yav bu ne rezillik herkes şikayetçi
çok küçük rütuşlara servisler bakmıyor yağız ın dediği gibi autoking e git diyorlar![]()
bende servise bıraktım arabayı söylediklerine göre perşembe tamponu autoking almış bugün oldu halaa daha tampon gelmemiş, ki sadece plakalıkta el kadar göçük vardı bu kadar uzun sürermi
Tavanda ufak bir göçük vardi, komple tavan döşemesini sokucez dedi, sanirim sadece tavan lambasini sokmusler.
Yapistirma sebelerine sonuçta biz kirmadan once bu 2. El parcaydi dedi, birde bizim kirdigimiz ne belli filan dediinsan gibi yaklasimla hicbir şey yapmiyorlar bağırıp cavirip bkrilerine saldirinca sifiri geldi, vicdan azabi yapmak icin cebimden veriyorum dedi ama beni baglamaz, maden aglanacaksin, baştan yap.
Tekoto peugeot, sorun çözüm merkezi neredeyse serviste herkes ile ahbab sayilirim, ama kesinlikle araba boyatmayin, suanki aracimin bagajini boyadilar, el kadar vernik kabarmalari var bazi bolgelerde alttaki astar görünüyor, persembe gidip gostericem ama 2 hatayida para verip sanayide yaptirmayi düşünüyorum.
Bildiğiniz temiz is yapan boyaci disina cikmayin.
kardeş ilgin için çok teşekkür ederim inşallah servise uzanmamı gerektirecek hasarlar yaşamam böyle bir durumda sana ulaşırım ilk önce![]()
ama biliyorum ki ben bu çiziği gösterince servis bana gülecek ben servislerin böyle ince işlere bulaştığını hiç görmedim-hatta sürekli gittiğim pug ustasına uğradım ki onlara güvenirim sağlam adamlardır ''abi boşver ben olsam böyle bırakırım ama illaki bişey yapacaksan autoking e git hallederler '' dediler.beni rahatlatan tek nokta hasarın hakikaten küçük olması...
seneler öncede aynıydı.. mini onarım için verdik kapıdaki küçük göçük için hemde lokal boya yapcaklardı.. arabanın butun camları acık sekılde yagmurun altında bırakmıslar.. ertesı gun gittigimizde heryer vıcık vıcıktı... 1 haftada kurudu arabanın ıcı tamamıyle.. ikinci kez gitmedim bidaha gitmemde...
Aracın iş emri var ise eğer, Genel Müdürlüğüne şikayet edin ve sosyal medyada paylaşacağınızı özellikle belirtin, AUTO KING - İletişim işe yarıyor, benzer durum başıma gelmişti...
yaptıkları işten bahsedeyim öküzlerin.... bikaç yıl öne kapının önünde abimin daha 10 günlük 1.8civic hatchbacinin kapısını o.ç nin biri çizmişti, mini hasar dalgasına otokinge götürdük, adamlarla özellikle üstüne basa basa konuştum sadece bu çizik olan kısm boyancak dimi komple kapı boyanmıyacak, boya makinasıyla bakıldığında bişey çıkmıcak dimi kapıdan dedim ,adam evet dedi, yani insanın aklına imkansız gibi bişey ama sadece çizik olan yerin çok pro bi şekilde boayıp çiziğin yok olacağı geliyor bu konuşmanın ardından...
neyse 2 3 gün sonra gittik arabayı almaya, bi kontrol ettimki ne göreyim, adamların boyama dediği şeyin vernik hariç çiziğin üstüne atılan boya olduğunu öğrendim, yani parçayı komple ince zımaprayla zımparalıyorlar, cizik olan bölgeye yoklama macunu ve macun üstüne boya tıslama, sonra komple parçanın tamamına vernik... ulan gerizekalı parçaya komple vernik attınmı komple boyanmış oluyor o zaten neresi lokal boya la bunun!!! üstelik ne çıta sökülmüş ne fitil bant çekip boyamışlar ve bantı yamuk çektiklerinden cıtaların üstünde vernik vardı, 3 5 gün sonrada çıtanın üstünden vernik atınca kapının üstündeki vernikte köşesinden kalktı....
adamlar tam bi embesil ve üçkağıtçı anlıyacağınız...
yer maslak autoking...
arkadaşlar bu gün ''driver'' nickli arkadaşımızın önerdiği kaportacı metin ustaya gittim sağolsun bana bu işin detaylarını örnekler vererek uzun uzun anlattı.neden autoking e gitmemem gerektiğini anlamış oldum.pazartesi günü aracımın rütuşunu kendisine yaptırmaya karar verdim : dükkandaki diğer işlerde olan hassasiyetlerini görmek şimdilik bana yetti-iş bitiminde sonuçları burada paylaşacağım,yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,sağolun
Arkadaşlar selam,
Bu gün Metin ustada aracımın rütuşunu yaptık:sağolsun çekiçleme işlemi sonucunda çöküntüden eser kalmadı tek kelimeyle süper olduama kafama takılan boya rütuşundan sonraki matlık:rütuş yaptığımız boya ile aracın rengi arasında çok ufak ton farkı var bu hiç önemli değil ama boya sürdüğümüz yer eskisi kadar parlak değil bundan kurtulmak için aracın geneline ne sürebiliriz...
![]()
kesinlik le auto king den vazgeçtik aracı başka bir yerde plastik tamponları boyatıcaz ama sizden ufak bir tavsiye istiyorum işini hakkıyla yapan bir yer önermeniz
ufak bir cila operasyonu ile boyadaki matlaşma giderildi,işlem o kadar güzel sonuç verdi ki müdahale edilen bölge belli bile olmuyor-Özlem Kaporta-Metin usta ya güzel işçiliği için sonsuz teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)