık. Birde düzeltelim dediler götürdük daha beter oldu. Dalga geçiyorlar resmen
maslak autoking te diğerleri gibi arkadaşın sıfır aracı çizmişlerdi bizde boyattık boyatmaz olaydık. Birde düzeltelim dediler götürdük daha beter oldu. Dalga geçiyorlar resmen
Arkadaşlar bilindik, güvenilir kaportacı boyacı dışında emanet etmek araç bırakmak gerçekten risk, autoking vs yerlerde de aracınızın mümkün oldugu kadar başında olun ve yine işciligini araştırdıgınız bir şube de yaptırın.
autoking denilen firma macunu sapanla kaportaya yapıştırıyor götüyle sıvıyor sonra zımparalamadan boyayı ağzına alıp püskürterek boyuyoröyle bir yer
![]()
şikayetvar.com a şikayet yaz bunuda onlara bildir
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
patronun arabasını şaşmazdaki yerine götürmüştüm, 1 karış bile olmayan büyüklükte ufacık göcüğü düzeltemeye 600 TL istediler, kendimi hızlıca dışarı attım![]()
autokıng bu yapar trabzondakı bayısındendde memnum degılım galıba butun bayıler mı oyle bılemıyorum meiguars gercekten ıyı bu konudda yalan yok
mini onarım için 3 cm lik göçüğü gösterdim kaskoyu bozar bu nerden baksan 400 500 tl lik iş dediler. mini onarıma girmezmiş. bunlar kaskolarıda öpmeye çalışıyor nasıl bunlarla anlaşıyorlar anlamadım ki![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla arkadaşım güneydoğu Farecla bayisi. Zamanında bravanın kaputunu boyatacaktım taş izlerinden dolayı aracım gri renkti standart bir renk yani. Aynı konu aklıma takıldı 2001 model araba olduğu için mutlak renk farkı olur dedim
Arkadaşımın açıklaması ;
İyi bir boyacı ve gerçekten iyi karıştırılmış bir boya ile isterse araç 30 sene boyanmamış olsun ne renk olursada olsun sen 30 sene sonra kaputu boyat boyayı öyle bir ayarlar ki (gramı gramına her boya birbirine bilgisayardan karıştırılarak yapılıyor biliosunuzdur ben biçok kez şahit oldum) birebir rengi tutturabilir. Ama türkiyede adam gibi usta dediğin kaç tanedir ki ? Usta adam gibi olsa bile o boyayı katacak boya satan yerlerin kaç tanesi profesyonel ki ?
Uzun oldu ama öncelikle geçmiş olsun benim başıma gelse ilk yapacağım bu tip durumlarda telefonlarınızın kamerası yada ses cihazı açık bir şekilde gidip onlarla durumu çaktırmadan tartışın büyük ihtimal yapmamak için ellerinden geleni yapıcaklardır. Elinizde sağlam belge olmuş olur en azından ve mahkeme yoluyla kat kat fazlasını alırsınız mağduriyetinizin. Saçma gelebilir ama bunuda yapmaya hakkınız var.
bu gun bornova auto kıngten randevu aldım sımdı ıcıme kurt dustu komple on tampon boyanıcak ???? birde onarım tespıtı yapan arkadasın tavırları cok garıbıme gitti umursamaz bilmiş,ukala tavırlarla yaklaşması hiç hoşuma gitmedi en iyisi yarın ben birde yetkili servisine sorayım bu işi en güzeli...
İlkay Akçakoca-İZMİR
35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )
Daha önceden birkaç aracımızın ufak tefek işlerini yaptırdım , gayette memnundum fakat en son yaptırdığım lokal çamurluk boyasından sonra bir daha asla dedim
Gri Toyota - Avensis (sol arka çamurlukta 7-8 cm'lik çizik)inanılmaz renk farkı oldu.Bir daha tövbe.
Yer , Sakarya
Eyvah eyvah bizim araba şuan AutoKing'de ön tamponda düzeltme ve ufak tefek çizikler onarılacaktı inş. arabanın başına kötü bişey gelmez Gebze AutoKingde sorun yaşayan oldu mu hiç?
benimde canımı sıktılar bende müşteri memnuniyeti formunda memnuniyetsizliği bildirdim aman beyfendi bu formu böyle alamayız falan derken aracı düzgün bi şekilde teslim ettile ama yinede memnun kalmadım bidaha da gitmem gitmenizide önermem gereksiz bi yer 100-150 liradan kaçarken can sıkıntısı artı araç mahfoluyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)