Techturkey regnuma tasiniyor :D
Printable View
Techturkey regnuma tasiniyor :D
Bizimkent taraflarına da bak kanka:D
ulaşım biraz sıkıntıdır kardşeim araba şart, ama güvenligi olsun çevre düzenlemesi olsun iyidir... evden çıktıgında gözün arkada kalmaz.. son iki yılda güzel atılım yaptı.. bi çok işyeri vesaire açıldı.. arabayla otopark arama derdin yok.. her keseye göre ev var.. sen bakın biraz eger detaylı bilgiye ihtiyacın olursa yardımcı olurum..
regnum ölü yatırım olur oturma amaçlı bile olsa. binalar ne kdr saglam bile olsa tavsiye etmem zemini belli çünkü en basiti isthanbul evlerinin arkasında adını vermek istemedigim bi site var suan bina yamuk gün geçtikçe yamuluyor halen tapuları verilip kredi çıkıp satısı yapılıyor ama zemin kötü bina sıfır daire teslimi yamuk sürekli ev satıorum ama kendim ev almaya kalksam ciddi bi sorun baslı basına bi dert ev almak
dün aksam bayagı araştırdım beylıkduzunun heryerı sakat her site hakkında olumsuz yazılar var.
hayattan soguttunuz beni be :D
Statik Projesi ve Danışmanı Balkar Mühendislik (İrfan Balioğlu) mail attım benı ne hallere soktunuz olm ya :D
seko , gelmiyom olm okmeydanına filan :D
Hacı Merter düşünürsen bizim arka blokta 3+1 dün boşaldı çift cepheli oldukça büyük bir ev 140m2 falan olması lazım 190 civarı fiyatı var.
Kapalı otopark kameralı,asansör,kombi vırrıık cırrık herşey var sıkıntısız biliyosun geldin daha önce.
Altımız komple kaya :D
kanka cocuk ıcın havuz vs aktıvıte olsun ıstıyorum :)
miami nin bile havuzu var daha nolsun ama bdüzünde oturdunmu havuzda ki klor arabanın boyasına verniğine zarar verir mi diye dertlenirsin:D