Bu denılenlerı yapdm ekstra arabalarn sesi gelmiyor ya :S
Printable View
Bu denılenlerı yapdm ekstra arabalarn sesi gelmiyor ya :S
11 gibi yarış yapalım toplanın m3ile
kornayı nasıl çalıyoruz :D selektör yapıp drag yapıyoruz :D
tuş takımından kornayı bul ayarla istediğin tuşa
m3 yarışına gelmediniz çok şey kaçırdınız
mehmet reşat şimşek ;)
ya ben m3 pack'ini yükleyemedim onun için 3-5 kişi hot hatch'de takılıyoruz turbo rex ile gazlıyorum ben :D
ilk hatira fotografimizi da konuya ekleyelim. kırmızı golf mk 2 benım arabam. :D
http://img508.imageshack.us/img508/8...orshoot001.jpg
soldaki kutuda benımde 205 nıye öle çıkmış anlamadım :D
tamponu dağılmış rex bnmki :D d16 turbo :D
Bende tam o anda oyundan cıktım fotoda yer alamadım :( ayrıca benim bir fikrim var güzel dağ yolları haritaları var öyle pist deil biryerden biryere dağ yollarında gazlıyorsunuz ben tek başıma oynuyorum çok eglenceli typer ile dağ çıkmak falan :) o haritalardan yüklesek oralarda gazlasak nasıl olur?
ikinci olarak listedeki serverlerin bazılarını inceledimde ''All cars and Tracks'' mı ne olabilior sanırım yani istediğimiz araçlar girebileceğimiz server da var benim gördüğüm kadarıyla ?
evet mümkün yapmamamızın sebebi serverda şifre olmadığından önüne gelen zaten böyle server aradığından serverı doldurup bize girecek yer kalmaması...
beyler gece ceyranlar gitti kusura bakmayın bu akşam uzun süreli yapalım 45 dk lık falan med lastik 2 pite girmeli olsun
serverlara şifrede koyalım ortam ısındıkca yabancı kişiler giriyor çünkü diğer serverler bizden daha boş
akşamki iyiydi:)
45 dk değil 1-2-3 saatlik yarış bile yapabilirim:D.sadece internet problemim var.ara sıra kopuyorum.akşam neyseki böyle birşey yaşamadım