User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: AutoKing aracımı mahvetmeye devam edıyor? nasıl bır yaptırım uygulayabılırım

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar selamlar:aracımda çok küçük bir göçük ve çizik için maslak auto king e gidicem ama bunları okuyunca kafam karıştı - kasko ile anlaşmalı hasarsızlığı bozmayacak küçük bir iş - auto king yerine başka biryere mi gitsem acaba önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar çok araç varki artık hemen bitsin diye baştan savma iş yapıyorlar. Bende Denizli AutoKing 'e tampon lokal boya için bıraktım, avuç içi kadar kısım. Boyadıkları yer ertesi gün simsiyah oldu. Boya kusmuş dediler. Gittim tekrar boyattım.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak autoking nasildir is yaptiran varmi? Kaput boyatcam pisman olmiyim..
    Land Rover Freelander arka tamponu yaptırdım. Daha doğrusu kasko oraya göndermiş aracı. Tamponda sürtmeden dolayı oluşan çizikleri gidermişler. İlk bakışta fena değildi. Fakat kısa süre sonra tamponun tamamında boya atıkları olmaya başladı. Götürene kadar zaman geçti. Geri götürüp bunu ne hale getirmişsiniz dediğimde araç onarılalı bir yılı geçmiş bir şey yapamayız diye MALca bir cevap verdiler. Bende aracı en az 5 - 6 sene kullanacağımı bu aracın diğer aksamının bozulmayacağını ve MAL a da dedimki böyle bir aracın 5 senede boyası eskirmi aklın alıyormu falan diye konuştup. Baktım MAL hali devam. Kaskoya baskı yapınca tampon yenilendi.
    Ben tavsiye etmiyorum.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı threshold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selamlar:aracımda çok küçük bir göçük ve çizik için maslak auto king e gidicem ama bunları okuyunca kafam karıştı - kasko ile anlaşmalı hasarsızlığı bozmayacak küçük bir iş - auto king yerine başka biryere mi gitsem acaba önerebileceğiniz bir yer var mı ?
    Maslak autoking'de 2 kere iş yaptırdım memnun kaldım
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Land Rover Freelander arka tamponu yaptırdım. Daha doğrusu kasko oraya göndermiş aracı. Tamponda sürtmeden dolayı oluşan çizikleri gidermişler. İlk bakışta fena değildi. Fakat kısa süre sonra tamponun tamamında boya atıkları olmaya başladı. Götürene kadar zaman geçti. Geri götürüp bunu ne hale getirmişsiniz dediğimde araç onarılalı bir yılı geçmiş bir şey yapamayız diye MALca bir cevap verdiler. Bende aracı en az 5 - 6 sene kullanacağımı bu aracın diğer aksamının bozulmayacağını ve MAL a da dedimki böyle bir aracın 5 senede boyası eskirmi aklın alıyormu falan diye konuştup. Baktım MAL hali devam. Kaskoya baskı yapınca tampon yenilendi.
    Ben tavsiye etmiyorum.

Ben o mesajı yazıp burada ki yorumları okuduktan sonra aldığım randevumu iptal etmiştim, 6ay sonra gittim. 1 kere kaput 1 kere de arka çamurluk boyattım çıta altından. Gayet memnun kaldım yaptırdığım 2 iştede. Ha boya kusursuzmuydu değildi tabi, üzerinde boya tozları ufak tefek zımpara izleri kalmıştı çok dikkatli bakınca görülüyordu.Boya tozlarını hallettiler. Sonuçta cebimden para çıkmadan hallettim işimi.

morgy_drag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Auto king mi ? tövbe..
    2013 mazda cx5 i goturdum,camında ki pirinç kadar çatlağı tamir etsinler diye..
    1 bucuk metre lik çatlakla teslim ettiler..
    Kaskonuz yokmu?sıfır cam takarsınız demişler di ustune..
    Gerisini yazmıyorum zaten..
    Kısacası gitmem,tavsiye etmem,böyle durumları da okuyunca şaşırmam..
    Allah sabır versin..

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak autoking'de 2 kere iş yaptırdım memnun kaldım

Ben o mesajı yazıp burada ki yorumları okuduktan sonra aldığım randevumu iptal etmiştim, 6ay sonra gittim. 1 kere kaput 1 kere de arka çamurluk boyattım çıta altından. Gayet memnun kaldım yaptırdığım 2 iştede. Ha boya kusursuzmuydu değildi tabi, üzerinde boya tozları ufak tefek zımpara izleri kalmıştı çok dikkatli bakınca görülüyordu.Boya tozlarını hallettiler. Sonuçta cebimden para çıkmadan hallettim işimi.
    Bedavadan Ucuza daha ucuzu yok. Bu fikir doğru ama kaskoya para verdiyseniz o zaman pahalıya gelmiştir. Kasko Hasar gören parçayı Yenisi ile değiştirmek zorunda.
    Kimse kimseyi korumuyor. Herkes fikirlerini ve yaşadıklarını söylüyor..
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bedavadan Ucuza daha ucuzu yok. Bu fikir doğru ama kaskoya para verdiyseniz o zaman pahalıya gelmiştir. Kasko Hasar gören parçayı Yenisi ile değiştirmek zorunda.
    Boyanan parçalar hasarlı değildi, kaputum boyalıydı zaten ama çok kötü boyanmış önceden kötü gözüküyordu o yüzden boyattım.

Çamurlukta'da çok fazla çizik vardı yine boyalı parça idi o yüzden boyattım.

Kasko'ya parayı her türlü veriyoruz zaten kullansakta kullanmasakta ama hasarsızlık bozmadan olduğu için benim için bedava

Bende korumuyorum kimseyi sadece tecrübemi yazıyorum çünkü burada ki yorumları okuyup önce vazgeçip sonra denemekten zarar gelmez diyerek denedim memnun kaldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    autoking e ver çekyatı boyayamaz be..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öyle bi derya deniz yok. Kasko sizin hasarlı her parçanızı değiştirmek zorunda değil.

Hele eski araçlarda eski yada yıpranma payı mevcuttur.

Aslında işin gerçek kısmı sigortacı sizin hasarlı aracınızı yaptırmak zorunda değil.
    Doğru hasarı tespit edip ödeme zorunluluğu var. Ama hizmette sınır olmadığı için anlaşmalı servisler mini onarım noktaları vb. Hizmetleri vermeleri için firmalarla anlaşma yapıyorlar. Bir sigortacı olarak sadece bir kişinin tamponu değişmişmi onarım yapılmışmı ona bakmayız. Yıllık onarıma giden tampon adedi + değişen tampon adedine bakarız ve auto king vb. Firmalar ile poliçe bazlı anlaşma yaparız. Tüm şirketler böyle yapar.

Mini onarım zorunluluğu olmayan poliçelede mevcut ancak onlar piyasada ki fiyatların %30-40 üstünde zaten.

Auto king konusuna gelicek olursak, hizmet kötü olduğu zaman kaskonuxun olduğu sigorta şirketine bildirmeniz yeterli auto king müşteri hizmetleri bu konuda gayet başarılıdır. Hemen işleme alırlar ve sizi arayıp sorunu öğrenip işi çözmeye çalışırlar.

Umarımbiraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim : anladığım kadarıyla auto-king risk taşıyor.peki onun yerine istanbulda bana önerebileceğiniz güzel esnaf bu işi sağlam yapabilecek biri var mı ? kasko-hasarsızlık falan umrumda değil iş temiz olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkent sanayinin ordaki auto kingde bi tanıdığımız borasını yaptırdı adam 3 4 kere aynı parça için gitti geldi lanet etti en son aracını sattı

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/deta...uzeltme-4.html
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Magic touch centerı önerdi ler bana işlerini en düzgün ve titiz yapan yerleden biriymiş googledan da sitelerini buldum MAGIC TOUCH CENTER Fakat daha uğramaya fırsat bulamadım. Şahsi bir görüşüm yok dediğim gibi çevremdekilerin önerileri buraya yönelikti.
    Umarım işinize yarar.

Not: magic touch center ile alakam yoktur reklam amaçlı değil yardım amaçlı paylaşım yapılmıştır.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim : anladığım kadarıyla auto-king risk taşıyor.peki onun yerine istanbulda bana önerebileceğiniz güzel esnaf bu işi sağlam yapabilecek biri var mı ? kasko-hasarsızlık falan umrumda değil iş temiz olsun...

yagizgokmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2 hafta içinde şirket aracımızın ön ve arka tamponlarını maltepe auto king e götürcektim vazgeçtim yazıları görünce anadolu avrupa fark etmez bende boya için öneri bekliyorum işini düzgün yapsın gerisi önemli değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yetkili servise gidin arkadaşlar hem yapılan işin garantisi oluyor hemde temiz sıkıntısız ayrılıyorsunuz. Sanayideki ahmet mehmet yapınca boya tutmamış yada şurda burda akıntı kalmış falan diyemiyorsunuz ki en önemlisi 1 sene sonra boyaçda dökülme veya sararma yani emme olursa asla sanayide yaptırdığınız adama gidipte söyleyemezsiniz.

Yetkili servisin maliyetide yüksektir bunuda unutmamak lazım.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan maltepe autoking'deyim, sol on camurluga minicik bir islem yapildi,
    Malin biri sinyalin altinda olan gereksiz bir stickeri oturup bantlamis, sonra camurlugu boyanmış
    Birde vernik atmamis resmen fircayla sürmüş.
    Bunu duzeltmeleri icin geri geldim tam 1 saattir arabayi teslim almalarini bekliyorum.
    Birde tavan lambasinin ayaklarini kirdilar simdi yapistirip getiriyorum demeye calisti konu büyüdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan maltepe autoking'deyim, sol on camurluga minicik bir islem yapildi,
    Malin biri sinyalin altinda olan gereksiz bir stickeri oturup bantlamis, sonra camurlugu boyanmış
    Birde vernik atmamis resmen fircayla sürmüş.
    Bunu duzeltmeleri icin geri geldim tam 1 saattir arabayi teslim almalarini bekliyorum.
    Birde tavan lambasinin ayaklarini kirdilar simdi yapistirip getiriyorum demeye calisti konu büyüdü
    Çamurluğu anladımda tavan lambasıyla ne işleri varmış?

ersu55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karabük autokingde 99 polo hb sağ çamurluk tampon boyattık sigortadan parayı alamadılar diye canımızı aacaklardı neredeyse camurlukta boya akıntısı vardı marşpiyel ezilmişti lip boyanmamıştı

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kolaylık wersin bizde benzer bi olayı burda yaşamıştım yogun şikeyet sonucu ellerinden aldılar başka bir şirkete werdiler şikayet edin bence en mantıklısı bu...
    gariban 106 gti....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)