User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
103 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 7 Yaş olarak önerebileceğiniz spor .

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    yüzme geniş omuzlu basketbolda uzun boylu yapmaz..yüzücülerin ve basketçilerin o genetiklere sahip olması sonucu öyledir..basketbolu uzunlar oynar iyi yüzenlerde hafif akromegalidir.

Çocuğun genetiği neyse o dur geniş omuzlu demek yani claviclelarin yuvarlak değilde daha düz olması tamamen genetikle alakalıdır..
    Çocuk ne istiyorsa o sporu yapsin mutlu olsun en önemlisi budur..

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    5-7 yaş arası shaolin tapınağına yollucaksın ( jimnastik veya bale olabilir)

7-15 yaş yüzme

15-18 yaş wingtsun-kravmaga

18-24 yaş bodybuilding

arada yüzme ve dövüş sporuna devam tabi

robocop gibi olur herhalde ehehe
    Failure is not an option.

alperkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüzme geniş omuzlu basketbolda uzun boylu yapmaz..yüzücülerin ve basketçilerin o genetiklere sahip olması sonucu öyledir..basketbolu uzunlar oynar iyi yüzenlerde hafif akromegalidir.

Çocuğun genetiği neyse o dur geniş omuzlu demek yani claviclelarin yuvarlak değilde daha düz olması tamamen genetikle alakalıdır..
    Çocuk ne istiyorsa o sporu yapsin mutlu olsun en önemlisi budur..
    Sen ne istedin ne yaptın abıcım

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka getir Gokdenizi bana her gun guresirim onla tosunnnn

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bence bir ona sorun. Beni zorla ne kurslara gönderdiler basket yüzme tenis gitar... Hepsine okula gitmemek için yaptığım numaraları yaparak gitmek istemiyordum.
    İstediği birşeyi yaparsa devamlılık sağlar. Gitmiş olmak için giderse pek bi süreklilik olmaz işkence gelir.

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Free running.
    K.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozi bizim arkadaşın yeğeni 50 lik motocross kullanıyordu ve yarışlarda dereceleri var

al motor kardeşine sürmeyi öğrensin yada süleyman memnun un okulu haala açıksa oraya gönderin
    halilcim motor işini hiç düşünmedim açıkçası , Allah korusun ufak bi kazada bile kaporta sensin

Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tenis + yüzme derim kesinlikle ya da arabalara ilgisi varsa motorsporları olabilir neden ileride iyi bir rallici olmasın ki
    motorsporlarını düşüneceğiz ,

Alıntı UtkuG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer boyu uzunsa ve yetenekliyse basketbol öneririm artık boya bakıyorlar beceri yetenek gercekten onemlı ama boyu uzun olanları burslu alıp gelıstırıyo klupler eger boyu uzun değilse futbol onerırım zaten buyuk ıhtımalle kendısıde futbol ıstıyodur ama hobi olarak düşünüyorsanız kesinlikle yüzme derim
    valla açıkçası futbol"a bizim ailede hiç heves olmadı açıkçası , sadece Trabzonspor"u tuttuk sorsan pek anlamayız oda istemez açıkçası , ama basketbol için dediklerinizi dikkate alıcm

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oguzhan tut elınden gıt dırek gs yazdır floryaya yada arele de yazdırabılırsın ama gs alttan yetısırse ve umut vaad ederse ılerısı ıcın meslek bıle olabılır basket bol spordan cıkıp onun ıcın dırek basketball dıyorum heygıdıheey be...(gecmısı hatırladım da haha )

Valla haklısın florya gs konusunda onlarında eğitimleri var dimi , hemen burnumuzun dibi,

Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    carting
    bana yer öner knka ,

söförlüğü yaşına göre iyidir hea e-5 te bile dreksyon verdiğim oldu

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taekwondo karate judo ninjutsu (uzakdoğu sporları) özellikle iyi hocaların eğitiminde fazlaca geliştirici olmakta

bn basketbol futbol vs yanlısı değilim çocukken çok çalıştım keşke ailem bni 4 yaşımda falan uzak doğu sporlarona yönlendirseydi diyorum içimden

bnce iyi bi hoca bulup hangi spor olursa olsun muhakkak uzakdoğu kültürünü biraz olsun aşılamaya çalışın
    Taekwondo karate judo ninjutsu yani uzakdoğu sporları ve kick box için ailemi nedense ikna edemedim bende istiyorum açıkçası

Alıntı alphine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bir yüzme antrenörü olarak sıze yüzmeyi tavsiye ederım .Ayriyetten basketbol için size sorulcak ılk sey ılerısı ıcın aılenın boy ortalaması çok onemlidir.Ama yüzmede bireysel spor oldugu ıcın cok etkılı olmuypr boy sorunu.Yer çekimine aykırı bır spor oldugu ıcın kucuk yaslarda cok tavsıye edıyoruz omur ılıge bu yaslarda ne kadar az baskı gorurse okadr ıyıdır.Aklınıza takılan baska bır soru olursa elımden geldıgı kadar yardımcı olurum.
    Açıkçası pekte uzun bi aile deiliz , bir dönem yüzmeye gitti çok memnunduk ama okula baslayınca bende pek takip edemedim bırakmıs yüzmeyi, peki tavsiye edebileceğinz yerler varmıdır avrupa yakasında ve numaranızı alabilirsek bi konuşmak isterim açıkçası antrenörlük yapıyormuşsunuz,

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 7 yasında olsaydım karting isterdim

ama basketbol heryerde oynayabilir yüzmede öle bi rahatlık yok
    Karting eğitimi için yer tavsiyelerini bekliyorum ,

Aslında yüzmedede pek problem olmayacak ben hergün spora gidiyorum yüzüyorum , tam adam akıllı bilse beraber takılırız hergün

Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüzme ve basketbol öneririm....

Alıntı Gko35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece yüzme diyorum. daha ben 7-8 yasındayken yazlıgımız vardı hergün nedense duzenli olarak yuzuyodum kosup oynamıyodum ole cok faydasını gordum diyebilirim boy olsun kilo olsn omuz olsn

Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle yüzme derim.Kiloma rağmen oldukça atik yaptı beni bu spor.Nerdeyse benden 15 kilo hafif yaşıtlarımdan daha hızlı koşuyorum daha atiğim.Bende 6 yaşımdan 12'ye kadar lisanslı yüzmüştüm.Son 2 yılda kilo aldım.Ancak yinede iri omuzlu uzun boyluyum.

Alıntı RipRainManneS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maddi durum elveriyor ise ve kardeşte ilgi var ise kesinlikle Karting....

karting eğitimi için yer tavsileriniz bekleniyor

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12 sene kadar yelken yaptım.. Kardeşim de bir o kadar yaptı ve şuan meslek ( Kimya mühendisliğini bitirdiği halde ) olarak yelken eğitmenliğini seçmiş durumda. Doğa ile içiçe olmak çocuğa çok şey kazandırır, tavsiye ederim..

Optimist ile başlar, 5-6 seneye milli takım seviyesine yaklaşır. Yazın haftaiçi, kışın haftasonu devam eder. Tüm yıl içiçe bulunabileceği ve ömür boyunca sürdürebileceği bir spor olur..

edit : aslında öncesinde 2-3 sene yüzmeye gönderip sonra yelkene başlatmak da faydalı olabilir. Kilo sorunu varsa yüzme epey düzeltir vücudu...
    Dediğiniz gibi Evren abi önce yüzme daha sonra deniz sporlarına yönlendirmek daha iyi olur, hafif kilo sorunumz var açıkçası
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşin ne istiyor onu sordun mu ??? bana kmse birşey sormadı ve hayatımda keşke demek zorunda kaldım. önce bi kardeşine sor istersen.

orta okulda yüzmeye başladım tamamen hareketli oluşum yüzünden yorma maksatlı yüzmeye gönderdiler.3 sene yüzdüm.o zaman babama yalvardım boksa verin diye dinletemedim. şuan onları dinleyip boksa gitmediğim için pişmanım.sonradan yaptım ama müsabık olamadım yaşım yüzünden.o yzden önce bi ona sor dostum ne istiyorsun diye
    Açıkçası sorduğumda basketbol diyor ama gelip geçici hevesli olmasındanda korkmuyor deilim ,

Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında sizin ne spor yapıcağını deil onun hangi sporla ilgilendiğini çözmeniz gerek. ilk önce bir yaş/kış okulu içinde farklı branşları barındıran olay güzel olur. o sırada zaten bazı branşlarda sıkılır bazılarından zevk alır ve onun üstüne yogunlaşırsınız önemli olan kardeşinin ne istediğidir..

Kendımden örnek basket yaptım yuzme yaptım tenıs yaptım tenıste karar kıldım devam ediyorum..

Eğerki Yaş/kış okulu düşünceniz olursa Yeşilyurtta gereken yardımı yaparım sana Tenis düşünürsede yaparım yardımı kendım bile oynar ders veririm..
    Tenis için yüzyüze görüşelim kesin,

Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 yasinda da olsa yegeninizin kendi egilimleri az da olsa olusmaya baslamistir..kendi sahsima konusursam iyi bir yuzucu olmadim,basketbol ve futbolda da hicbir zaman iyi olmadim,kendi ilgimi kesfederek kickbox ve muay-thaiye yoneldim,ardindan da en cok zevk aldigim boks sporunu yaptim..kickboxta musabik olmama ragmen boks ayri bir dunya,yukarda cevap yazan 'Onat' nickli Onat arkdsm gbi keske boksa daha erken baslasaydim dedim.. Spor yapan birisi olarak yegeniniz icin tavsiyem yuzmeden once jimnastik tir.yuzme ve basketbolda vucut gelisimini desteklicektir ama ilk oncelik bu yaslarda jimnastik olmalidir,birkac sene sonraysa tanismasi gereken spor kesinlikle BOKS . Sever mi bilmem ama tanismasini tavsiye ederim
    Açıkçası dediğim gibi yukarda, bende kick box ı önerdim ama ailemiz istemiyor , bu yasta boxmu olur diyor anlatamadık

Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben farklı bir öneri olarak güreş diyorum. Minder güreşçilerinin çoğu küçük yaşlarda başlıyor zaten. Boy önemli değil zira uzun veya kısa olmanın belli avantajları var. Hem güç hem de esneklik kazandırır.
    Güreş ile uğraşan 2 arkadaşım var Antalya dan gelmişler burda tanıştım ama İstanbul"da güreşe pek ilgi olmadığı için düşünmeyiz sanırm , tvsiye için teşkk

Alıntı suprolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem yüzme hemde basketbol yapsın birine hafta içi gider diğerine haftasonu gider zaten 10-12 yaşında hangisine yetenekli ise o taraftan devam eder
    tek dalla sınırlamayın bence...hatta onun istediklerine öncelik tanıyın
    İkisi birlikte zor olmazmı , gerçi okullarında üstün körü yüzme eğitimi alacak diyorlardı busene onun yaninda okul harici basket olabilir ,

Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GÜZEL bi basket bol okuluna verebılırsınz

bundan 4 sene evvel ben kanser hastalıgına yakalanmadan evvel

bızım kulupde 5 yasında bı mınık vardı

o yasda bilek atıodu sımdı genç takımda oynuıo cok cok da iyi
    Allah yardımcınız olsun şimdi iyisindir umarım,

Basket öncelikli teşekkr ederm

Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüzme iyi spordur, o yaşlarda bende yüzmeye başlamıştım bursa bb de, 3 sezon kadar yüzdüm.

avantajları; vücudu fit olur, omuzları geniş olur, ilerde olası fazla kilolarından birazda fitness ekleyerek kolayca kurtulabilir, denize havuza falan gittinde her türlü artisliği yapabilir ve yine ilerde bodybuilding falan yapmak isterse vücudu diğer insanlara göre daha kolay şekil alır, kas falan yapma açısından..

bunlar benim bireysel tecrübelerim, iyiki zamanında yüzmüşüm diyorum, insan 20den sonra anlıyor
    haklısın valla bende pek yüzemem ondan hiç havuza denize giresim gelmez

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni yasta abimin kizi var ve biz bakiyoruz. Iyi bir egitimin yaninda spor, tiyatro vs. sosyal olabilecegi belki ileride meslek olarak dusunebilecegi birseyler arastiriyorum bende. Konunun takipsicisiyim .
    yararlı bi konu oldu ,

Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5-7 yaş arası shaolin tapınağına yollucaksın ( jimnastik veya bale olabilir)

7-15 yaş yüzme

15-18 yaş wingtsun-kravmaga

18-24 yaş bodybuilding

arada yüzme ve dövüş sporuna devam tabi

robocop gibi olur herhalde ehehe
    ondan sonra bizi bile tanımaz , ama açıkçası yaş genç olduğu için çokta zor birşey deil çok mantıklı ,

Alıntı Boozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka getir Gokdenizi bana her gun guresirim onla tosunnnn
    Knka valla deviremezsin fena atarlı ,

Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu devirde ya topçu ya popcu olucaksın arkadaş oğuzhan eğer yakınlarınızda bir futbol klübü varsa verin.simdi futbol okulunda ögrennsin kendini geliştirsin ilerde takımda oynasın ftbolcu olsun iyi olursa hem kendini hem sizi kurtarır.
    Sercancım açıkçası abileri gibi onunda hiç hevesi yok futbola
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yolla yanıma ben ona iyi spor yaptırım kısın snowboard yazın wake board skate board serbest dalış su topu vs gider iste arada sigara icerse kızmak yok ama
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 8 yaşımdayken tekwando'ya yazdırdı babam, 10 yaşıma kadar dewam ettim, sonra salaklığımdan dolayı bıraktım...

Hem Bedenini tam anlamı ile kullanmayı öğreniyorsun, Hem gerçek anlamda kendini sawunabiliyorsun, hem de tekwando yaptığını bilen diğer çocuklar musallaat olmuyorlar

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Futbol kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben 5 yaşımdan 17 yaşıma kadar futbol oynadım gerek kluplerde gerekse okul takımında oldukçada iyidim. Bu süre içerisinde elimdeki parmaklarımdan 9 u ya çatladı ya kırıldı yada çıkdı. Bileklerden biri çatladı birinde iç kanama oldu 3 hafta alçıda kaldı sık sık incindi. Kalceyidim ben omzum 4 defa çıktı sonuncusunda artık bu omuzla futbol oynıyamazsın dediler. Şimdi en ufak bi ters harekette tekrar çıkıyor omzum.
    Futboldan böyle bi ton miras kalabilir.
    Yapacağı sporu zevk alarak yapması çok önemli ben okçulukda ısrarlıyım kendi çocuğumu kesinlikle yönlendiricem okçuluğa

Sahin9108 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim 7 yaş için yüzme sıkıcı olabilir ama basketbolda hem boy atar hem takım sporu olduğu için sıkılmadan devam eder diye düşünüyorum ama vücudunun şekillenmeye başladığı zamanlarda bir kaç sene sonra ne yap ne et yüzmeye yazdır 11-12 yaşlarında yüzüyordum ama bıraktım 2 sene sonra keşke diyorum devam etseydim. Çok sayıda arkadaşım var ya halen yüzen ya da zamanında yüzmüş olan hepsi geniş olmuzlu kasları oturmuş. Yüzenlerin öyle bir vücut yapısı var ki body buildingle yapamazsın hem kalıcı olması çok iyi sağlık açısından da. Omurgayı ve beli de kuvvetlendiriyor diye biliyorum. Bir kaç sene basketten sonra yüzme derim kesinlikle

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    bende yelken tavsiye ederim ama malesefki avrupa yakasında tek olan klüpte kapandığından dolayı karşı tarafa gitmeniz lazım.

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an için yüzme ufaktan bisiklet biraz büyüyünce de koşarsa = triatlon
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 7 yaşında tekvando ve basketbol a başlamıştım. ama tekvando olmasa da basketbol a başlarsa iyi olur boy uzaması açısından
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu kulak kırılma olayı olmasa güreş dicem de, çok iğrenç oluyor kulakları
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oguzhan coocuguu bana yolla extreme sporlarıyla ugrassın bı bakmısın ucarak gelıyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basketbolda olablır ama yüzme çok yararlı butun eklemlerın neredeyse çalıştığı bı spordur.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basketbol sonrada yüzme yaparsa hem boyu uzun olur hemde omuz kanat iyi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)