User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: AutoKing aracımı mahvetmeye devam edıyor? nasıl bır yaptırım uygulayabılırım

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun sıgortacımla beraber gıtcem. araayı gostercem ne dıceklerını merak edıyorum. duzeltelım falan derlerse duzelltırmeyı dusunmuyorum parası neyse vercem ıyı bır boyacıya duzelttırcem.
    bana kalırsa bunlar ıscılık ucretlerınden kacmak ıcın coluk cocuk calıstırıyorlar. ısı bılen adam oldugunu sanmıyorum.Tam bır kepazelık bır daha hıc bır sekılde autokınge mını onarım falan yaptırmam
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ziebartta başladı bu tür hizmete. Yenibosna ile konuşabilirsiniz.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıgortacım gıdelım tekraradn yaptıralımdıyor. 1de yapamayan 2 de tam ıcıne eden adam 3 te mı yapcak.

sanayıde guvendıgım ıyı bır boyacı var ona teslım ettım aracı. aksama dort dortluk vercem dedı merakla beklıyorum.

cembasmaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izmir'deki Autoking tam anlamıyla b.o.k. gibi. Benim de arabamın icine ettiler. Arka çamurluga lokal duzeltme ve boya yaptılar. Aylar sonra sinyal lambası yanmıstı. Stopun arkasına ulasmak icin bagaj döşemesininin bir kısmını araladım. Ne göreyim ? Tamponu sokerken tırnagı kırmıslar. Sonra tamponu şasiye mobilyalardaki akıllı vidayla tutturmuslar. İzmir Alsancak stadyum yolunun oradaki eski Autoking çok daha iyiydi. Bu Bornovadaki yer rezalet... Hiç bir arkadasıma tavsiye etmiyorum. Gidin sanayide işçiligi olan bir ustaya yaptırın. Cebinizden belki para cıkacak ama en azından arabanızı kimin elledigini neler yaptıgını bileceksiniz.

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giris yapildigina dair islemlere dair evrak varsa elinizde hemen dava acin resimlerle beraber belki birseyler tutar yoksa yanlarina kalir gidip kavga etsen birde suclu duruma dusersin ama gidip konusmakta fayda var
    Emre doğru sölüyor tanıdığın iyi bir avukat varsa uğraşıcak dava açtığında haklı çıkma olasılığın yüksek çünkü sen arabanı sağlam teslim etmişler hoş bir şey değil yaptıkları
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maddi tazminat davası açılabilir.

Borçlar Kanunu Madde 96'ya göre "Borcun ifası hiç ya da gereği gibi yapılmazsa,borçlu kendisine hiçbir kusur düşmeyeceğini ispat etmedikçe,bundan doğan zararı tanzim etmeye mecburdur."

Madde 100'e göre ise "Bir borcun ifasını veya bir borç münasebetinden doğan bir hakkın kullanılmasını,yetkisi içinde olsa bile,ev halkından birisi,işçisi veya hizmetçi gibi yardımcı bir şahsa gördüren kimse,yardımcı şahsın işlerini yaparken diğerine verdiği zararı tazmin etmekle mükelleftir."

Adı geçen firma üzerine düşen borcu tam anlamıyla yerine getir(e)memiştir.

Bir bilirkişiye zararınızı tespit ettirirsiniz.Buna göre de avukat vasıtası ile tazminat davanızı açarsınız.Anlattıklarınızı da belgeleme durumunuz varsa süreç hızlanır;sonucu elde edersiniz.

Geçmiş olsun..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autoking den memnun kalan görmedim cevremde 4-5 kişi kim bişey yaptırmışsa yerden yere vuruyor.Belliki sallamasyon iş yapıyorlarki cok yogunlar ondan şişiyor ustalarda usta değil besbelli.Ufak hasarlarda cepten ödeyerek yaptırmak hasarsızlığı bozmamak için en iyi yol.Arabamızı madem seviyoruz biraz pamuk eller cebe ve düzgün boyacıya.... Kaputu sökmeden boyamışlardır maskelemede yalandan 2 gazete koymuşlarsa butun araba leş olur zaten boya tozuyla...gecmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımın açıklaması ;
    İyi bir boyacı ve gerçekten iyi karıştırılmış bir boya ile isterse araç 30 sene boyanmamış olsun ne renk olursada olsun sen 30 sene sonra kaputu boyat boyayı öyle bir ayarlar ki (gramı gramına her boya birbirine bilgisayardan karıştırılarak yapılıyor biliosunuzdur ben biçok kez şahit oldum) birebir rengi tutturabilir.
    Bu işlemin aracın kaç yıllık olmasına göre "renk tutturma" ile bir alakası yoktur. O bilgisayarlı zamazingo aracın sadece renk koduna göre içerisindeki renklerden kaç gram karıştıracağını söyler ve ona göre size boya hazırlanır o kadar.Bu boyada fabrikadan çıkan sıfır yaşındaki boyadır. 10 yaşındaki arabanızın üstündeki boya değildir.

Yıllarca milleti böyle geyikle kandırdılar. Haa peki nası renk farkı olmuyo derseniz. kabaca ; Boyacı lokal yeri boyuyo. Sonra arabanıza komple pasta ( gerekiyorsa ) sonrasında komple cila atarak tüm solmuş eskimiş boyanızın yenisi ile aynı olmasını sağlıyor. hepsi bu. Ayrıca durumuna göre yak. 4 yaşında bir arabanın boyasına kolay kolay bişi olmaz. Boya kodundan hazırlatırsın 1 kap. boyanacak yeri boyarsın. aracın boyanmamış yerlerindeki boyada bişey olmadığı için bi yıkarsın hiç bişi farkedilmez.

Konu autoking ve şikayetleri konusu ve bodoslama daldım farkındayım ama bu boya ve boyacılarla ilgili efsaneleri duyunca dayanamadım. Oto boyasını herkes gözünde büyütüyor ama hiç öyle büyütülecek bişey olmadığını açıklamak istedim. (Eskiden de "turbo ve ustaları" efsaneleri vardı. Nası şimdi hepsi buhar oldu.buda ona benziyor.)
    Neyse konuyu dağıtmış olmayayım, dipnot muş gibi kabul edin
    Saygılar,

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda İdealtepedeki küçük yerlerindeki hizmetlerinden oldukça memnundum açıkçası ama ne zaman o Maltepedeki kocaman yere geçtiler işler tersine döndü.

Benim arabanın renginde çokk hafif bir sarı var ama gri yani. Servisin tutturamadığı rengi tutturuyorlar ama işçilik eksik. Baştan savma gibi oldu son iki seferde.

Bende rengi tutturmama değil de işi eksik yapma oldu yani aynı bölgedeki bir yeri yapmış diğerini aaa unutmuş dedi ulan dip dibe 3cm araları

Ama 2cm lik tapmpon çiziği sanayide boyacı aramak da sıkıntı oluyor açıkçası. Kaput tavan boyatacak olsam gitmem de D gidilmesini önermem.

Az görünen göze batmayan yerler iş görür ama.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevizli'deki autoking de 3 farklı bölge boyatmıştım mini onarımdan , çokta iyiydi işçilikleri.
    abi cevizlide dediğin kartal köprüsü tarafından carrefour'u geçince sağda köşedeki mi??
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autokingten memnun olan adam görmedim ben...

Bir kez gittim camurluktaki 2 göcük icin, komple 2 camurlugu boyayacagız, rengi de tutturamayız dediler...Bir daha da gitmem

Ben de kaputumu taş izlerinden dolayı boyattım ama cepten para verip yaptırdım, buna ragmen yetkili servis beceremedi ve 2.ye boyadı.

Boya kaporta isleri bence yetkili servislerde veya autokinglere yaptırılcak birsey degil...Parasını vereceksin güzelce işin ehli sadece işi bu olan adamlara yaptıracaksın. Sonra böyle miden bulanıyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastik tampon onarmada çok başarılılar bende cevizlidekinde yaptırdım tamponumu, servis değişecek 1200 lira dedi adamlar 80 liraya halletti fark sıfır eski haliyle
    Ön taraftaki taş izleri için boyasak mı dedim danışmana, birazda muhabbetimiz olmuştu adamla söylediği ''Kardeşim sizin bu renoların beyazı bi garip geçen fluence boyadık renk tutmadı 4. seferde en yakın tonu tutturup teslim ettik aracı'' dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hangi bayisi olursa olsun autoking in önünden bile geçmek istemiyorum . S13 ü zamanında katlettiler , gidip sanayiide kendim boyattım anca toparladı . del sol un da ufak bi eziği vardı 250 lira istediler boyanmayacak yere. 150 tl ye sanayiide parça boya yapıyorlar!

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bornovadakı yere goturdum 2-3 cm gocuk vardı 2 gun kalması lazım dedıler 200-300 tl gıbı rakamlarda soylenınce anında kaçtım sanayıde 10 numara usta buldum 45 dk hallettı çekiç kullanmadan 40-50 tl verdım bıttı gıttı aman dıyım uzak dursun herkez bu işbilmez adamlardan
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buraya telefon aç mail at attığın maili herkes görüyor ben konuşarak çözemediğim işlerimi maille çözüyorum bence dene bişey kaybetmezsin

Merkez : Beken Otomotiv San. Tic. A.Ş. / Tel : 0 212 276 10 99 (pbx) Fax : 0 212 285 71 99
    Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım 12.Sokak No:437 Maslak / İstanbul info@autoking.org

AUTO KING Uygulama Teknolojileri tarafından geliştirilmiştir. Her hakkı saklıdır.
    Copyright 2006©
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasko firmasına direk telefonla bildirin, muhatabınız kasko firması. Siz Autokingle filan dalaşa girmeyin, sigorta direk müdahale ediyor. Autoking de prestij kaybetmemek için herşeyi yapar.
    BBK90 CORSA OPC

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu sigortadan Mutlu Bey ile görüşmeniz gerekiyormuş konuyu. kasko işleriyle uğraşan birinden öğrendim. Mutlu bey aracı gelip görüp Autoking ile durum hakkında görüşürmüş mağduriyetinizi gidermek için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buraya telefon aç mail at attığın maili herkes görüyor ben konuşarak çözemediğim işlerimi maille çözüyorum bence dene bişey kaybetmezsin

Merkez : Beken Otomotiv San. Tic. A.Ş. / Tel : 0 212 276 10 99 (pbx) Fax : 0 212 285 71 99
    Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım 12.Sokak No:437 Maslak / İstanbul info@autoking.org

AUTO KING Uygulama Teknolojileri tarafından geliştirilmiştir. Her hakkı saklıdır.
    Copyright 2006©
    tesekkurler yarın avukatıma guzel bı metın hazırlatıp yollıycam maılı

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko firmasına direk telefonla bildirin, muhatabınız kasko firması. Siz Autokingle filan dalaşa girmeyin, sigorta direk müdahale ediyor. Autoking de prestij kaybetmemek için herşeyi yapar.
    daha ne kadar kaybedebilecekler acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)