güzel uygulama
okadar insan azmanının bir arada, organlarını ağzından düşürmeyen kekoların arasına stadyuma gitmek bana uygun değil.![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
baya iyi oldu bu ya
Beşiktaş abicim.![]()
Dün yenildik ya Q7'nin top direkten dönmeseydi iyiydiya da spikerimizin ağzıyla ''kim koydu o direği oraya''
![]()
imzasız..
Abi böyle oynasınlar. Valla yensin yenilsin insan mutlu oluyo. İleride ışık var. Ama inan abi inönüde 5 olur.![]()
karar yersiz olmuş
Yaw rüştünün modası geçti bence,alakalı alakasız her topa açılıyor bana güven vermiyor o adam kalede..Orta sahada ernst'in sürekli görev alması lazım holoskoyla da edu iyi anlaşabilir diye düşünüyorum.Tek forvetle olmuyor artık bu işler çok yalnız kalıyorlar ileride
Neyse konu bölünmesin![]()
imzasız..
Abi aynen konu bölünmesin son post. Abi çok şanssızız. Normalde 4 3 3 olucaktı. Forvet Bebe Almeida Quaresma. Elde ki alternatifle bu kadar oluyo malesef... Şimdide 4 3 3 fakat eduya fazla top aktarılamıyor...
bayanlara ve çocuklara bedava bilet uygulması %10 ile sınırlı olacak galiba.
Erkeklere ücretsiz olsaydı o stadı yıkarlardı
Onu bırakında, bence ücretsiz değil de, yarı fiyatına falan olabilirdi. Özellikle üniversite öğrencileri için kombinede yapılan %50 olayının bilet alımlarında da uygulanması gerekir bence![]()
Instagram: mutusgarage
İyi uygulama olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)